| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 5,729
تشکر شده 11,157 بار در 645 پست
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() انتظار را از کوچه های بن بست بیاموز که دلخوش به تماشای هیچ رهگذری نیستند ! چشم به راه آمدن کسی می نشینند که اگر بیاید ، ماندنیست … ویرایش توسط فهیم : ۲۶ مهر ۱۳۹۱ در ساعت ۱۱:۱۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #* فری *#, *niloo*, +Lily, .Monire., aqua, Behnoush, dokhtar shirazi, emperator gharb, gogoli, hamy, lvlAl2AL, mahsama, Mahtab70, maryam.khakbaz, nice, nima.reno, parisa o, ratanaz, Sahar B, samss, shaghayegh91, sheydaee, yasaman71, zara14, _TarlaN_, اسپینوی, المـیـــــرا, برادپیت, بی بی گل, تولیپا, خورشید خانم, ذره بین, سکوت من, نیکان, گیتی, ♥TaMaNa♥ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه
تشکرها: 2,856
تشکر شده 15,109 بار در 2,156 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | بازیگر سنگینیه. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمان شهر
تشکرها: 2,897
تشکر شده 3,978 بار در 1,074 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی | بازیگر خوبیه........................................ ................ چندسال است که مادرت را کبوتران دست آموزت را کتاب اول دبستانت را کنار بوته ی شقایق به مقصد فتح مساحت زوذنقه ترک گفته ای؟ "حسین پناهی" رمان "فراتر از بودن" http://www.forum.98ia.com/t233547.html نقد رمان " فراتر از بودن" http://www.forum.98ia.com/t238108.html#post2322014 | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : هر کجا هستم باشم اسمان مال من است
تشکرها: 26,499
تشکر شده 115,928 بار در 2,135 پست
کتاب مورد علاقه : حریم عشق. ..یاسمین حالت من : | بازیشو دوس دارم........ آنقـــــــــــدر زيبـا عاشق شده اى كه آدم لـــذت ميــبرد از ايـنهـــــمه خيــانتـــ ....!!! امشب دامادم راهی حجله گاه عروسش شد...(دلنوشته ای تلخ و سرد) ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : Austria
تشکرها: 2,855
تشکر شده 7,419 بار در 1,781 پست
کتاب مورد علاقه : LOVE everything in it.... حالت من : | بابک گیتاریسته ولی مهتاب خیلی سرتر بوده نسبت بهش... تو را من چشم در راهم نه مثل شعر نیمایی شباهنگام و در ماتم میان خواب رویایی نه در شاخ تلاجنها نه در یک سایه ی سنگین نه با یک قلب افسرده به زیر چرخ مینایی تو را من چشم در راهم سحر پهلوی نیلوفر کنار بستر شب بو تو هم از شرق می آیی همیشه با خودم هستی میان چشم و در سینه تو را هر لحظه می فهمم تو یک احساس زیبایی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : وسط هسته ی زندگیت
تشکرها: 1,573
تشکر شده 3,010 بار در 607 پست
حالت من : | مهتاب جدا که خوشگله | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : طهران تهران
تشکرها: 5,678
تشکر شده 1,074 بار در 199 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | ممنون... من زنم و به همان اندازه از هوا سهم می برم که ریه های تو... درد اور است که من ازاد نباشم تا تو به گناه نیوفتی... قوس های بدنم بیشتر از افکارم به چشمهایت می ایند... تاسف بار است که باید لباس هایم را به میزان ایمان تو تنظیم کنم... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : آسمون هفتم ...!
تشکرها: 4,773
تشکر شده 4,881 بار در 1,116 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت ... حالت من : | خواهرم عاشق کرامتیه ولی من دوسش ندالم ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : كره زمين
تشکرها: 2,186
تشکر شده 562 بار در 336 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | ممنون خيلي وقته جدا شدن؟
| ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,901
تشکر شده 443 بار در 247 پست
کتاب مورد علاقه : ابر و کوچه حالت من : | خوشم میاد ازش....بازیش خوبه..... اگه تو تاکسی و اینا چار پنج تا اسمس دادین دستتون خسته شد بدید بغل دستیتون ادامه شو براتون بنویسه. اون بیشتر در جریانه ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بابک, ریاحی, سابق, مهتاب, همسر, پور, کرامتی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |