| |||
| | #9631 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سفر بخیر سفر بخیر مسافر من گریه نكن گریه نكن به خاطر من پشت سیاهی های دنیامان سیاهی بود معشوقه ام بودی و هستی و نخواهی بود =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= خيلي حرفا توي قلبم ، هست هنوزم كه هنوزه نميخوام اصلا بدوني كه دلت واسم بسوزه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= با تمام وجود غمگینم مث وقتی كه زن نمیسازه مث وقتی كه دوست میمیره مثل وقتی كه تیم میبازه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= دلم لك ميزنه واست ، زماني كه ازم دوري ولي در خاطرم هستي ، ديگه اينجاشو مجبوري اگر حرف حرف من باشه ، هنوزم مرد و مغرورم ولي ميرم تو خوش باشي ، منم اينجاشو مجبورم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9632 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان نصف جهان
(View Stats)
تشکرها: 6,837
تشکر شده 942 بار در 473 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه از آشنایان وفا دیده ام نه در باده نوشان صفا دیده ام ز نامردمی ها نرنجد دلم که از چشم خود هم خطا دیده ام آری ، آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست ![]() رمانهای دوستان توصیه میکنم بخونید ملکه عشق http://www.forum.98ia.com/t402998-5.html توسکا عملیات مشترک پایان بازی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #9633 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منو تنها نذار روقلبم پا نذار | ||||||||
| | |
| | #9634 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: sarzamin aryaeeha
(View Stats)
تشکرها: 435
تشکر شده 1,133 بار در 171 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رفتم که رفتم بع از این بعد از این کن فراموشم که رفتم دیگر از دست تو می نمینوشم که رفتم با دلی درد اشنا گشتم از دامت رها بی وفا بی وفا بی وفا رفتم که رفتم......... !!!!!!!!! وقتی با یک دست نقاب هایشان را نگه داشته اند و با دست دیگر کلاه بر سرم میگذارند ... انتظار زیادیست که بخواهم نوازشم کنند ..... !!!!! | ||||||||
| | |
| | #9635 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 790
تشکر شده 1,617 بار در 609 پست
کتاب مورد علاقه : استادبازی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من و تو با همیم اما دلامون خیلی دوره همیشه بین ما دیواری از جنسه غروره | ||||||||
| | |
| | #9636 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: sarzamin aryaeeha
(View Stats)
تشکرها: 435
تشکر شده 1,133 بار در 171 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هستیم را به اتش کشیدی سوختم من ندیدی ندیدی | ||||||||
| | |
| | #9637 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز یللر یاتار طوفان یاتار........... یاتماز تراختور بایراقی.................... و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
| | #9638 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 36,038
تشکر شده 22,648 بار در 3,395 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب :D حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یادت میاد ثانیه های آخر گفتی میرم اما میام به زودی چشمامو بستم نبینی اشکمو چشمامو وا کردم و رفته بودی ! یادمان باشد محیط زیست میراث گذشتگان نیست ، آن را از آیندگان به امانت گرفته ایم ! فرح - مهندس محیط زیست ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #9639 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه روز یه باغبونی یه مرد آسمونی نهالی کاشت میون باغچه ی مهربونی یه داف نازی داشتم خوب نگهش نداشتم..... آقاهه اومد و بردش با ماشین مشکی بردش | ||||||||
| | |
| | #9640 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شی شی شی شیطونک شی شی شی دخترک کوچه بغلی ابرو کمون چش عسلی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, بیا, خواننده, رپ, شعر, فرقی, مشاعره, نداره, ها, های, پاپ, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |