| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 5,716
تشکر شده 11,153 بار در 645 پست
| ![]() ![]() انتظار را از کوچه های بن بست بیاموز که دلخوش به تماشای هیچ رهگذری نیستند ! چشم به راه آمدن کسی می نشینند که اگر بیاید ، ماندنیست … | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه
تشکرها: 2,856
تشکر شده 15,098 بار در 2,156 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | خوشم نمیاد ازش. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : وسط هسته ی زندگیت
تشکرها: 1,573
تشکر شده 2,928 بار در 607 پست
حالت من : | سیاوش خوب کولی میده به دیگران | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : United Kingdom
تشکرها: 3,746
تشکر شده 3,477 بار در 1,020 پست
کتاب مورد علاقه : varese azabe eshgh حالت من : | از همشون بدم میاد . ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : مرکز ایران
تشکرها: 503
تشکر شده 3,033 بار در 1,289 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | سیاوش خیرابی وداداشاش چه قدر شبیه هم دیگند ![]() ![]() روزگارا که چنین سخت به من می گیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گر چه دلگیرتر از دیروزم گر چه فردای غم انگیز مرا می خواند لیک باور دارم دلخوشی ها کم نیست زندگی باید کرد! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : رو نرووووووو پسرا قدم میزنم....
تشکرها: 2,311
تشکر شده 4,746 بار در 1,609 پست
کتاب مورد علاقه : حریر نگاه و سحر حالت من : | چرا نمیاددددددددددددددددددددد شڪــــ نـڪــــن !×! ✿ آینــده اے ✿ خــواهـــم ســاخـتـــ ڪــہ" گــذشتـہ ام " جـلـویـش زانــــو بـــزنــــد ! .. قـــرار نیـــســتـــ مــن هـــم دلِ ڪَــســے دیـــگر را بســوزانــم ؛ برعــڪــس ڪــســے را ڪــہ وارد زندگیــــم میــشــــود ، .. آنـــقـــدر خوشبــ♥ـــخـتـــــ مــے ڪـنــــم ڪـــہ ؛ .. بـہ هـــر روزے ڪـہ جــاے ✿ او ✿ نـیـستـے .. بــہ خــودت " لـعـنـــتـــ " بــفـــرسـتـے ! .. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت : کوالالامپور_مشهد
تشکرها: 21,157
تشکر شده 4,605 بار در 1,150 پست
کتاب مورد علاقه : ایلگار دخترم حالت من : | عکسها متاسفانه باز نمیشه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : محراب
تشکرها: 362
تشکر شده 483 بار در 207 پست
کتاب مورد علاقه : داریوش حالت من : | من نه میشناسمشون نه عکسی دیدم چرا کسی به من نگفت......؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 7,941
تشکر شده 26,145 بار در 3,442 پست
حالت من : | از بازى سياوش خيرابى خوشم مياد خنده های همیشگیم گریه های همیشگی شده این بود تحـــــول سال به سال من ![]() گـاهی به پچ پچ های بــاران گوش کن ! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : کانادا
تشکرها: 796
تشکر شده 564 بار در 292 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | چه قدر شبیه هم دیگند میدونی که از مرگ نمیترسم فقط حیفه که هزار سال بخوابم و خواب تو رو نبینم ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| افشانی, با, برادر, خیرابی, سیاوش, شب, عکسهای, محسن, هایش, کریسمس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |