| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 21,697
تشکر شده 5,179 بار در 1,928 پست
کتاب مورد علاقه : نقطه در تاریکی حالت من : | ![]() قوانین انجمن.... تشکر از پست ویراستاران سایت، نشان شخصیت والای شماست.... با نجمنـــ مشکل دارید؟ اطلاعیه های انجمنــــــ.. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط $*~fire~*$ : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۱ در ساعت ۱۰:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $masoumeh$, *barandel*, alonegirl, aqua, asma-m, erfan F.A, jimbo, Kimia9675, man!, mitra mm, mobina, nahayat007, nastaran_702, nrezaii, rayhane22, roya2144, samira-76, samss, sara.6887, sArA.sH1359, sevda-ss, sormeh-76, sydney, tara_5877, wintergirl, zahra891, zeinab75, ~pArnYa~, ӜFati※anjelӜ, S>O>H>A, پروکسیما |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : 25 كيلومتري مركز گيلان
تشکرها: 776
تشکر شده 2,826 بار در 1,054 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه / دالان بهشت حالت من : | خوشگلن مرسي عزيزم میدونی چرا میگن” دلت دریا باشه” وقتی یه سنگو تو دریا میندازی فقط برای چند ثانیه اونو متلاتم میکنه وبرای همیشه محو میشه ولی اون سنگ تا ابد ته دل دریا موندگاره وسعی می کنم مثل دریا باشم فراموش کنم سن… که به دلم زدن با اینکه سنگینی شونو برای همیشه روی سینه ام حس می کنم. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 0
تشکر شده 3,367 بار در 832 پست
کتاب مورد علاقه : یک بارنگاهم کن حالت من : | خوشکل بود مرسی شـــانـــــس یــــک بـــار در خــانــه معامله گر را میــــزنـــد. بَـــدشــــانـــســـی دســـتـــش رو از روی زنـــگ بـــر نـــمیـــدارد. بـــدبــَـخـــتـــی هَـــم کـــه کـــلاً کـــلیــد دارد. ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر گنبد کبود
تشکرها: 2,684
تشکر شده 19,091 بار در 1,147 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان فروغ فرخزاد حالت من : | مرسی من زنده بودم اما انگار مرده بودم ار بس که روز ها را تا شب شمرده بودم یک عمر دور و تنها ،تنها به جرم اینکه او سر سپرده می خواست ،من دل سپرده بودم در آن هوای دل گیر ،وقتی غروب می شد گویی به جای خورشید ،من زخم خورده بودم کاش آن غروب ها را از یاد برده بودم ![]() .... ♥ نوشته هام.. فردای ان روز | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیرسایه خدا
تشکرها: 5,494
تشکر شده 1,396 بار در 797 پست
کتاب مورد علاقه : ........ حالت من : | بدنبود ممنون....... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : آواره شهرهای ایران
تشکرها: 962
تشکر شده 1,812 بار در 621 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،هم سایه من حالت من : | مرسی.... حقیقت انسان به آن چه اظهار میکند نیست بلکه حقیقت او نهفته در آن چیزی است که از اظهار آن عاجز است بنابراین اگر خواستی او را بشناسی نه به گفته هایش بلکه به ناگفته هایش گوش فرا بسپار پیام های کوتاه برای موفقیت های بزرگ ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : زیـــر آسمـــون خـــدا
تشکرها: 8,755
تشکر شده 1,953 بار در 952 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمــــین حالت من : | از اولیه و اخریه خوشم اومد مرسی دِلــَم آغـوش میـخواهَد نَه مـَرد ، نَه زَن خُدایـا زَمیـن می آیـی !!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 55,839
تشکر شده 8,160 بار در 4,010 پست
کتاب مورد علاقه : پنجره حالت من : | از دومی خوشم اومد زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : تو مریخ
تشکرها: 365
تشکر شده 680 بار در 440 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | ممنون خیلی قشنگ بودن | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 136
تشکر شده 816 بار در 374 پست
کتاب مورد علاقه : گندم. غزال حالت من : | خوشگل بود ولی بیشتر به درد مامانا میخوره چقدر خوبه بعضی از آدما بدونن که اگر چیزی رو به روشون نمیاری “از سادگی نیست” شاید دیگه اونقدر واست مهم نیستن که روشون حساس باشی !!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جدید, دامن, مدل, های, و, کت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |