| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : c:\windows\system32
تشکرها: 31,517
تشکر شده 31,750 بار در 5,258 پست
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلام به همگی!حالتون چطوره؟ مقدمه اینا رو بی خیال می خوام یه راست برم سر اصل مطلب! چند وقت پیش داشتم با هیوا(خونی بزرگ ) آموزش دیدم ) و قرار شد کلاس خصوصی بذارم برای هیوا ! ( حالا این قضیه سیکوریت بود مثلا! ولی شوما که غریبه نیستین! ) چند تا از بچه ها هم این موضوع رو فَمِستن ( فهمیدن ) و علاقه نشون دادن و منم با تشویق مهدیس جون تصمیم گرفتم یه تاپیک بذارم تا بچه ها یه چیزایی یاد بگیرن .(هیوا نومودونه حالا! بفهمه منو موکوشه! ) خلاصه گفتم با الفبا و اعداد و یه سری جملات شروع کنم تا راحت تر یاد بگیرین . تلفظشون هم براتون فارسی می نویسم . از همین جا از همه ی دوستانی که به زبان فرانسه تسلط و آشنایی دارن ( همه مادام ، موسیو رو بلدن ! هر کی به جز این دو کلمه کلمه ی دیگه ای بلده رو میگم ) دعوت می کنم که ما رو همراهی کنن و دانسته هاشون رو در اختیارمون قرار بدن. اشکالی ، سوالی ، چیزی بود بپرسید ( پرسیدن عیب نیست ، ندانستن عیب است ! ) خب منم فعلا خانوم معلمتون به حساب مویام . پس شلوغ نکنید . سکــوت! دادگاه رسمی ست !![]() اعداد ->-Les Nombres->لـِ نومِقـُ 1 <- Un,Une ->اَن ، اون 3 <- Trois ->تغواُ(ز)2 <- Deux -> دُ(ز) 4 <- Quatre ->کَتخ 5 <- Cinq ->سَن(ک) 6 <- Six -> سی(س) 7 <- Sept ->سِت 8 <- Huit ->وی(ت)9 <-Neuf ->نُف 10 <-Dix -> دی(س)نکته:حروفی رو که توی پرانتز برای تلفظ نوشتن تلفظشون اختیاری ِ . نکته2:حروفی رو که چیزی روشون ننوشتم ساکنن . ساکن رو نیافتم. ![]() نکته3:در عدد 2 بالای د (_ُ) گذاشتم دقت کنین . نکته 4:در عدد یک Un برای کلمات مذکر و Une برای کلمات مونث به کار میره ، که تلفظش خیلی سخت و خاصه من خودمو کشتم تا اونی که نوشتم در اومد دیگه باید یه جوری خودتون بشنوید یاد بگیرین خب دانش آموزان گلم اینا رو تمرین کنین تا جلسه بعدی . تا جایی که میشه پست ندین . فقط واسه سوال پرسیدن مورد نداره . برای تشکر هم فقط دکمه ی تشکر رو بزنید. راستی تاپیکش که تکراری نیس؟![]() گـفـتـنـد: «عـیـنـک سـیـاهـت را بـردار! دنـیـا پـر از زیـبـایـیـسـت..!» عـیـنـک را بـرداشـتـم. وحـشـت کـردم از هـیـاهـوی رنـگـهـا! عـیـنـکـم را بـدهـیـد!! مـی خـواهـم بـه دنـیـای یـکـرنـگـم پـنـاه بـرم... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, *Farzan*, *GolDeN*, *saba*, -2nya-, -Nasrin-, -ShaDi-, .:*مارال*:., .:aida:., Admin, amiparsa, anana, angle92, AR6AR6, ariany, arnavaz, Asal88, asam, avazkhamoosh, baharinbahar, believe me, brain storm, corail, CountesSgoddesS, Darya_secret, Donya-70, elahem, farahi, farshid23, gelare, gherti, gogoli, golnaghshetavous, haleh_ry, hannah, havijjo0nam, havva7, hermine, hiva, iryane, kasandan 45, KaVo, mahbano, Mahbib, mahdis23, mahshid_3d, maryammmmmm6, mhp3362, miley, modemoiselle, n!ika, narges-1991, nasimepaeze, nasttaran, nemesis, Night, NILOUFAR, novin, paradise, pila pila, raha16, REAL LOVE, rozi-91, saeed_nami, safo, sang_e_saboor, SaRa, sC0rP!0N--GirL, SetareBaran, sh.ghaemi1996, sheida joon, sintoo, smart girl, Star-Crossed-Lover, thunder555, Vidrana, yasam, zahra.h, zemestan, آبجی نیلوفر, الی جوون, اژدر, خواجه, دختری در مه, روانراد, سمن ناز, شبنم, صدف., فاطیما+, قناد, مریم بهار, مهراساجون, واران, ×mahla.r:.: |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 3,546
تشکر شده 843 بار در 311 پست
کتاب مورد علاقه : Great expectations... For one more day.. | بدون امتیاز : 0 امتیاز بنجوق مادمازل! ![]() (من و فرح فقط همین رو بلدیم) خیلی کار خوبی کردی عزیزم...واقعا نیاز بود اصطلاحات و مکالمه های کوچولو بذاری خیلی خوبه بگذار تا شیطنت عشق چشمان تو را به عریانی خویش بگشاید، هر چند آنجا چیزی جز رنج و پشیمانی نباشداما، هرگز کوری را به خاطر آرامش تحمل مکن!... دکتر شریعتی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *GolDeN*, elahem, farahi, gherti, hermine, hiva, mahbano, raha16, saeed_nami, safo, sheida joon, sintoo, thunder555, دختری در مه |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| ویراستار کتاب انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 60,488
تشکر شده 32,547 بار در 4,978 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب :D حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بنجوق مادمازل / مادام / موسیو ( من اینا رو بلتم )ما مشتاقانه منتظر ادامه ی آموزشات شما هستیم استاد ماهد وقــتی همه چیز خوبه می ترسم، مـا به لنگیدن یک جای کار عـــادت کـــرده ایم . . .!! فرح - مهندس محیط زیست | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 69,305
تشکر شده 69,318 بار در 8,127 پست
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بُن ژوق استاد ![]() مقسی بُ کو از بابت تایپیک ![]() بُن سو آق بروبچ ![]() باید اِکس کوزِ موآ ![]() اَ بیَن تو ![]() حالا خوبه یه چیایی یاد گرفتیم قبلا از استاد . فعلا یه مدت نمی تونم به پی اما جواب بدم. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : c:\windows\system32
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() بچه ها هیچ مشکلی نیس اگه کسی بخواد مکالمه و اینا بذاره | |||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز الفبا->Les Alphabets-> لِزَلفابِ A->اَ B->بِ C->س ِ D->دِ E->ادای آوای این حرف در زبان ما از راه شنیدن ممکن است نه نوشتن(تو هیچ کتابی هم نبود) F->اِف G->ژ ِ H->اَش I->ایی J->ژی K->کا L->اِل M->اِم N->اِن O->اُ P->پِ Q->کو R->اِغ S->اِس T->تِ U->تلفظ این حرف در زبان ما از راه شنیدن ممکن است نه نوشتن(اینم تو هیچ کتابی نیافتم) V->و ِ W->دوبلُ و ِ X->ایکس Y->ایگغِگ Z->ز ِد نکته:تلفظ حروف F,L,M,N,O,S,Xهمانند زبان انگلیسی است و تفاوتی ندارد. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, *GolDeN*, -2nya-, -bahareh-, anana, angle92, arnavaz, Asal88, brain storm, corail, DataBus, farahi, farshid23, golnaghshetavous, haleh_ry, havijjo0nam, hermine, hiva, mahbano, mahdis23, maryammmmmm6, n!ika, Night, NILOUFAR, REAL LOVE, saeed_nami, sheida joon, sintoo, Star-Crossed-Lover, zemestan, آبجی نیلوفر, الی جوون, دختری در مه, ×mahla.r:.: |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام->Bonjour(بُن ژوق),Salut (سَلو) خوبم->Je Vais Bien(ژُ و ِبیَن)حال شما چطوره؟->?Comment Allez Vous(کُما تَلِوو؟) اسمت چیه؟->?Comment Tu T'appele(کُما تو تَپِل) اسم من .. هست->Je M’appelle(ژُ ماپِل) منم همین طور->Moi Aussi(موآ اُسی) خداحافظ->Au Revoir(اُقوواَ) دوست دارم میگم تلفظ نام کاربری منم یاد بگیریم! :سیب سبز->La Pomme Verte(لـَ پُم و ِقت) نکته : در مورد اسم شما چیست و جوابش زیر (پ) ( اِ ) گذاشتما!! نکته 2:بعضی اوقات به از (سَلو) به عنوان خداحافظ هم استفاده میشود.! ![]() اینا چون بیشتر مورد استفاده ن نوشتم. دیگه چیزی یادم نومویاد!!کمـــک! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, -bahareh-, angle92, ariany, Asal88, asam, baharinbahar, brain storm, corail, DataBus, Donya-70, farahi, farshid23, golnaghshetavous, haleh_ry, hiva, honey_x, KaVo, mahbano, mahdis23, MICROOOB, n!ika, narges-1991, NILOUFAR, raha6712, REAL LOVE, rozi-91, saeed_nami, sang_e_saboor, sC0rP!0N--GirL, Sepehr-021, sintoo, smart girl, Star-Crossed-Lover, thunder555, zemestan, آبجی نیلوفر, دختری در مه, فاطیما+, ×mahla.r:.: |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 103
تشکر شده 1,189 بار در 325 پست
کتاب مورد علاقه : دنیای سوفی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من بیشتر تلفظ لغات قرانسه رو مشکل دارم مغسی مادموازل من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است. 2010-08-08 دوباره میسازمت ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 2,032
تشکر شده 3,186 بار در 549 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اتفاقا تلفظ لغاتش آسونه یه سری قواعد داره که اگه اونارو بدونی تلفظا برات راحت میشه نقل قول:
کمک میخوای در خدمتم یه چیزایی بلدم خاصیت زبان فرانسه اینه که اگه یه مقدار وقت بزاری روش راحت یاد میگیری و مکالمه های فرانسوی و متن هارو میتونی بخونی برعکس انگلیسی من اظهارات يك پزشك را در خصوص پزشكی با كمال دقت گوش ميكنم ونيز اظهارات يك شيمی دان را در خصوص شيمی همانطور كه به اظهارات يك مهندس توجه كامل خواهم نمود زيرا اطلاعات آنها در خصوص پزشكی و شيمی و هندسه هزار بار بيشتر از من است.ولی هرگز به اظهارات يك دانشمند دينی گوش نميدهم زيرا او كه خود را دانشمند خداشناسی مي داند اطلاعاتش بيش از من نيست. زيرا همانطوری كه من نميدانم خدا كيست و چيست او هم نمی داند خدا چيست وكيست ؟؟؟ | |||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : under the sky into my deress
تشکرها: 2,037
تشکر شده 2,965 بار در 802 پست
کتاب مورد علاقه : gone with the wind_harry potter حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز حروف صدادار a , y , u , o , e , i : حر وفی هستند که به تنهایی و مستقل تلفظ می شوند . این حروف عبارتند از یا یک از H حرف بی صدا )باشد ٬ بعد از آن حرف ) Consonne یک e اگر در وسط جمله ٬ در آخر کلمه قبل از حرف تلفظ نمی شو د. e حروف صدادار باشد حرف ѐcole un e universite grande homme autre Consonnes حروف بی صدا حروفی هستند که بدون دخالت حروف صدادار ٬ تلفظ نمی شوند و شامل بيست حرف باقيمانده اس ت. Prononciation De La Langue Française تلفظ در زبان فرانسه : A حرف این حرف اگر با حروف مختلف ترکيب شود صدای ویژه ای می ده د. ai صدای اِ Lait ل au صدای اُ Jauge ژُ وژ eau صدای اُ Manteau مَانتو ay صدای اِی Payer پ ی ail صدای اَی Travail ت قَ وَ ی صدای ( آ ) می د هد که به صورت تو دماغی تلفظ می شود. N و M در ترکيب با حروف A حرف Ange : آنْژْ Ample : آمْپلْ خندیدن؛ خوب است، قهقهه؛ عالی است .... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آموزش, به, جدید, روزمره, زبان, فرانسه, فرانسوی, مکالمات, گام |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |