| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : زیرآسمون خدا
تشکرها: 3,096
تشکر شده 35,104 بار در 1,377 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای آگاتا کریستی حالت من : | دو دل ... از حنـــانـــه ♥ ♥ نـﮧ تـو نمیـבانــے هـچڪْـس نمـے בانـد پشت ایـטּ چهره ے آرام בر בلـم چـه میـگذرב... نمـے בانـے ڪْسـے نمـے בانـב ایـن آرامش ظـآهـرے و ایـטּ בل نـآ آرام چـقـבر פֿسـتـﮧ ام ڪْرבه اسـت | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱
تشکرها: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست
| بیچاره چه قدر فحش به عمه ش دادن که حلالیت خواسته..... منم بعضی وقتا آره... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : teh
تشکرها: 446
تشکر شده 1,114 بار در 647 پست
کتاب مورد علاقه : dar emtedade hasrat حالت من : | بد بخت عمه ها | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 15,091
تشکر شده 493,028 بار در 4,330 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بیچاره عمه بدجور قاطی کرد.. روی تصویر زیر کلیک کنید..ببار بارون | fereshteh27 کاربر انجمن ![]() گناهکار | fereshteh27 کاربر انجمن دوست داشتنت گناه باشد یا اشتباه.. گناه می کنم تو را حتی به اشتباه .. ********** وبلاگfereshteh27 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| ویراستار کتاب انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : عالم هپرووت
تشکرها: 14,526
تشکر شده 12,823 بار در 1,639 پست
کتاب مورد علاقه : رويا حالت من : | چه بدبختن اين عمه ها... چقده خاطر خواه دارن ![]() فاجعه ي زندگي من اين است که؛ يک بار زندگي را مثل زهر نوشيده ام و گذشته ام و اکنون که به انديشيدن بدان بازگشته ام، احساس ميکنم همان جام زهر را بي نهايت بار از نو و از نو مينوشم و مينوشم... ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : دنياي ادما
تشکرها: 3,752
تشکر شده 3,698 بار در 1,912 پست
کتاب مورد علاقه : جدال پر تمنا حالت من : | هر كي با عمه ها بد حرف بزنه با من طرفه من عاشق عمم هستم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید قدم به قدم این راه باز با منه!!تو کله ام یه هدف و نه باخت تو کارمه!!این منم که فقط یه آس شانس با منه!!نه با من تو نجنگ این خداست که با منه!! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : زير گنبد كبود
تشکرها: 953
تشکر شده 4,795 بار در 800 پست
کتاب مورد علاقه : عاشقانه براي پسرم. حالت من : | دلم براي خودم سوخت.چون منم عمه هستم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر باران
تشکرها: 11,963
تشکر شده 15,222 بار در 2,591 پست
کتاب مورد علاقه : زیست شناسی حالت من : | بدبخت عمه ... اگر روزی ، محبت کردی بی منت ؛ لذت بردی بی گناه ؛ بخشیدی بدون شرط ؛ بدان آن روز واقعا "زندگی" کرده ای . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, برادر, حلالیت, زاده, سلام, عمه, گلم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |