| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 6,540
تشکر شده 19,520 بار در 4,176 پست
کتاب مورد علاقه : شبهای سرای حالت من : | ![]() ![]() به ترتیب از سمت چپ مریم-محسن-مهتاب (خودمو میگم ها )-مجید-حوریا![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : همین جا!!!!!!!
تشکرها: 23,812
تشکر شده 15,558 بار در 6,662 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | تو که خدای خرابکاری هستی پاشو برو یه جایی رو بهم بریز زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 8,112
تشکر شده 60,419 بار در 3,620 پست
کتاب مورد علاقه : مي گل 1و2 حالت من : | اخیییی...برو ی موش پیدا کن...... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
تشکرها: 4,383
تشکر شده 10,935 بار در 4,011 پست
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | منم حوصلم سر رفته بيا با هم بازي كنيم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اخه, ام, حوصله, سررفته, چکار, کنم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |