| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
تشکرها: 81,270
تشکر شده 70,756 بار در 11,589 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز ❤پرواز تنهایی | آيلا ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار!ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد !ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن!ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | ?98i, abr63, Aji_TanNaZ, alonegirl, aneya, ang.heav2012, arezoue, AVESTA, bahar bahari, banix, BIDAD, daneshmand, dokhtarepaeiz, doni.m, Donya-70, elahe70, elahem, Elen, elnaz89, farnaz58, golnaghshetavous, Hella, hirta, hiva, honey_x, kerme ketab1, lamita, mahtabiiiiii, mariam79, mehrnusheh, mina.zoroaster, mina12MINA, mirshekar110, morteza va ati, niloufar_rose, pare, patrin, pdaryai, Persia Miss, razieh y, reliable, SA!NA, safo, samss, sh.patogh_9, Star-crossed, taniii, UnKnOwN_Sh, yakh, zahra71, Zahra_niki, ~Sepideh_farhadi~, ταнα, باقری, برادپیت, ترنم.ت, رابعه, رازمهر, شبنم, عشق یخی, مریمدو, مِنّا, ندایی67, نهایت, نیاوش, ياابالفضل, کریستال, یگانه |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 79,167
تشکر شده 294,863 بار در 19,806 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 56,639
تشکر شده 59,038 بار در 6,817 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز
| ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | alonegirl, aneya, asal_cheshmak, avazkhamoosh, AVESTA, damis, dokhtarepaeiz, Donya-70, Elen, fereshth, golnaghshetavous, hirta, mahsa_m445, mahtabiiiiii, mary341, mina12MINA, pare, safo, shakiba_2510, taniii, Tifani Jon, ~Sepideh_farhadi~, ترنم.ت, رابعه, شبنم, عشق یخی, مانی معصومی, نیاوش, ياابالفضل, یگانه |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
تشکرها: 13,214
تشکر شده 34,371 بار در 2,403 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
http://www.4shared.com/document/0vQlL_6Z/nafas.html از لينك بالا استفاده كنيد.در صفحه اي كه باز مي شه روي دانلود كليك كنيد و منتظر باشيد ثانيه ها صفر بشه و دانلود كنيد. رمز:www.98ia.com لب بر لب کوزه بردم از غایت آز تا زو طلبم واسطه عمر دراز لب بر لب من نهاد و می گفت به راز می خور که بدین جهان نمی آیی باز | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,303
تشکر شده 168,405 بار در 12,615 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لینک اول اصلاح شد! لینک 4shared هم سالم بود دوست عزیز! اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| loveli, pdf, دانلود, رمان, سپیده, فرهادی, نفس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |