| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : اهل خوزستانم روزگارم بدنیست!!!
تشکرها: 0
تشکر شده 6,006 بار در 495 پست
کتاب مورد علاقه : هرکتابی که خوب باشه حالت من : | مدل شیک عینک آفتابی دخترانه سال ۹۱ امیدوارم که خوشتون بیاد..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد وقتی که چترم خداست | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زير سايه خدا
تشکرها: 251
تشکر شده 412 بار در 214 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | خانمی عکس عینکا دیده نمیشه.ممنون | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
تشکرها: 425
تشکر شده 1,864 بار در 653 پست
| مرسی....... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : کنار سجاده ام...
تشکرها: 4,184
تشکر شده 5,666 بار در 1,129 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن... حالت من : | دومی و آخری از همه زیباتر بودند.........ممنون...... دوستان...برای همیشه خدافظ... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
تشکرها: 834
تشکر شده 523 بار در 329 پست
کتاب مورد علاقه : هيچي حالت من : | بعضياشون خوب بودن اما مدل بهتري نبود كه اينو اوردن!!!!عينك اصلا بهش نمياد!!! هر گاه ردِ پای کسی را که آرامشم را گرفته بود ، دنبال کردم به خودم رسیدم ! اودیپ آندره ژید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : تهرانه
تشکرها: 4,750
تشکر شده 802 بار در 578 پست
کتاب مورد علاقه : کنت مونت کریستو حالت من : | ممنون 2واخریه فقط قشنگ بودن | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : جهنم
تشکرها: 9,010
تشکر شده 4,435 بار در 1,659 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | من از دومیه خوشم اومد خدايا… در انجماد نگاه هاي سرد اين مردم… دلم براي ” جهنمت ” تنگ شده است | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : روی یک وجب از خاک ایران
تشکرها: 20,018
تشکر شده 291 بار در 174 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | خوشگلن مرسی.... نگاه کن که غم درون دیدهام چگونه قطره قطره آب میشود چگونه سایه سیاه سرکشم اسیر دست آفتاب میشود نگاه کن نگاه کن نگاه تمام هستیم خراب میشود تو آمدی زدورها و دورها زسرزمین عطرها و نورها نشاندهای مرا کنون به زورقی زعاجها، زابرها، بلورها مرا ببر امید دلنواز من ببر به شهر شعرها و شورها به راه پر ستاره میکشانیم فراتر از ستاره مینشانیم آفتاب میشود......... فریدون فرخزاد | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تو هپروت!
تشکرها: 2,112
تشکر شده 989 بار در 649 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | يخورده بنظر من مدلاش تكراريه آسمونی رو دوست دارم که بارونش بخاطر شستن غم های تو باشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 4,502
تشکر شده 1,888 بار در 981 پست
کتاب مورد علاقه : Boof Koor حالت من : | ممنون خوشگل بودن....!! آخـــــــــــــــــــه جایــــــ شومـا که تو عکـدمی نیس ![]() ![]() ![]() جــــــــــــــای شومـــــــــا اینجــــــــــــــــــاست ــــــ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آفتابی, دخترانه, سال, شیک, عینک, مدل, ۹۱ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |