| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | پست بسیار مفید : +23 امتیاز بیا مشاعره با شعر های خواننده ها (پاپ یا رپ فرقی نداره) میدونید چه طوریه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!! خوب اول خودم آخه ساسی با تو خیلی هپیه محلم نمی زاره به بقیه با چی هم شروع کردم پایینی ه بده یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !قفس باران!, # A Far Star #, $...MoNiLi...$, $nooshin$, **Snowy Girl**, *emo girl*, *parvaz*, *RaHa2*, *rainbow*, *TuBeRoOoOsE*, *شیدا*, - REZA -, .EMO BOY., .LiLiM., @asal74@, Amir Mahan, bahamin.it, baran.1, BARIN 19, boyegandom, checkpoint, Dj3000, erfan5300, farahi, farisa, fatemeh sgs, fesghli, G@N2M, ghazal ghazal, gherti, girlstreet, golabeton, H@n!eh, hana_89, hiva, kereshme, Lair_Nilo, laura, lidaa, lolo14, M3YS4M, MafiA_98, MAH SAM, mahnia2011, mahsan, md.ki, mehdi.km, MRM67, nafas_me, nasrin74, nazi nazi, Negin...Shz, nilu blue, nsim, ONCE ALONE, pakrokh, pink.rose, placebo, profgra, p_f_p, Queen Of Pain, R0SHA, rose33, SAGHIIIII, saharsin, SaMirA.Ha, sanyy, sarvin-64, shy_a, s_donia323, talayeh, tono, U_and_Me, venoos1993, yasam, yAsnA*19F, zahra97, ~ELAHE~, آوا18, انه شرلی, دختردریا, دخترک کولی, رز صورتی ..., رها 69, ساویتا, شب خيس, م.ن, مهسا گلی, مو فرفری, گلاریژان, گنوه, یونس19, یگانه, ★Night Sky Soul, ♥~nGel=Ev!L@~♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی ممنون از اینکه ادامه دادید ![]() ویرایش توسط rana-021 : ۱ شهريور ۱۳۹۰ در ساعت ۰۴:۳۲ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 71 بار در 29 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نه عزیزم اصلا فقط با ه سخته من که این کارا ر دوست دارم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی ممنون سارا جون خوب من می گم بعدی رو شما بگو همونی که خیلی نایسه عمرا سرکوچه واسه راه می ره آسه آسه شما چی میگید قبوله ا باز هم ه اومد [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/img] | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: شهر باران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب یه چیز دیگه بگو همش ساسی مانکن...[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_mad.gif[/img] من اینجــا کنـار ِ این همه زیبایی و تو، تنهایی؛ دلم برای تنهایی ِ تو می سوزد و خود آشفته ام از این خوشگذرانی؛ با من باش با من بیا و بمان که من بدون تو، به روزگار تلـــخ... ســـرد... اندوهــبار... فقط نگــاه می کنم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست معمولی : -1 امتیاز بمن اول میگم بیا برگرد جون من این قدر ادفاری نشو به جز مانکن با کسی نرو تو با کسی هم بازی نشو | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز وای وای پامیدای من کوش وای وای میرم از هوش | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 149
تشکر شده 72 بار در 34 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز هوای برگشتنم بود اگه بال وپری داشتم برمی گشتم اگه اینجا خودمو جا نمیذاشتم رسم زمونه : تو چشم میذاری من قایم میشم اما تو یکی دیگه رو پیدا میکنی! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز ماشین سواری ندارم و ویلا تو ساری ندارم خاک خواهی شد! از رخ آیینه ها هم پاک خواهی شد. چون غباری گیج،گم،سرگشته در افلاک خواهی شد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="";p="125678":2vw7myrz]وای وای پامیدای من کوش وای وای میرم از هوش[/quote:2vw7myrz] شاباش شاباش بیا پیشش یواش یواش بگو بده لباشو لباش بگو نکنه تجدید قواش | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, بیا, خواننده, رپ, شعر, فرقی, مشاعره, نداره, ها, های, پاپ, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |