| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : پایتخت !!!
تشکرها: 0
تشکر شده 257 بار در 38 پست
| پست بسیار مفید : +16 امتیاز از بین همه رمان هایی که خوندین کدومشون عاشقونه تره ! ((((( کدوم تیکه ش ؟؟؟)))) عروسکي مي خواستي رو طاقچتون بکاريش وقتي بازيت تموم شد کنج اطاق بذاريش ديگه براي بازي اطاق تو شلوغه عروسکا بدونيد که عاشقي دروغه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, * حدیث *, *mita*, ...rainy, 3TAREYE SHAB, ?98i, aloche, baran.amad, Behnaz joon, eli5, elikh7171, elnaz89, Eyes Wide Shut, f.eti, Fa TeMeH, farnas, havijjo0nam, hiva, Hodaa37, k220, lale joon, lamita, liuana, masty, matin-tanha, n@diya, narges-1991, negar1373, nojan, pardiis, R*A*Z, samini, sara-42, sarvin-64, scorpioOo, shadi.A, sollmaz, Star-Crossed-Lover, sushiyant11, Sutra, ~*7en*~, آوای جنوب, تربچه68, ساحلی, فاطمه سادات ..., مریبان, نازنین68, نام کاربری, نانسی72, نفيس, نوشین66, وطن من ایران, یاس نبی |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : مشهد الرضا
تشکر شده 2,202 بار در 229 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز الهه شرقي اونجا تو مهموني وقتي كه رابين مي خواد روبندو از روي كيميا برداره كلا همه جاي رمان عالي بود چشمهايي به رنگ عسل گيسو كه من ميميرم براش خصوصا اونجا كه حبيب مريضه و فرنگيس ميره پيشش و اونم به عشقش اعتراف ميكنه بگذاريد و بگذريد ببينيد و دل مبنديد چشم بيندازيد و دل مبازيد كه دير يا زود بايد گذاشت و گذشت | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : پایتخت !!!
| بدون امتیاز : 0 امتیاز از بین همه رمانهایی که تا به حال خوندین , عاشقانه ترینشون کدوم بوده ! [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_biggrin.gif[/img]کدوم تیکه ش ؟[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_biggrin.gif[/img] ************************************************** ***** من خودم یکی # چشم هایی به رنگ عسل # و # قصه عشق # # توی چشم هایی به رنگ عسل ولقعا تمام لحظه هاش عاشقانه س # | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="giso";p="129660":3vzafrv6]الهه شرقي اونجا تو مهموني وقتي كه رابين مي خواد روبندو از روي كيميا برداره كلا همه جاي رمان عالي بود چشمهايي به رنگ عسل گيسو كه من ميميرم براش خصوصا اونجا كه حبيب مريضه و فرنگيس ميره پيشش و اونم به عشقش اعتراف ميكنه[/quote:3vzafrv6] گیسو برای دانلود تو سایت هست ؟ کجا ؟ اگه بگی که من ممنونت میشم ! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : غرب تهران
تشکرها: 7,497
تشکر شده 3,004 بار در 1,043 پست
کتاب مورد علاقه : حکایت زمستان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همخونه همه جاش چشمهایی به رنگ عسل اونجایی که دو تایی ته دره بودن غزال همه جاش شب بی ستاره اونجایی که عرفان الهه رو از لبه پرتگاه کوه میکشه بالا بوسه تقدیر اونجایی که آخرش شهاب نگین رو با نهایت عشقش از خودش میرونه آخه الهه شرقی اونجایی که رابین به خاطر کیمیا میپره تو رودخونه ترسم آن روز که از قله فرود آید مرد 313 آدم نتوان پیدا کرد 313آدم به سرانجام آیند این جماعت همه با بقچه ی حمام آیند . اين همه لاف زن و مدعي اهل ظهور پس چرا يار نيامد که نثارش باشيم سالها منتظر سيصد و اندي مرد است آنقدر مرد نبوديم که يارش باشيم اللهم عجل لولیک الفرج میگفت قیامِ تو ، از جهتی شبیه قیامِ زهرا (س)ست. تو میآیی تا همه ی دین را اقامه کنی؛ تمامیّتِ اسلام را. مادرت هم همه ی دین را میخواست؛ اقامهی ولایتِ علی (ع) را | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهه ناز هم اونجا كه گيتي مي خواد بره منصور مي زنه زير گريه هم اونجايي كه منصور گيسو رو كتك زده و فرهان براي گيسو تعريف مي كنه كه منصور دستشو سوزونده چون گيسو رو زده |
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : مشهد الرضا
تشکر شده 2,202 بار در 229 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز گيسو تو سايت نيست عزيزم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #8 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهر و مهتاب چشمهایی به رنگ عسل هم خیلی جاهاش غریبه آشنا |
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() | پست معمولی : +1 امتیاز تو شبهای تنهایی زمانی که یاس می خواست از بهرام خداحافظی کنه تو پریچهر وقتی فرگل میمیره وآخرین جمله کتاب که نوشته بود پسره هم سر مزار فرگل موندگار شده قلبی برای تپیدن دو سه تا فصل آخرش روز های خاکستری وقتی سها و سیاوش با هم می میرن الهه شرقی تقریبا همه جاش و از همه بیشتر کتاب در سوگ دل که توش بابای دختره احسانو جلو چشاش می کشه و.......... تمام نا تمام من با تو تمام میشود شاعر بی نام ونشان صاحب نام میشود تمام من به نام تو شعر دوباره میشود بندسکوت کهنه ام چهارپاره میشود |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| Guest | رمان دالان بهشت تقریبا همه جاش |
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, اسمش, بوده؟, بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟, تر, تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟, ترين, ترین, خوندي, خوندین, رمان, رمانی, شما, عاشقانه, عشقولانه, قشنگ, كتابي, كدام, كه, نظر, همه, چي, چیه, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |