| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
تشکرها: 24,872
تشکر شده 22,114 بار در 8,431 پست
کتاب مورد علاقه : غزال -در امتداد حسرت حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز طرز تهیه ی آب زرشک طرز تهیه آب زرشک برای 4 تا 5 نفر. برای تهیه ی آب زرشک مقدار 150 گرم زرشک را در مقدار چهار لیوان آب به مدت 24 ساعت خیس کنید. بعد از 24 ساعت زرشک همراه آب را در مخلوط کن ریخته تا زمانی که خوب له شود. در مرحله ی بعدی آب زرشک را از یک صافی گذر دهید تا پوسته های زرشک از آب جدا شود. بعد صاف کردن آب زرشک آماده میشود.دقت داشته باشید برای این که بخواهید آب زرشک طعم ترش تر و رنگ بهتری داشته باشد میتوانید مقدار آبی که زرشک را در آن خیس میکنید کمتر کنید البته به مرغوبیت زرشک هم بستگی دارد. طرز تهیه ی آب زرشک.آموزش تهیه ی آب زرشک.تهیه ی آب زرشک در منزل.طرز تهیه ی آب زرشک بازاری.آب زرشک چگونه تهیه میشود.درست کردن آب زرشک.در سوته دلان. ![]() خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ» | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | 18خرداد, 5011311, abbassssss, asma66, AYDA alone, babasi, Bavar, elahe70, Elysium, farshid23, jojovezi, lucy, Maedeh, mahdieh67, Mahtab70, mahtabiiiiii, motevalede_azar, SaRa, sbahadorkhani, silverstar, smart girl, Sokout, sollmaz, souraj, spoorg, uranoos, zahragoli, الی جوون, باران32, برادپیت, جوجو كپل, خواجه, خورشید خانم, سروش.., شایان20, مینو48 |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز تشکر ولی معمولا گفته شده که بایستی بعداز 24 ساعت آنرا توسط آب جوشا آمده دمکش نمود و بعد استفاده کرد درسته؟! |
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : همین نزدیکی
تشکرها: 4,579
تشکر شده 82 بار در 18 پست
کتاب مورد علاقه : تقلب عاشقم باش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون عزیزم تو صادقانه گفتی در خانه قلبت هیچ جایی برای من نیست من بر قلب سنگی ات بوسه می زتم که بامن صادق بود | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آب, تهیه, زرشک, طرز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |