| |||
| | #5641 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 24
تشکر شده 434 بار در 374 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،دالان بهشت و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ساعت مچی Three sentences for getting SUCCESS: a) Know more than other. b) Work more than other. c) Expect less than other | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #5642 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اون بالاهـــــــــا
تشکرها: 1,040
تشکر شده 1,344 بار در 467 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ی شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هویج حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم... نه خوشحالم...نه ناراحت...افسرده هم نیستم... خنثی و بیخیال... حال این روزهایم را دوست دارم..نگران نیستم...دلهره ندارم از همه مهم تر درگیر هـــــــــــیچکــــــــــ ـــس نیستم ![]() | ||||||||
| | |
| | #5643 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : افکارم
تشکرها: 2,267
تشکر شده 1,693 بار در 558 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عینک افتابی نگذار دیگران نام تو را بدانند همین چشمانت برای پچ پچ هزار ساله ی انان کافیست..... | ||||||||
| | |
| | #5644 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : خونمون
کتاب مورد علاقه : همخونه،دالان بهشت و ... حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز یخچال فریزر | ||||||||
| | |
| | #5645 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : یه گوشه ی دنیا
تشکرها: 12
تشکر شده 4 بار در 4 پست
کتاب مورد علاقه : علمی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عشق | ||||||||
| | |
| | #5646 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه،دالان بهشت و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لوازم ارایش................ | ||||||||
| | |
| | #5647 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : آی دزد،دزد زده به خونمون
تشکرها: 979
تشکر شده 1,180 بار در 263 پست
کتاب مورد علاقه : جایی که قلب انجاست حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مدل لباس | ||||||||
| | |
| | #5648 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اون بالاهـــــــــا
تشکرها: 1,040
تشکر شده 1,344 بار در 467 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ی شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تاج عروسی | ||||||||
| | |
| | #5649 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : نا کجا اباد
تشکرها: 12
تشکر شده 1,656 بار در 316 پست
کتاب مورد علاقه : محیا...می تراود مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ژست برایه اتلیه برایه اقایون خدا آن حس زیبائیست كه در تاریكی صحرا زمانی كه هراس مرگ می دزدد سكوتت را یكی آهسته می گوید كنارت هستم ای تنها و دل آرام می گیرد ... اینجـا حَوالــی ِ بُغــــض های نشکستــه دیـوار به دیـوار ِ چَشمـانـی مُنتظـــر چیــزی شبیــه ِ بـــاران خیـــس کـرده سنـگ فـــرش های ِ سَجــاده ی دِلـــــــم را اینجــا کنــار ِ دلتنگـــــی های ِ همیشگــی چیــزی شبیـــه ِ مُــــــــروارید دانـه دانـه تسبیــــــح می گویـَد گونــه های بــــــــــی قـرارم را خدایــا اینجــا دختـر جــاده ی ِ احســـاس دلش سخــت مُعجِــــزه می خواهـد و تــ ــو انگـار مُعجِـــــزه هایت را گذاشتــه ای بـرای روزی که دِل مــ ــن با هیــــــچ معجِــزه ای زنــده نَشَـــوَد تمام اشک های چشمم را به سلامتی تو نوشیدم.... مستانه عربده می کشم تو را...... آری امشب دوباره مستم... قلم را به دریا می زنم... بر روی خاک سجده می کنم... سرم را به باد می دهم... مگو که چهار عنصر را نمی شناسی قبلا آتش گرفته ام تو کجایی سهراب؟ آب را گل کردند چشم ها را بستند و چه با دل کردند… وای سهراب کجایی آخر؟ زخم ها بر دل عاشق کردند خون به چشمان شقایق کردند ! تو کجایی سهراب؟ که همین نزدیکی عشق را دار زدند ! ای سهراب کجایی که ببینی حالا دل خوش مثقالی ست… دل خوش سیری چند صبر کن سهراب… گفته بودی قایقی خواهی ساخت ! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم… دست های کوچکش به زور به شیشه های ماشین شاسی بلند حاجی می رسد التماس می کند : آقا… آقا "دعا " می خری؟ و حاجی بی اعتنا تسبیح دانه درشتش را می گرداند و برای فرج آقا "دعا " می کند!!!!! ... من به آمار زمین مشکوکم اگر این سطح پر از آدمهاست پس چرا این همه آدم تنهاست؟ ♀♂⊙●▲■○△□☆★♀♂⊙ .................................................. * به سلامتي کسي که وقتي بردم گفت : اون رفيــــــــــــــــــــــ ــق منه ....... وقتي باختم گفت : من رفيــــــــــــــــــــــ ـــــقتم ...... به سلامتی رفیقی که تو رفاقت کم نزاشت ولی کم برداشت تا رفیقش کم نیاره ........................................ به سلامتی مداد پاک کن که به خاطر اشتباه دیگران خودشو کوچیک میکنه . . . ........................................... سلامتی پسر بچه های قدیم که پشت لبشونو با ذغال سیاه می کردن که شبیه باباهاشون بشن نه مثل جوونای امروز ابروهاشونو نازک می کنن که شبیه ماماناشون بشن ! چاهار حقیقت مهم زندگی ۱. با زبونت نمی تونی همه دندوناتو لمس کنی. . . ۲.اونقدر ساده ای که الان داری این کارو امتحان میکنی. . . ۳.الان نیشت بازه. . . ۴.اونقدر احساس خنگی می کنی که بازم داری میخندی. . . *********بودی پشت سرت را نگاه نمی کردی*********** | ||||||||
| | |
| | #5650 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : میستیک فالز........
تشکرها: 27
تشکر شده 205 بار در 81 پست
کتاب مورد علاقه : خاطرات یک خون آشام حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فیلمای عشقولانه آدم هــا بـراي هــم سنگ تمــام ، مـي گذارنــد، امــا نـه وقتــي کــه در ميانشــان هســتي، نــــــــــــــه .............، آنجــا کــه در ميــان خـاک خوابيــدي، "سنـــگِ تمــام" را ميگذارنـد و مــي رونــد !!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اواتار, به, تبلیغی, درد, عکس, قبلی, میخوره؟, نفر, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |