| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : بهترین جای دنیا
تشکرها: 13,703
تشکر شده 85,427 بار در 1,005 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +46 امتیاز به نام افریننده ی عشق و هستی![]() ![]() اینم تاپیک نقد ![]() بعضی از دوستان بهم پیام دادن و گفتن چرا تاپیک نقد نمیزارم ![]() می دونم رمانم اشکالات زیادی داره فقط بخاطر ذیق وقتی که دارم تا الان تاپیک نقد نزاشتم ![]() خوشحال میشم با نظرات سازندتون بهم کمک کنید ![]() امیدوارم تاپیک خاک نخوره ![]() دوست دارم با کمک همدیگه رمانمو بنویسم ![]() خلاصه: 3 دختر و 3 پسر با شخصیتای متفاوت و اخلاق و رفتار خاصه خودشون توی این داستان ایفاگره نقشه اصلی داستان هستند.ولی داستان از زبانه افرا یکی از دخترا نوشته میشه... ![]() این 6 نفر توسط مردانه سیاهپوش و ناشناسی دزدیده میشن و هر 6 نفر تو یه ساختمون زندونی میشن...ولی خودشون هم نمیدونن واسه چی اونجا زندونی شدن و قصده اون ادما از این کار چیه... ولی اون مردانه سیاهپوش که هویتشون مخفی هست از اونها تنها یه چیزی میخوان و اون هم چیزی نیست جز.... ![]() بهتره خودتون بخونید..داستانی پر از هیجان با موضوعی کاملا متفاوت...امیدوارم خوشتون بیاد... ![]() به حمایت شما نیازمندیم ![]() ![]() به نام خدا خالق انسانبه نام انسان خالق غم ها به نام غم ها به وجود آورنده ی اشک ها به نام اشک ها تسکین دهنده ی قلب ها به نام قلب ها ایجادگر عشق و به نام عشق زیباترین خطای انسان ![]() ![]() طرح جلد زیبا از فرشته گلم ![]() سلام نازنینا واقعا نوشتن این مطلب برام سخته اما.... ممنونم از همه ی اونایی که تو این مدت دلگرمیه من بودن هم کنار من بودن هم کنار دل نوشته ام واقعا شرمنده ام که باید بگم رمان به دلایلی کاملا شخصی ادامه داده نمیشه از مدیرا میخوام حذفش کنند از وبلاگ های دیگه هم همینطور شرمنده ام بابت وقتی که برای رمانم گذاشتید بزارید به حساب ناوارد بودن بنده تو این سایت لحظات خوب و خوش زیادی کنارتون داشتم محبت خالصانتون به من نشون داد که هستن ادمایی که تو دنیای مجازی هم اسمانی باشند نمیتونم تک تک اسماتونو ببرم چون می ترسم اسم یکی از شما گلا رو در حال حاضر یادم رفته باشه دلم برای همتون تنگ میشه اگه خوبی بدی دیدید حلالم کنید واقعا روی اینو نداشتم به تک تک دوستای گلم پیام بدم که دیگه نمیام شرمنده روی ماهتون امیدوارم در هر نقطه ای از این کره خاکی هستین شادو سرحال باشید یه یادگاری از این سایت می برم ممنونم نودو هشتیا تو کسیو به من دادی که دنیا نداره به خدا می سپارمتون یا حق ویرایش توسط paeezi : ۲۱ فروردين ۱۳۹۱ در ساعت ۰۳:۱۲ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 1,697
تشکر شده 136 بار در 37 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام موضوع رمان جالبی دارید منتظر ادامشم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : بهترین جای دنیا
حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 3,905
تشکر شده 237 بار در 84 پست
کتاب مورد علاقه : من او،پرندگان خارزار حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز عالی عالی عالی عالی عالی.موضوع رمان جدیده.اما تقریبا شبیه 1فیلمه خارجیه که دیدم البته با کلـــــــــــــی تغییرات و البته رمانتیک.مشتاقانه منتظر ادامه ی داستانت هستم عزیزم. | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : کرج (استان البرز)
تشکرها: 10,052
تشکر شده 12,424 بار در 2,019 پست
کتاب مورد علاقه : پرشان.بمون کنارم۱و۲. حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام من عاشق رمانت شدم عزیزم ادامه اش بده خانمی رمانم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان های که خیلی دوستشون دارم و دنبال میکنمش : | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام گلم عالیه فقط اگرمیشه زود به زود بزار |
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسیر, با, شدگان, عشق, متفاوت, موضوعی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |