| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : اهل خوزستانم روزگارم بدنیست!!!
تشکرها: 0
تشکر شده 6,002 بار در 494 پست
کتاب مورد علاقه : هرکتابی که خوب باشه حالت من : | به نظر شما کدوم قشنگ تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() شیوانا ![]() ![]() بذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد وقتی که چترم خداست | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 4,502
تشکر شده 1,879 بار در 977 پست
کتاب مورد علاقه : Boof Koor حالت من : | به نظر من چون مدل خوشگل نیس لباسام خوب به نظر نمیاد ...!! آخـــــــــــــــــــه جایــــــ شومـا که تو عکـدمی نیس ![]() ![]() ![]() جــــــــــــــای شومـــــــــا اینجــــــــــــــــــاست ــــــ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : جا یی که دوستش دارم
تشکرها: 1,442
تشکر شده 1,272 بار در 809 پست
کتاب مورد علاقه : دلاور زند.همسایه ی من. حالت من : | فقط آخرین مدل بد نبود کسی که از واقعیت ها بهره می گیرد رباخوار نیست | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت فرهنگ و تمدن ایران(همون اصفهان)
تشکرها: 1,061
تشکر شده 1,149 بار در 419 پست
کتاب مورد علاقه : خالکوبی-کمی دیرتر حالت من : | مدل رو از تو دهات افغانستان آورده ان؟! عشق شادیست،عشق آزادیست / عشق آغاز آدمیزادیست... رمان خالکوبی(حرفه ای ها بخوانند....نخونی نصف عمرت بر باد رفته...) | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : RashT CiTy
تشکرها: 3,714
تشکر شده 9,858 بار در 1,240 پست
کتاب مورد علاقه : Sinuhe حالت من : | تو الان اگه دهاتای افغانستانم بری اینارو نمیتونی پیدا کنی مهربان باش... و به هر کس میرسی لبخند بزن. تو نمیدانی به آدمها چه میگذرد، شاید لبخندت برایشان مانند گنجی ارزشمند باشد و آنها بسیار به آن لبخند محتاج باشند...! "کریستین ام هاپرت" ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : گیلان
تشکرها: 7,403
تشکر شده 3,449 بار در 1,142 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده... حالت من : | خیلی خیلی خیلی....البته با عرض پوزش..... بیریخت بودن... .گــاهـی حـجـم دلـتـنـگـیـهـایـم آنـقـدر زیـاد مـیـشـود . . . كـه دنـیـا بـا تـمـام وسـعـتـش بـرایـم تـنـگ مـیـشـود . . . ! دلــــــــتـــنــگـــــــ ــــم . . . ! دلـتـنـگ كـسـی كـه گـردش روزگـارش بـه مـن كـه رسـیـد از حـركـت ایـسـتـاد . . . ! دلـتـنـگ خـودمم . . . خـودی كـه مـدتـهـاسـت گـم كـرده ام . . . ! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱
تشکرها: 4,306
تشکر شده 3,359 بار در 665 پست
حالت من : | هیچ کدوم قشنگ نیست رمان من وفاطمه جون =نیروی عشق![]() بنده ای به خدا گفت:چرا دعا کنم وقتی سرنوشت من نوشته شده است؟ خدا گفت:شايد در سرنوشتت نوشته باشم هر چه او دعا کر د ![]() ![]() من دلم میخواهد: خانه ای داشته باشم پر دوست! دوستهایم بنشینند آرام! گل بگویند و همه گل شنوند! بر درش برگ گلی بگذارم! روی آنهم بنویسم:«خانه ی ما اینجاست» تا که سهراب نپرسد دیگر: خانه ی دوست کجاست؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2012, تابستانه, لباس, مدل, مردانه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |