| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : ایران
تشکرها: 114
تشکر شده 539 بار در 82 پست
کتاب مورد علاقه : Twilight حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز از بین اسامی خارجی پسر و دختر چه اسمی رو دوست دارین؟ معنی اونو میدونین؟اگه آره بنویسید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : اینجا بدونِ تو
تشکرها: 7,481
تشکر شده 42,838 بار در 3,546 پست
کتاب مورد علاقه : تولدی دیگر|آناهید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دنیل معادلِ دانیالِ ایرانی نامِ یکی از پیامبرا که تعبیرِ خواب انجام میداد دیوید معادل داوود نام حضرتِ داوود فاطیما معادل فاطمه
| ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 5,511
تشکر شده 356 بار در 202 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خاک.................. ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 658
تشکر شده 818 بار در 516 پست
کتاب مورد علاقه : میتراود مهتاب. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شوکا ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۱ محل سکونت : اخه ب توچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکرها: 318
تشکر شده 239 بار در 157 پست
کتاب مورد علاقه : گل مريم من | بدون امتیاز : 0 امتیاز شوشكان شاتو شاري اشو اتو مگل ارو | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۱ محل سکونت : تو لباسام
تشکرها: 2,292
تشکر شده 658 بار در 59 پست
کتاب مورد علاقه : هنوز تایپ نشده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جسیکااااااا | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : ♥ رو ابـــــــــــرا ♥
تشکرها: 442
تشکر شده 373 بار در 225 پست
کتاب مورد علاقه : ♥همه چیـــــــ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کریستینا دیوید آنا | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۲ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۲ محل سکونت : necropolis
تشکرها: 11
تشکر شده 284 بار در 163 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز justin خوبه از just و عدالت میاد ولی یاد بیبر میندازه آدمو | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : Teh
تشکرها: 3,018
تشکر شده 6,732 بار در 1,519 پست
کتاب مورد علاقه : M.Moadab poor حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Karen و Analia ××درخواست عکس×× ماموریت غیرممکن | _BAHRAM_ کاربر انجمــن یاد سهراب بخیر! آن سپهری که تا لحظه ی خاموشی گفت: تو مرا یاد کنی یا نکنی باورت گر بشود، گر نشود حرفی نیست؛ اما... نفسم می گیرد در هوایی که نفس های تو نیست! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 954
تشکر شده 1,570 بار در 224 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته.................. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز nadia...ریشش فرانسویه..یعنی امید و ارزو..... گيرم که باخته ام !!! اما کسي جرات ندارد به من دست بزند يا از صفحه بازي بيرونم بيندازد، شوخي نيست من شاه شطرنجم !!! تخريب مي کنم آنچه را که نمي توانم باب ميلم بسازم... آرزو طلب نميكنم، آرزو ميسازم... ... لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ... لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم... زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نمي زنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نمي زنم... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسم, با, خارجی, معنی, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |