| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : رودهن.
تشکرها: 250
تشکر شده 4,376 بار در 531 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز به به به این همه نظر و پست از اقا پسرا...واقعا ......ن خستهههه فکرشو بکن از دخترا سوال میشد الان یه چن هزار تا پستی اینجا بود لااقل .................................................. تو مرد شدی ، نه برای در حسرت ماندن یک بوسه تو مرد شدی . برای خلق بوسه ای از جنس ارامش .................................................. ...... تو مرد نشدی که هم خواب ادم های بی خواب شوی تو مرد شدی که برای خواب کسی رویا شوی . .................................................. ........... تو مرد نشدی که در تنهائیت ، حسرت اغوشی عاشقانه را داشته باشی . مرد شدی تا اغوشی در انتهای عشقت باشی . .................................................. ................... قدر مرد بودنت را بدان. .................................................. ........................ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : پلوتو
تشکرها: 479
تشکر شده 1,675 بار در 396 پست
کتاب مورد علاقه : اگزوتيسم و سفر در قرن19 حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کی از اینجور دخترا بدش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟غیب میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتے قهرمان جهان شدم ؛ آنگاه فهمیدم که باید بیشتر خم شوم ؛ تا مدال قهرمانے را به گردنم بیاویزند جهان پهلوان تختی | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : پلوتو
کتاب مورد علاقه : اگزوتيسم و سفر در قرن19 حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱
تشکرها: 27
تشکر شده 51 بار در 10 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من با نظر سپیده و هاپو خیلی موافقم | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران 14 * 0611
تشکرها: 2,369
تشکر شده 3,240 بار در 422 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت ، هم خونه | پست بسیار مفید : +20 امتیاز اگر یه روز خدا زد پسه سرم خواستم زن بگیرم خیلی برام مهمه که مطمئن بشم ازش که اهل خیانت نیست و در هر شرایطی ماله خودم می مونه وگرنه قیافه و هیکل و این چرت و پرتا اصلاً واسم مهم نیست کسی که خوب باشه ، با هر قیافه ای که باشه به نظر من زیباترینه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # eLaHe #, *H@sti*, *Hadis_71*, *آرتیستون*, *تینا*, *مهتاب*, ...Parmida..., ..sHaMim.., .:zahra:., 5011311, abby7, Anahel, any body, Broken_Angel, D e l a R a, Dadashe, Digital Girl, erfane.75, Frost, girl1995, imaginary, M.R.N, madnes, malipu, mindrella, modemoiselle, MoriX, negar1373, nilofartarane, nisra, pardiis, saghii, shadman, shafagh 69, shaghhayeghh, shima7, solmaz.banu, ternada, tokio hotel, yasaman., ^MY HEAVEN^, ~ Abji ZAhra ~, ~Magic Life~, ×سپنتا×, رامزین, رنگین کمون خانم, سپیدگل, ماه شب14, مهسا111, مهشاد69, ناهیدا, ننه بزرگ, وستا.صداقت, پری8, پوزیدان, کیانا..., یگانه_72, ღNiUsHaa ღ, ♥TaMaNa♥ |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱
تشکرها: 27
تشکر شده 51 بار در 10 پست
حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز آقای شاه محمد مواظب باش رو دل نکنی.خودت چی هسی که همچین دختری میخای؟ | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : رودهن.
تشکرها: 250
تشکر شده 4,376 بار در 531 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : mashhad
تشکرها: 1,462
تشکر شده 640 بار در 383 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم كه دخترم ولي اگه پسر بودم از دختراي شوخ و مهربون ملوس خوشم ميومد. به دلیل سایز بزرگ ویرایش شد / شبنم | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این حرفا دیگه قدیمی شده |
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : اگزوتيسم و سفر در قرن19 حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ؟دختر, از, اقا, بدید, خانما, خوشتون, دخترایی, شما, میاد, نظر, پسرا, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |