| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 36 بار در 6 پست
| پست بسیار مفید : +8 امتیاز کدوم ساز رو بیشتر از همه دوست داری بنوازی؟ | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 36 بار در 6 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من خودم ویولون میزنم و عاشقشم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تبریز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من ویلن می نوازم بگذار عشق مال ِ کسانی باشد که سفاهت ِ عاشق پیشگی دارند... من و تو شجاعت عاقل بودن داریم... آنقدر که بدانیم ٬ وقتی عشق از در می آید رنج است که با آن خروار خروار بر سر آوار می شود... ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: every where
(View Stats)
تشکر شده 13 بار در 3 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز گیتار Miss with the best | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: هیچستان
(View Stats)
تشکر شده 1,534 بار در 69 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز منم گیتار اما استادم می خواد سر به تنم نباشه چون 1ماه یبار میرم اونم بدون تمرین خدایا به هرکه دوست می داری بیاموز که عشق از زندگی کردن بهتر است وبه هر که دوست تر می داری بچشان که دوست داشتن از عشق برتر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 137 بار در 55 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تار [b][color=red]بهای عشق چیست بجز عشق ؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 71 بار در 29 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من پیانوم کامله چند وقت دیگه هم گیتارم این دو ساز را خیلی دوست دارم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: teh.darous
(View Stats)
تشکرها: 163
تشکر شده 419 بار در 107 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ویلن یا پیانو عاشق 2 تاش هستم میبخشم... اما فراموش نمیکنم! فرشته _ 19 _ گرافیک | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: BBS
(View Stats)
تشکر شده 14 بار در 6 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ویلن | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: روی زمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 42
تشکر شده 373 بار در 128 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من گیتار، ویولون، و همچنین پیانو.. هر 3 رو دوست دارم.. در دلم چیزی هست مثل یک بیشه ی نور مثل خواب دم صبح وچنان بیتابم که دلم میخواهد بروم تا ته دشت بروم تا سرکوه دورها آواییست که مرا میخواند | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, بنوازی؟, بیشتر, داری, دوست, رو, ساز, همه, کدوم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |