| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : گیلان
تشکرها: 6,335
تشکر شده 2,490 بار در 493 پست
کتاب مورد علاقه : رمانای پر محتوا حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط aramesh_t : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۱ در ساعت ۱۲:۵۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | "Giti", .Cmin., 5011311, alma.g, armin gerrard, BAHAR021, elham12345, kanyar, kimia joon, nsim, paria69, parna, red90, Rezvan.a, saghi.m, sahrox7, shali, shamim_13, siah, sindy, sunshine.h, tarlan22, vidia, ~N!na jOojOo~, تنها بدون تو, ونسا |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران- دست چپ
تشکرها: 508
تشکر شده 1,272 بار در 404 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار حالت من : | خیلی هنرمند بوده، دمش گرم سپیده که سر بزند در این بیشه زار خزان زده شاید گلی بروید مانند گلی که در بهار روئیده پس به نـام زندگی هرگـز مگــــو هرگـز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : Fars
تشکرها: 8,219
تشکر شده 881 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : dalane behesht حالت من : | اهههههههههههههه فکم افتاد باز کن پنجره را ! من تورا خواهم برد به سر رود خروشان حیات اب از این رود به سر چشمه نمیگردد باز بهتر انست که غفلت نکنیم از اغاز ... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 1,074
تشکر شده 2,125 بار در 944 پست
حالت من : | ممنون............... جلوه گل عندلیبان را غزلخوان می کند نام مهدی(عج) صدهزاران درد درمان می کند مدعی گوید که با یک گل نمی آید بهار من گلی دارم که دنیا را گلستان می کند | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : هر جا خدا رو حس کنم
تشکرها: 231
تشکر شده 398 بار در 212 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه.هم خونه حالت من : | خیلی زیباس!!!!!!!! عین تصویر واقعی میمونه! ممنون بچه ها من سال آینده بعد از کنکور میام سایت... برام دعا کنید... قربون همتون بای... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : بهشت
تشکرها: 3,649
تشکر شده 614 بار در 418 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب های دکتر شریعتی حالت من : | خیلی قشنگن...ممنون همیشه نمی شود خود را زد به بی خیالی و گفت: تنها آمده ام؛تنها می روم... یک وقت هایی! شاید حتی برای ساعتی یا دقیقه ای؛ کم می آوری... دل وامانده ات یک نفر را می خواهد! که در نهایت تنفر عاشقانه دوستش داری... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 16,416
تشکر شده 1,498 بار در 858 پست
کتاب مورد علاقه : گرگ ومیش | چه خوب جزئیاتشون رو در اورده. ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : under the sky
تشکرها: 7,539
تشکر شده 530 بار در 283 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیا گر حالت من : | خیلی واقعی کشیده شده.واقعا به این هنرمند تبریک میگم... دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد.... نه مرد... خدایا زمین نمی آیی؟! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : همیین دور و اطراف
تشکرها: 11,524
تشکر شده 10,242 بار در 2,961 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal.dar emtedad hasrat.tooska حالت من : | سپاس فراوان....فوق العاده هنرمندانه بود.....انگار حس زندگی درشون جریان داره..... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : کرج
تشکرها: 4,994
تشکر شده 22,434 بار در 2,249 پست
حالت من : | همشون قشنگ بودن آفرین به هنر نقاشه. بعضی وقتا اونقدر کم میاری که حوصله توضیح دادن نداری بذار هر طور دوست دارن برداشت کنن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انگیز, حیرت, زیبا, سیاه, قلم, نقاشی, های, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |