| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : یه جایی همین جاها
تشکرها: 68
تشکر شده 13,092 بار در 1,684 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و قلب سنگی و درام حالت من : | ![]() آدم اینجا تنهاست ودر این تنهایی سایه ی نارونی تا ابدیت باقی است. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # MiTrA.Sa #, # NEGAR #, **shiny**, *mahsa*, ..MoRtEzA.., amenia, AR♥SH, ashoka, Blast Off, DE2MISS, farnaz21, hediyeh_b, hsaberi68, kanyar, khanoom tala, layahashemi, lo-iii Jlc, M mehrane, mah banoo, mahnaz.reza, mahsamoon, mary1, Mesle.hichkas.f, paeezi, pakdel, pare, Rosali, sabayi, skiller, soratyrooz, sorme*, taraneh24, tara_5877, wind girl, yaasmin, yalda a, آذرمیدخت, ارغوان 67, اشتیاق, بــــاران☂, خوشگلم من, دریادل2012, ونسا |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 150
تشکر شده 39 بار در 23 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | چه جالب ممنون | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : زير سقف آسمون
تشکرها: 474
تشکر شده 3,901 بار در 811 پست
کتاب مورد علاقه : سينوهه حالت من : | تو كارتونش خيلي خوشگل ترن. اولين رمان زندگيم كه در حال نوشتن هستم و دوست دارم بخونين: دريا، زندگي نامه خودم. لينك رمان: http://www.forum.98ia.com/t488009.html لينك نقد رمان: http://www.forum.98ia.com/t488848.html | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : golestan
تشکرها: 6,658
تشکر شده 8,840 بار در 1,959 پست
حالت من : | مرسي جالب بود خدایا! این قامت خمیده جز به شوق دیدار تو راست نمیشود و این تنهای غریب جز در خانه ی تو هر آنچه خواست نمیشود! خدای من! اگر چه دستم از آنچه کرده می لرزد و اگر چه موریانه های بیم،استواری پاهایم را سست کرده است،دلم امیدوار رحمت توست و خاطرم جمع لطف توست. خدایا!کوله بارم از توشه ی راه تهی است،انباشته از توکل که هست؟؟ خدایا!در زیر سنگینی گناه،دلخوشیم به دستهای مهربان توست...و من اینک درخت وجود خویش را در مسیر نسیم روح افزاری تو قرار داده ام و دهان تشنه ی گلبرگ وجودم را رو به باران تو گشوده ام... خدایا!!! هرگز نگویمت که بیا دست من بگیر ! عمریست گرفته ای، مبادا رها کنی!!!!!!!! خدایا:من دلم قرصه کسی غیر از تو با من نیست خیالت از زمین راحت که حتی روز روشن نیست کسی اینجا نمی بینه که دنیا زیر چشماته یه عمر یادمون رفته زمین دار مکافاته فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم که روزی باید از اینجا بازم پیش تو برگردم.خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : tab
تشکرها: 1,227
تشکر شده 2,575 بار در 261 پست
کتاب مورد علاقه : پريچهر.دالان بهشت حالت من : | جالب بود مرسي تا وقتي كفش هاي كسي رونپوشيدي درباره ي راه رفتنش قضاوت نكن ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : #در جـــریآنـــ نیـستمـــ#
تشکرها: 1,759
تشکر شده 2,166 بار در 1,547 پست
کتاب مورد علاقه : آنــا کــارنیـنـا حالت من : | جالب بودن ممنون *$* خآطرهـــ یعــنیـــ : یـــ کـــ ســـکــوتـــــ غیــر منتظر هـــ میـــ آنــــ؛ خندهـــ هآ یـــ بلـــنــد... *$* برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ^_^ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : کهنوج
تشکرها: 5,136
تشکر شده 10,976 بار در 1,587 پست
کتاب مورد علاقه : تقدیر شوم حالت من : | تکراری بود ولی ممنون تیارا قلب کوچکت انگار سینه ات را می شکافد با ضرباهنگی پر طنین به کدام جنگ می خواندت یادآور به کدام وحشتی سر تا پای در کدام سیر بی انتها مرا به خود می خوانی تا پناه تنهائی ات گردم در اوج بی پناهی ؟ تیارا| نقد و بررسی | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : شالیزار
تشکرها: 367
تشکر شده 2,759 بار در 364 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | چقد سیندرلاش زشته خدا... . . . ![]() . . . اون که دستشو انداخته تو دهنش کدوم شخصیته؟ کمی... آواره ام... و جرعه ای...بغض دارم... البته که اینها تقصیر زمانه نیست فقط اندکی نحسی دهه شصت مرا گرفت... و عشقی که... عشق نبود!!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ☼تــو اُتــآقَمــ☼
تشکرها: 5,002
تشکر شده 3,775 بار در 1,302 پست
کتاب مورد علاقه : ♣یـــآسَمیــــטּ♣ حالت من : | جالب بود میسی ღمَـــرב ڪِـﮧ تــو بـاشـےღ ღ زَטּ بــودَלּ خــوبــ اَستـــღ ღ اَز میـــاלּِ تَمــــامِ مُـذَڪَـر ـهاےِ בُنیــــاღ ღ فَقَـــط ڪافیستـــ پـــاےِ تــو בَر میـــاלּ بـاشـــدღ ღ نِمیـבانــے بَـــراےِ تــو خانـــوم بـــودَלּღ ღ چِــﮧ ڪِیـفــے בارבღ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ رمـــآنـم: | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : رامسر
تشکرها: 6,545
تشکر شده 4,071 بار در 1,764 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | زیادم شبیه نبودنا... اگر دلت گرفت؛ سکوت کن...! این روزها، هیچکس ، معنــی دلتنگــی را نمــی فهمد!!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| or عکس, دیسنی, شباهت, های, و, واقعی, والت, پرنسس, کارتونی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |