| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : هر جا که دل انجاست
تشکرها: 24,906
تشکر شده 23,518 بار در 2,859 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | پست بسیار مفید : +14 امتیاز ![]() این روزها مشخصات بیشتر قطع کتاب: رقعی نوع جلد: شمیز نوبت چاپ: اول تعداد صفحات: 784 شابک: وزن: 0 گرم تیراژ: 2000 داستان در مورد الهه دختریه که در یه خونواده ی متوسط زندگی میکنه.در روزهایی هم که مدرسه میرفته با دوستش دختر و پسری رو می بینن که همدیگرو خیلی دوست داشتن...تا اینکه سر مسئله ای بین الهه و اون پسر دعوایی سر میگیره وهردو ارزو می کنن که هیچ وقت همدیگرو نببنن.در این بین الهه نامزد می کنه وپدرش و عموش بعد از 26سال با هم اشتی میکنن.الهه تمام اعضای خونواده رو میبینه بجز پسرعموی ارشدش غافل از اینکه سرنوشت..... (شرمنده بهتر از این نمی تونستم خلاصه بگم) ویرایش توسط paradise : ۳۱ خرداد ۱۳۹۱ در ساعت ۰۹:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, *N!LooFaR*, *TARA*, *سورن*, .:aida:., .arsana., aidai, ashoka, atashgah62, azda, bahooneh10, Blast Off, CIVIL, DEZI, Elysium, fadiya, golyassaman, hediyeh_b, jess!can!lz, khatoon khabha, lady love, lalehjoon, leila.kh, mah banoo, Mahtab70, maryam1363, Memolina, Mina, MINA JOOJOO, nasrin44, niloofarane, NILOUFAR, ratanaz, REAL LOVE, saghar*, Sahar.M, selina63, setareh30, simin.shirdel, sokoote_zendegi, Star-crossed, susan1, s_donia323, taraneh joon, taraneh24, yada, yasam, yasi253, yasi♥fabrik, Yasnaaaa, ~BahareH~, ~foroozan~, ~Melika~, ~pArnYa~, ~TuLiPa~, افلاک, حاجی بلا, دختر استقلالی*, رنگین کمون خانم, رودنا, ستاره اقبال, ستاره بارون, شهرناز, طلایه 63, میهـــان, نازنین جونم, نسرین..., نیلوفر دختر دریا, همیسا, پاسارگارد, پروانه! |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : همين نزديكيا
تشکرها: 7,160
تشکر شده 2,406 بار در 421 پست
کتاب مورد علاقه : همه رومانهاي عاشقونه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز من عاشقم قلم خانم بهار لويي هستم دو اثر قبلي ايشون رو هم خوندم خيلي خيلي قشنگ بود الخصوص مجنو ن تر از فرهاد .به اميد خدا اين اثرشون هم انشاا.. خاطره انگيز باشه . خانم بهار لويي دوستت ميدارم من به آمار زمين مشكوكم اگر اين سطح پر از آدمهاست پس چرا اين همه دلها تنهاست | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : مـیـون خـاطـرات
تشکرها: 8,940
تشکر شده 35,257 بار در 3,980 پست
کتاب مورد علاقه : گیس سیاه سردار حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز مممنون میشم زمانی که خوندید پست اولتون را ویرایش کنید و خلاصه ای ازش بنویسید .. بـویِ ارديـبـهـشـت مـي آيـد و مـن هـنـوز زمـسـتـانـم . . | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : HELL
تشکرها: 21,210
تشکر شده 61,049 بار در 4,485 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز کتاب خدایی نثرش خوب بود...اما موضوعش تکراری بود ![]() البته صد ص مونده تموم شه ها،ولی خو تا الان کاملا تکراری! اما قشنگه...یعنی قلمش طوریه که نمیتونی زمین بذاری.من امیدوار بودم یه موضوع بکر دیه بخونم اما خو نشد. ![]() اما با اینکه تکراریه،ارزش خوندن داره،خیلیم داره...داستان ماست نیس! خیلیم غلط تایپی داره... ![]() یعد سوالی که تا اینجای داستان واسه من پیش اومده اینه که وحید چه زود جا زد!!واقعا چرا؟! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 45,667
تشکر شده 18,232 بار در 2,032 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی ناراحن شدم ![]() یه رمان دیگه با موضوع ازدواج صوری (درستیدم)البته فکر میکنم پرمخاطب باشه مخصوصا با قلم خانم بهارلویی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط پروانه! : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ در ساعت ۰۸:۱۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| نویسنده افتخاری ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : در همسايگي خدا
تشکرها: 1,513
تشکر شده 1,489 بار در 89 پست
کتاب مورد علاقه : كلام الله | پست بسیار مفید : +18 امتیاز سلام به تمام دوستان خوبم. اول بابت ماجرای تقلیدی بودن: قبل از این که سراغ نوشتن این پست بیام نگاهی به صفحه ی چرکنویس هام انداختم و در پایین صفحه تاریخ 22/8/83 نوشته شده و به نظرم این بهترین دفاعی هست که می تونم برای تقلیدی نبودن کار حداقل در زمان نوشتن این کتاب از خودم انجام بدم. بعدش هم دوست دارم دوستانم رو به یه نکته آگاه کنم که این کتاب کتاب دوم من بوده و قبل از مجنون تر از فرهاد نوشته شده پس باید قبول کرد که توی بعضی از ویژگی ها از اون کار پایین تر باشه. و اما بریم به سراغ موضوع جذاب ازدواج صوری( و نه سوری پروانه جون) دوست دارم قبل از هر چیزی به دو نکته ی مهم اشاره کنم اولی که خیلی هم مهمتره فیلتریه که من نویسنده باید برای چاپ کتابم پشت سر بذارم و فکر نکنم کسی باشه که از این سد بی خبر بوده باشه. این سد حتی باعث میشن که بعضی از کتاب ها چون کار همکار گرامی ام که همه ی رمان خوونها می شناسنش حتی دو الی سه سال در انتظار بمونند و در آخر هم با بازنویسی( دقت کنید بازنویسی و نه اصلاحی. اصلاحی یعنی تغییر یک جمله یک خط یک صفحه و یا نهایتا چند صفحه و باز نویسی یعنی تیشه برداشتن و افتادن به جون تمام موضوع و شخصیت ها و حتی طرز فکر و ...) زیاد به چاپ رسیدن. مسلما اونچه که توی بازنویسی نوشته شده اونی نبوده که توی ذهن من نویسنده در ابتدا بوده. این سد بعضی وقت ها جلوی هر خلاقیتی رو می گیره و من نویسنده تا کی می تونم بار نشون دادن احساسات از واژه های تکراری رنگ به رنگ شدن و پس افتادن نفس و هری دل ریختن و... استفاده کنم. اون هم جایی که حتی یک مرد نمی تونه دست همسر عقدی اش رو ببوسه......... . و اما معضل دیگه ای هم به اسم شخصیت ها هست. این حرف رو شاید فقط کسی که دستی توی نوشتن داره می فهمه که شخصیت ها زنده اند و خودشون رو به من نویسنده تحمیل می کنند. من نمی تونستم سیاوش رو مثل امیر انتهای سادگی که دارای محجوبیت خاص بود و یا محراب مجنون تر از فرهاد که دارای خط قرمز برای جز به جز زندگی و اخلاقیات بود نشون بدم چون با کله شقی تموم برای خودش می رفت و گه گاه سروگوشش هم می جنبید. من مجبور شدم که برای این آدم ازدواج صوری پیش بیارم تا بتونم از چنگ همون سدی که گفتم جون سالم به در ببرم. حال اگر دوستانی سطح این کتاب رو در حد قابل قبول ندونستند این نوید رو می دم که با کار چهارم که صد البته کاری متفاوت با تمام کتاب هایی که یک رمان خون خوونده و حتی یک نویسنده نوشته جبران می کنم و امیدوارم که این کتاب چهارم بتونه نظر تمام دوستان و حتی دوستان مشکل پسندم رو هم تامین کنه. بابت برخی از سوال ها( چون همون وحیدی که پدیده ی عزیزم پرسیده بود) بعدا و سر فرصت جوابگو هستم چون فعلا به خاطر مشغله ی شدید فرصت کمتری دارم که به سایت سر بزنم. دوستدار همه ی شما: م. بهارلویی هــزار جهد بکردم که یار من باشـــی مراد بخـش دل بی قـرار من باشــــی چــــراغ دیده ی شــب زنده دار من گردی انیـــس خاطر امیــدوار من باشــــی... من ارچه حافظ شهرم جویی نمی ارزم مگر تو از کــــرم خویش یـار من باشـی. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, **shiny**, *N!LooFaR*, *sorme*, *TARA*, .arsana., aida70, alizee, ashoka, atashgah62, azda, bahooneh10, behnazhmz, bella persiana, Blast Off, brain storm, CIVIL, Elysium, fadiya, golyassaman, gord, jess!can!lz, jkrowling, leila.kh, mahdiar, mahsan, mahtabi22, maryam.khakbaz, maryam1363, maryiana, Memolina, niloofarane, NILOUFAR, noting, paradise, ratanaz, REAL LOVE, saghar*, Sahar.M, sania555, selina63, setareh30, simin.shirdel, ssmaryam, s_donia323, taraneh24, Tifani Jon, yasam, yasi♥fabrik, Yasnaaaa, ~foroozan~, ~TuLiPa~, ارغوان 67, با نمک, تنها..., رودنا, ساحلی, ستاره اقبال, ستاره بارون, فاطیما8, فرگون آسمانی, نیلوفر دختر دریا, هدیه, همیسا, پاسارگارد, پروانه! |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱
تشکرها: 23
تشکر شده 57 بار در 8 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ما منتظر کار چهارمتون میمونیم خانم بهارلویی عزیز کاش کار چهارمتون الان به جای این روزها در دسترس ما بود چقدر دلم یه کتاب خوب از شما میخواد | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر سقف خدا
تشکرها: 46,543
تشکر شده 524 بار در 114 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول ممنونم خانم بهارلویی از توضیحاتتون دوم اینکه بچه هائی که این کتاب را خوندن صرفنظر از موضوع ازدواج صوری(که البته من باهاش مشکلی ندارم) کل کتاب چطوریه؟ کلا داستان و نثرش آن قدر خوب هست و کشش داره که من بابتش با این مشکلات اقتصادی وقت و پولم رو بدم یا باز هم از این کل کل های مسخره و لوس و اعصاب خوردی بین دختر و پسره؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : هر جا که دل انجاست
تشکرها: 24,906
تشکر شده 23,518 بار در 2,859 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز اقا ما همین جا یک چیزی رو لو میدهیم.کار چهارم کار مشترک خانم منجزی و بهارلویی با همه سورپرایزی هم که توی امضای خانم بهارلوییه برای همین.پ.ن:اقا این قضیه رو خانم منجزی توی نشرعلی گفته بودن. وگرنه من اصلا خبرچین نیستما | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
تشکرها: 11,190
تشکر شده 4,387 بار در 1,162 پست
کتاب مورد علاقه : انتهای سادگی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستان سلام ، من هنوز موفق نشدم رمان جديد خانوم بهارلويي بخونم اما از شناختي كه نسبت به رمانهاي قبليشون دارم ميدونم حتا شايد اگه اين رمانشون هم كمي به قول دوستان تكراري هم باشه اما قلم شيوا و قشنگشون اين رمانو خيلي زيبا و متفاوت ميكنه من خودم رمانهايي خوندم كه موضوعش خيلي نو بوده اما به خاطر نثر بد نويسنده من نتونستم رمانو ادامه بدم .... به هر حال من مطمئنم اين رمان هم مثل رمانهاي قبليشون ارزش خريدن و خوندن و داره و من از همين جا از خانوم بهارلويي عزيز تشكر ميكنم خواهش میکنم ، بی حوصلگی هایم را ببخش ، بدخلقی هایم را فراموش کن ، بی اعتنایی هایم را جدی نگیر ، در عوض من هم تو را می بخشم که مسبب همه ی اینهایی. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| |مبهارلویی, |معرفی, این, روزها, نقد, و, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |