| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : ی جای سبز
تشکرها: 5,419
تشکر شده 4,497 بار در 996 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته مرگ صادق هدایت... حالت من : | رویـا هـا را ول کن دلم هـیـچ " تـو "یی دوستت نداشته حـتـی " تـو"هـای رویــاهـایـت نـیـز بـا " تـو " هـای دیگر رفـتـه انـد بـلـند شـو رویـــا دیـدن بس اســــــت !!! | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,913
تشکر شده 9,000 بار در 1,474 پست
حالت من : | معرکه ای محسن میخوامت فراوان ![]() آیا دیدن سریالهای شبکه های فارسی زبان ماهواره ای تهدیدی برای خانواده است؟ http://www.forum.98ia.com/t842717.html | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : همه جای جهان
تشکرها: 1,644
تشکر شده 966 بار در 360 پست
کتاب مورد علاقه : بانوی جنگل،موج بخت و... حالت من : | ووووی عالی یه محسن باداداشم اینو دیدیم........... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تو رویاها
تشکرها: 7
تشکر شده 1,434 بار در 621 پست
کتاب مورد علاقه : زنجیره عشق.امانت عشق حالت من : | بهترین خواننده تو ایرانه خیلی ریتم صداش با اهنگاش تنظیمه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : كويت
تشکرها: 6,774
تشکر شده 539 بار در 267 پست
کتاب مورد علاقه : ارام،همخونه،قرار نبو حالت من : | من جنس صداشو دوست دارمو از هومن خلعتبری شنیدم نه احسان علیخانی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 7,141
تشکر شده 228 بار در 135 پست
کتاب مورد علاقه : bolandihaye badgir حالت من : | عاشششششققشم شدیییییددد!!! خیلی وقته که دلم برای تو تنگ شده قلبم از دوری تو بدجوری دلتنگ شده | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : S.H.Z
تشکرها: 4,240
تشکر شده 21,004 بار در 1,792 پست
کتاب مورد علاقه : SalhaDorI__HafeZ حالت من : | خراب صداشم مرسی بابت عکسها | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : جنوبツ
تشکرها: 12,404
تشکر شده 3,128 بار در 1,421 پست
کتاب مورد علاقه : کســـــی می آید حالت من : | ما نیز صدایش را دوز می داریم ![]() صداش به قیافش نمیادا صداش خشنه (تاثیر گذاره) ولی قیافش... (چی گفتم؟! ) کلا می خواستم بگم صداش باحاله لقمه رو پیچوندم![]() ![]() ![]() گاهی که خاکستری می شوی ، تکلیفت را با خودت نمی دانی ... هیچ چیز خوشحالت نمی کند ... از چیزی هم نمی رنجی ... فرقی ندارد که بعدش چه می شود ... ! ویرایش توسط ~Niayesh~ : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۱ در ساعت ۰۲:۰۸ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : زیرزمین
تشکرها: 164
تشکر شده 3,094 بار در 756 پست
کتاب مورد علاقه : ركسانا حالت من : | خیلی خیلی دوسش دارم تو ایران خواننده فقط چاوشی و یگانه تو چه میدانی از بغض گلو گیر کرده یک مـــــــــــــرد. تو چه میدانی که چشمانت دنیای او شده . تو چه میدانی تپش قلب و انتظار دیدنت چگونه است . تو چه میدانی تکیه گاه بودن و درد روزگار را به خود کشیدن برای آسایشت چگونه است . تو چه میدانی از هق هق شبانه او که فقط خودش خبردارد و خدای خودش ... مردم اغلب بی انصاف,بی منطق و خودمحورند ولی انان رو ببخش اگر مهربان باشی تو رو به داشتن انگیزه های نهان متهم میکنند ولی همیشه مهربان باش اگر شریف و درستکار باشی فریبت میدهند ولی شریف و درستکار باش نیکیهای امروزت رافراموش میکنند ولی نیکوکار باش بهترینهای خود را به دنیا ببخش اگر هیچگاه کافی نباشد و در نهایت میبینی که هرانچه هست همواره میان تو و خدواند است نه میان تو و مردم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 1,555
تشکر شده 248 بار در 107 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر-Gone with the wind حالت من : | اصلا فکر نمیکردم این شکلی باشه صداش خیلی بزرگتر از چهره اشه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| عکس, محسن, های, چاوشی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |