| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : اتاقم
تشکرها: 12,271
تشکر شده 337,991 بار در 1,316 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست بسیار مفید : +74 امتیاز سلام دوستاي گلم . ![]() اينم از تاپيك نقد رمان بانوي سرخ . ![]() خلاصه : هورام توي كودكيش اتفاقاتي رو پشت سر ميذاره كه باعث ميشه زندگيش عوض بشه و اونو تبديل به دختري منزوي و گوشه گير كنه . كه تنها تفريحش فقط دنياي مجازي هستش كه از اون شخصيت ديگه اي رو ساخته . . . خلاصه نويس خوبي نيستم . اميدوارم خوشتون بياد . با نقداتون بهم كمك كنين . اينم لينك رمان : بانوي سرخ | mehrsa_m كاربر انجمن طالع ماه | mehrsa_m ![]() ![]() بانوي سرخ هميشه يكي هست مُوژان من وقتي او آمد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط mehrsa_m : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۱ در ساعت ۱۰:۱۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : جهان سوم :)
تشکرها: 25,172
تشکر شده 962,976 بار در 3,803 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری :) حالت من : | پست بسیار مفید : +13 امتیاز بعنوان نقد و نظر اول... ![]() مهرسا جون اگ ممکنه تو یه پی نوشت معنی اسم هورام و بگو... یا ما در طول قصه با معنی این اسم اشنا میشیم؟؟؟اگر در طول قصه اشنا میشیم هیچی نمیخواد بگی... ![]() ![]() ![]() و نمی دانستی باغبان باغچه ی همسایه پدر پیر من است/من به تو خندیدم تا که با خنده پاسخ عشق تو را خالصانه بدهم/بغض چشمان تو لیک/ لرزه انداخت به دستان من وسیب دندان زده از دست من افتاد به خاک/دل من گفت برو.../ چون نمی خواست به خاطربسپارد گریه ی تلخ تو را/ و من رفتم/و هنوز سالهاست که در ذهن من آرام آرام/حیرت و بغض تو تکرار کنان می دهد آزارم/ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم که چه می شد اگر باغچه ی خانه ی ما سیب نداشت... "فرخزاد" آدما آدمو تنها میذارن | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, - heDeh -, .arsana., .MojGan., anital, ashoka, ati123, brain storm, daneshmand, Elin-sky, feloor, Genza, jamileh a, Khate Siah, khiyal99, khoshhal, leila.kh, maneou, mehrsa_m, m_mah, nasim j, parmis86, RaheBipayan*, s.fzpr, samiagirle, sania555, sarah.sh, sara_n, sima.sina66, sparrow, sunny20, sαвα, TENAR, tondar1365, wenela, zahra.gol, ~Magic Life~, ·٠•●ADRO!T●•٠·, بهار سرد, بي بي فري, رولا, زرین دخت, زیزیا, شهرزاد ن, شیرین بانو, نيلا..., ღ ghazali ღ, ✗ sнÁ вη αм ✗ |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : اتاقم
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, .arsana., anital, ashoka, ati123, brain storm, daneshmand, F.BROKEN, Genza, khiyal99, kimi.76, leila.kh, m_mah, nasim j, RaheBipayan*, s.fzpr, sara_n, Shakila joon, sharghi, sparrow, SunDaughter☼, sαвα, TENAR, wenela, zahra.gol, ~Magic Life~, ·٠•●ADRO!T●•٠·, بهار سرد, بي بي فري, نيلا..., ღ ghazali ღ, ✗ sнÁ вη αм ✗ |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همين نزديكيا...هر جا كه به خدا نزديكتر باشه
تشکرها: 11,512
تشکر شده 508,658 بار در 1,305 پست
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز سلام مهرساي عزيز..براي شروع رمان جديد بهت تبريك مي گم ..اميدوارم اين كارتم مثل بقيه عالي بشه و از خوندنش لذت ببرم ..بي صبرانه منتظر شروع رمانت هستم ![]() كاش يكم خلاصه ات بيشتر مي بود..به نظر موضوع جالبي مياد دانلود رمان "در آغوش باد" بیهوده گفته اند تنها «صداست» که می ماند، تنها «خداست» که می ماند تا خدا هست جایی برای نا امیدی نیست | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | .arsana., anital, ashoka, ati123, brain storm, daneshmand, dezy, Elin-sky, ghazalghazal, khiyal99, kimi.76, leila.kh, maneou, mehrsa_m, nasim j, Nika R, parmis86, Pinkvadie, RaheBipayan*, s.fzpr, sachlian, sara_n, Shakila joon, SunDaughter☼, sαвα, TENAR, wenela, zahra.gol, ·٠•●ADRO!T●•٠·, بهار سرد, بي بي فري, شهرزاد ن, ღ ghazali ღ, ✗ sнÁ вη αм ✗ |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز نقل قول:
ولي كلي ممنون كه همراهمي . | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : لابیرنت
تشکرها: 43,113
تشکر شده 146,725 بار در 11,927 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز تاپیک باز شد !!! خوشبخت او | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 17,426
تشکر شده 294,205 بار در 1,323 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز کارات و دوست دارم مهرسا سوژه های داستانت ... پردازش خوبت... انتقال خوب حس ها... آدم های واقعی... همون صفحه ی اول همیشه یکی هست رو که خوندم فهمیدم اون کارت با بقیه فرق داره و امروز دارم می گم این از همشون بهتر می شه... داستان رو نمی پیچونی... آدم های توی قصه ت فضایی نیستند... وقتی شروع به خوندن خط اول می کنی قشنگ وارد فضای داستان می شی... بعد از خوندن همه ی پستات... چه غمگین و چه شاد... احساس می کنم انرژی می گیرم... همه ی اینا رو کنار متنی می یاری که نه غلط املایی داره... نه غلط تایپی داره... منظمه... می دونی توی یه کلمه... آدم و با نوشته هات غرق لذت می کنی... خیلی خوشحالم که یه رمان جدید و شروع کردی... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | +Lily, amisha, ashoka, asma66, ati123, brain storm, fadiya, feloor, Khate Siah, khiyal99, m!ffy, mehrsa_m, mina_sh, mona.65, nasim j, paliz-sm, paradise, parmis86, s.fzpr, saghigol, samiagirle, sarah92, Shakila joon, sαвα, TENAR, wenela, zahra.gol, ~N!na jOojOo~, ·٠•●ADRO!T●•٠·, آراااام, انگشتر, بي بي فري, شهرزاد ن, شیرین بانو, ✗ sнÁ вη αм ✗ |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : هرکجا باشم،باشم.آسمان مال من است!
تشکرها: 1,299
تشکر شده 2,841 بار در 167 پست
حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلام خانومی ![]() همین چند روز پیش داشتم میگفتم چای مهرسا خیلی خالیه!!! مرس که اومدی!!! ![]() هنوز اولای داستانه رسما هیچی معلوم نیست ولی میشه هورام خوب نشه؟؟؟ یعنی چیزه...اگه قراره بجنگه برای همیشه بجنگه...نه این که یه مدت کوتاهی باشه بعدش خوب شه... یعنی با جراحی پلاستیک میشه خوب بشه؟؟؟ نمیدونم نمیدونم خسته نباشی فعلا نقاش نیستم ولی لحظه های بی تو بودن را درد میکشم...! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 6,621
تشکر شده 1,489 بار در 855 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود،همخونه حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلااااااااااااااااااااااا ااام ![]() تبریک تبریک....سوژه هات مثل همیشه محشره..اول شمیم...موژان....بلبل که تک بودواقعا و حالا بانوی سرخ که ب نظر من سوژه تکه...رمانتو دوست دارم فعلا اوایلشه ولی سوژه ی خوبیو انخاب کردی خیلیا هستن ک مثله هورام که ی همچین اتفاقی براشون افتاده و تو دست گذاشتی رو ی موضوعی ک تو جامعه وجود داره و شاید ما بیتفاوت از کنارش رد بشیم و بعضا ی تاسف کوچیک بخوریم که آخییی طفلکی!!!!!!!!!!! مرسی مهرساییی مثله همیشه عالییییییییییی ♡آموخته ام هرگاه کسی یادم نکرد؛ من یادش کنم ، شاید او تنهاتر از من باشد ♡ ------------------------------------------------------------------------------------------ | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : گیلان
تشکرها: 7,403
تشکر شده 3,449 بار در 1,142 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده... حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلام......شروع نوشتن رمان جدید رو بهت تبریک میگم...سوژه داستانت واقعا نابه.... وقتی صورت هورامو تشریح میکردی کاملا حسش میکردم..انگاری...دارم میبینم.....امیدوارم رمانتو به بهترین روند ادامه بدی... .گــاهـی حـجـم دلـتـنـگـیـهـایـم آنـقـدر زیـاد مـیـشـود . . . كـه دنـیـا بـا تـمـام وسـعـتـش بـرایـم تـنـگ مـیـشـود . . . ! دلــــــــتـــنــگـــــــ ــــم . . . ! دلـتـنـگ كـسـی كـه گـردش روزگـارش بـه مـن كـه رسـیـد از حـركـت ایـسـتـاد . . . ! دلـتـنـگ خـودمم . . . خـودی كـه مـدتـهـاسـت گـم كـرده ام . . . ! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| mehrsam, انجمن, بانوي, سرخ, كاربر, كتاب, معرفي, نقد, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |