| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : ایران !
تشکرها: 7,720
تشکر شده 17,175 بار در 468 پست
کتاب مورد علاقه : کتابای برایان تریسی حالت من : | ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, *9092*شادی, *RaHa2*, *tina*, *بارون پاییزی*, -ShaDi-, armin gerrard, atieh16, baroonii25, blue69, cheeky parrot, D o n Y a, fatima_59, fereshteh27, HANI.44, kim mobina, kurda smahlt:<, lale joon, M mehrane, maryam joOon, maryammogadas, masoud67, Mino Bookworm, moon shine, motevalede_azar, nooshin.s, reza23, Rosali, roya.m, snowball1390, sydney, sαвα, tala bala, Teen Wolf, Tikooli, Vampi.boy :|, ~N!na jOojOo~, آزالیا, ارغوان 67, ارمغان شادی, بانو شاد, رها 69, S>O>H>A, سپیدک, مادام بی موسیو, محسن, کاتی, یاسمن |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 21,612
تشکر شده 378,246 بار در 2,289 پست
کتاب مورد علاقه : زره عقاب نشان حالت من : | همینه دیگه معتاد خلاصی نداره بهت تسلیت میگم فرشاد امیدوارم بتونی هرچه زودتر ترکش کنی اوه نه نه نه نه نه ترک نکن من عاشق ترول هات هستم ادامه بده این دفعه اعتیادت عالیه نژلا فرشته ای با چشمان زیبا / زنانه یا مادرانه /عشق یوسف / پوکر/کبک ها / تقدیر شیطان / چراغونی /ارث بابابزرگ / بازی انتقام / خفتهء زیبا / تراکم تنهایی / نقطه درتاریکی / چهار دیواری / شاه شطرنج / عشق پیری / دختری به اسم من / شرط بندی نظرسنجي بهترين رمان | نوشته ي moon shine(مامان مریم ) ![]() وبلاگ بغض وبوسه/وب سایت moon shine دانلود داستان های کامل شده ( دنیا پس از دنیا *ثمره انتظار *رج زدن های زندگی *مانی ماه*قتل سپندیار *گادفادر*به نجابت مهتاب ) تاپیک داستان های کامل شده (پیله ات را بگشا *غرب ...وحشیِ آرام ) داستان های درحال تایپ (*آبرویم را پس بده* دنیای رنگین ما ...(داستان ووروجک های نودوهشتی)) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| ویراستار کتاب انجمن ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : ♥Ahwaz♥
تشکرها: 4,699
تشکر شده 19,182 بار در 3,555 پست
کتاب مورد علاقه : اووووووف زیادن حالت من : | آره بابا درس ودانشگاهو بیخی که همین ترول هارو عشق است ! با یکی آشنا شده بودم !!! پرسید: راستی متولد چه ماهی هستی؟ من :متولد تیر رفت :| گفتم : کجا میری؟ گفت : من لیاقتتو ندارم ...! یه همچین آدمایی هستیم ما متولدین تیر ![]() *** *** | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : مُعَلَق رو هــوآ
تشکرها: 2,087
تشکر شده 45,892 بار در 833 پست
کتاب مورد علاقه : یآسَمیـטּ... حالت من : | چه اعتیاد خوبیی ![]() منـ احساسمـ رو مے نویسمـ با سانسور !... پسـ اگهـ چیزے ازشـ نفهمیدے زیاد سختـ نگیر! منـ تو اینـ صفحهـ ی مجازے حقیقے امـ !... نهـ توے دنیاے حقیقے!... ... اینـ سهـ نقطهـ ها بهـ اندازهـ ے هزارانـ صفحهـ نوشتهـ انــد! پسـ سادهـ ازشونـ رد نشو! | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : Iran, shiRaz (shiMi ghiAh) - my Student house iS esFaHan (haKim nEzami
تشکرها: 1,867
تشکر شده 4,056 بار در 951 پست
کتاب مورد علاقه : pride & prejudice, windswept , حالت من : | چه خوش تیپی تو حمام فرشاد ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ بیا رُک باشیم ! من این روزها به خودم هم پشت پا میزنم دست هایم همدیگر را پس میزنند . . . بیا رُک باشیم شاید اگر دست تو بود باز هم دست من در جیبم بود ! ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : شمال شمال
تشکرها: 1,061
تشکر شده 960 بار در 304 پست
| این عکسای خاک برسری چیه از تو حمومت میذاری اخه | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جا نزدیک دریا-ساری
تشکرها: 3,656
تشکر شده 8,625 بار در 1,581 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن!! حالت من : | جمع کنید این عکسارو من بچم زشته............... خدایاحواست هست؟؟؟صدای هق هق گریه هایم از گلوییست که تو از رگش به آن نزدیکتری.. | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 24,304
تشکر شده 10,311 بار در 5,216 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت | درس که برا آدم نون و آب نمیشه ![]() این کارا مفید خلق خدا رو خندوندن کار بزرگیست ![]() درس و امنحان و بیخیال به همین کارات بچسب ![]() قصد ترک اعتیادتو هم نداشته باش کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت... | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : همین جا
تشکرها: 2,315
تشکر شده 5,321 بار در 1,428 پست
کتاب مورد علاقه : 6سال درمیان قبایل وحشی حالت من : | فرششششششششششششششششششاد این عکسارو مامانت هم دیده؟ | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سقف این آسمون آبی
تشکرها: 2,253
تشکر شده 1,114 بار در 356 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر-تا ته دنیا-مج حالت من : | ایول بساز ما بخندیم | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| این, ترول, ساز, معتاد, منم, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |