| |||
| | #21 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یادم تورو فراموش یادم تورو فراموش Wanna scream out No more hiding Don't be afraid of what's inside Gonna tell ya you'll be alright In the Aftermath ![]() "فقط مایلی سایروس" http://www.forum.98ia.com/blogs/9198-hedie.html |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه روزی میام سر کوچتو ن در خونتون میدزدمت دخی یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه روزی قدرمو میدونی که دیره |
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه آسمون
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 117 بار در 36 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز یکی دیگه تازگیا تو زندگیت پیدا شده زیاد بهش تکیه نکن دوست داره ولی بده A real friend is one who walks in when the rest of the world walks ou | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر چی میگم مال منی ساز مخالف میزنی |
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه آسمون
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 117 بار در 36 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز یکی می گفت که آدما بیشرشون اینجورین بر عکس آرزو هاشون عاشق هم تو دورین | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: teh.darous
(View Stats)
تشکرها: 163
تشکر شده 419 بار در 107 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه نه نگو دیگه نگو نگو راهی واسه من و تو نمونده میبخشم... اما فراموش نمیکنم! فرشته _ 19 _ گرافیک | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: my roOm....
(View Stats)
تشکرها: 642
تشکر شده 1,061 بار در 605 پست
کتاب مورد علاقه : عصیان, یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه روز میام به جستجو فقط به خاطره تو درس زندگی را از بستنی عروسکی بیاموزیم... بخندیم حتی اگر چوبی به ....... فرو کرده باشند !!! ((دوستان خواهشنا به پیامه اصلیه جمله توجه کنین !!! ))*** تابستون کوتــــــــــــــــــــــ ــــــاهه *** | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه روزی که میای خونه دیگه من و نمی بینی | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وا این ساسیه چقده الافه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, بیا, خواننده, رپ, شعر, فرقی, مشاعره, نداره, ها, های, پاپ, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |