| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 982
تشکر شده 235 بار در 115 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام واقعا ازتون ممنونم يه كليپ هست كه گروه آرين واسه امير المومنين عليه السلام خوانده است اگه مي شه اونم برام پيدا كنيد و همچنين مناجات علي عليه السلام در مسجد كوفه با صداي آقاي سماواتي بازم ممنون و اجرتون با علي عليه السلام منتظرم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : شمال
تشکرها: 18,633
تشکر شده 5,163 بار در 1,047 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | |||||||||
| پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
![]() موزیک ویدیو عرفان و مروارید - دوباره : دریافت فایل با لینک مستقیم با کیفیت HD یا دانلود موزیک ویدیو | |||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : قلبها
تشکرها: 4,304
تشکر شده 7,543 بار در 2,459 پست
کتاب مورد علاقه : رمان پگاه-همه هستی من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من کلیپ سعید شایسته به اسم طناز و کلیپ افشین به اسم دوست دختر شیراز و کلیپ دورت بگردم مهرشاد(البته برای موبایل!باشه و فقط از سایت 4شارد نباشه ممنون *گـٌـفــتی خیــالــَت تـَخــت،مـَن بـا وَفــایــَم!و مـَن چــِ سـاده لــوحانه،خــیـالـَم را تـَخـتـی کــَردم واسـه عـشـق بـازیِ تـو بـا دیـگـری..* ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 3,229
تشکر شده 4,889 بار در 1,750 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کنسرت گروه 7 اهنگ دوستت دارم(دوست دارم) بدین وسیله از خودم متشکرم که نخونده کنکور ارشد رو خوب دادم و نتیجه خوب گرفتم امضاء: از خود متشکر | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : قلبها
تشکرها: 4,304
تشکر شده 7,543 بار در 2,459 پست
کتاب مورد علاقه : رمان پگاه-همه هستی من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا نمیزارید اهنگا رو؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : جايي فراتر از خود
تشکرها: 320
تشکر شده 1,964 بار در 1,036 پست
کتاب مورد علاقه : هبوط حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من اهنگ بچه هاي البرز از معين رو ميخوام ممنون همه چيز در جهان براي بودن ادمي است و درد اين است كه بودن.خود براي چيست؟چه خنده اورند انها كه بودن خويش را در جهان ابزار چيزي كرده اند كه خود ابزار بودن انهاست ! وچه بسيارند ادمياني كه در اين گردونه ابلهانه دور مي زنند.داستان اينان داستان خر خراس است كه از بامداد تا شامگاه در حركت است ودر پايان .درست به همان نقطه مي رسد كه اغاز كرده بود...... دكتر علي شريعتي(هبوط ص:123) | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست عزیز .... توی این تایپک باید درخواست موزیک ویدیو بدین .... برای درخواست اهنگ باید به این تایپک برین .... درخواست آهنگ ! ( روش کلیک کن ) | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| بدون امتیاز : 0 امتیاز موزیک ویدیوی حکایت - داوود بهبودی رو میخوام . | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : teh.gharb
تشکرها: 3,097
تشکر شده 6,163 بار در 1,400 پست
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز موزیک ویدیو رضایا هر 2تا جدیداش موزیک ویدیو رضایا تو خوبی و تو عوض نمیشی یه شوهرم نداریم.... ![]() اینم شد زندگی آخه بدون شوهر ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دانلود, سایت, لیست, های, کلیپ, کنید |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |