| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| ویراستار کتاب انجمن ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : ♥Ahwaz♥
تشکرها: 4,744
تشکر شده 19,315 بار در 3,570 پست
کتاب مورد علاقه : اووووووف زیادن حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز معلمی که اقدام به برقراری رابطه جنسی با یک دانش آموز ۱۶ ساله کرده بود دستگیر شد.این معلم ۲۸ ساله متهم است که با یک دانش آموز ۱۶ ساله رابطه برقرار کرده... به گزارش پرداد به نقل از دیلی میل: معلمی که اقدام به برقراری رابطه جنسی با یک دانش آموز ۱۶ ساله کرده بود دستگیر شد. ![]() این معلم ۲۸ ساله متهم است که با یک دانش آموز ۱۶ ساله رابطه برقرار کرده است و او را مجبور کرده عکسهای غیر اخلاقی وی را تماشا کند. در خبرها آمده است وی در طی ساعات آموزشی و در کمد رختکن مدرسه این کار را انجام میداده است . این معلم که اهل فلوریداست "کیسی کریستین" نام دارد و به دلیل برقراری رابطه با دانش آموزی که به سن قانونی نرسیده است دستگیر شده است. اولیای مدرسه ای که او در آنجا تدریس میکرد با مطلع شدن از جریان به طرح شکایتی از وی به پلیس محلی پرداختند . دانش آموزی که قربانی این رابطه است به پلیس گفته است معلمش از او میخواسته بعد از ساعت کلاس در کلاس بماند و او را مجبور میکرده که به خواسته اش عمل کند. برای این معلم خطاکار وثیقه ۸۵ هزار دلاری صادر شده است. با یکی آشنا شده بودم !!! پرسید: راستی متولد چه ماهی هستی؟ من :متولد تیر رفت :| گفتم : کجا میری؟ گفت : من لیاقتتو ندارم ...! یه همچین آدمایی هستیم ما متولدین تیر ![]() *** *** | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, *Hadis_71*, *mahsa*, *milad*, @new moon@, Aiden, aqua, ar0n, Az@de, blacke moan, denis**, elham12345, gha3edak, hashthasht, kanyar, mahed10, Mahn!a, mahsa///, mahsamoon, mahtab26, mahtabiiiiii, marale, mitra.ym, mn.a.p, nastaran_702, NO ONE, P.o.o.n.e.h, padideh_hs, Roghaye57, sara2876, skarlet 62, snopoy, YALDA STAR, yasi253, zeos, ӜFati※anjelӜ, ارزوهای دور, اسمر, توهم سبز**, دلنویس, ز=زینت پدر, سمیرا 64, سپیدک, محسن |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی زیر همین اسمون
تشکرها: 185
تشکر شده 2,722 بار در 1,279 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() چـــ ـاره ایــ ـی جُـــ ـز بـــ ـاور نـــ ـا بـــ ـاورــی هــ ـا نــ ـیـس. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : زمين خدا
تشکرها: 1,174
تشکر شده 4,373 بار در 849 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب دفتر خاطرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به اینم میگن معلم؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : بندر انزززلی
تشکرها: 2,096
تشکر شده 1,053 بار در 700 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عجب دیوانه ای | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : غربت
تشکرها: 1,084
تشکر شده 1,344 بار در 749 پست
کتاب مورد علاقه : بامدادخمار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خاک برسرش ،چه کاریه آخه ؟ ![]() | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : 021
تشکرها: 22,004
تشکر شده 17,651 بار در 2,848 پست
کتاب مورد علاقه : شاهزاده و گدا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز معلم که این باشه چه انتظاری از بقیه دارین؟ اگر... اگر گناه وزن داشت؛ هیچ کس را توان آن نبود که قدمی بردارد، خیلی ها از کوله بار سنگین خویش ناله میکردند، و من شاید؛ کمر شکسته ترین بودم... ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : هر جا که خدا باشه
تشکرها: 582
تشکر شده 5,598 بار در 892 پست
کتاب مورد علاقه : سپیده دم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا دنیا برعکسسسسسس شده سلام! ... این اولین رمان منِ خوشحال می شم بهم سر بزنید ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : پشت سرتمممم پخخخخخخخخخخخ
تشکرها: 1,382
تشکر شده 3,168 بار در 1,351 پست
کتاب مورد علاقه : زیر درخت زالزالک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خاک تو اون سر بی عقلش کنن ![]() ![]() بـِه سَـلآمَتـیِ اونـآیـی کـِه هَمیــشِــه می خَنـدَن و می خَنـدونـَن... ولـی یـِه عُمـربُغض داشتـَن... و هـیــچ کــَـس نَــفَــهــمیـد... ![]() ملیکا شاید سایت نباشم ولی پیشاپیش 11/3تولدت مبارک عسلم ![]() | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تو مرز بین دنیای واقعیت و مجازی
تشکرها: 5,437
تشکر شده 70,815 بار در 3,171 پست
کتاب مورد علاقه : باورم کن،بانوی سرخ | بدون امتیاز : 0 امتیاز کفااااااصصصصصصصصططططططططط طط!!!! لطفا بیاید توی پروفم و روی نوشته مخفی کلیک کنید! از من گفتن بود! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید همه میگن توش چی دیدی که عاشقش شدی؟ اخه اینم سواله می پرسی؟ اگه قرار بود تو هم ببینی که تو عاشقش میشدی | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : زير درخت البالو
تشکرها: 583
تشکر شده 729 بار در 490 پست
کتاب مورد علاقه : ان شرلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اه اه چه جوري بعضيا ميتونن تا اين حد پست باشن آدمك اخر دنياست بخند ![]() آدمك مرگ همين جاست بخند دست خطي كه تورا عاشق كرد شوخي كاغذي ماست بخند ![]() آدمك خر نشوي گريه كني كل دنيا سراب است بخند ![]() آن خدايي كه بزرگش خواندي به خدا مثل تو تنهاست بخند ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آموزش, به, جنسی, دانش, را, رابطه, زن, عکس, معلم, میکرد, وادار, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |