| |||
| | #301 (لینک مستقیم) | ||||||||||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,306
تشکر شده 168,531 بار در 12,617 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اینجا چه خبرا دوستان؟؟ تمامیه این پستا اسپمه!! در صورت تکرار این کاربران اخطار میگیرند!! برای تشکر و دیر و زود گذاشتن داستان پست ندید!! برای حال و احوال کردن به پروفایل نویسنده مراجعه کنید!! نویسنده ی عزیز هم پاسخ دوستانو در نقل قول چندگانه جواب بدن! نه تک تک! برای تشکر فقط دکمه تشکر!!!!! و همچین پستایی رو هم گزارش کنن لطفا!! تکرار نکنید!! ![]() اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #302 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سایه خدا درکنار دوستای خوبم
تشکرها: 23,094
تشکر شده 1,050 بار در 329 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر /خالکوبی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ![]() بخش مديريت عصباني شده در حد تيم ملي ![]() يه سوال ادم بدا كفتن ما از همه جي خبر داريمو برده ها هم كاري نميتونه بكنه ![]() به نظرم سوده رو نبايد ميبردند ![]() ![]() اكه ميخواستي برهام رفتارش عوض بشه جور ديكه اي عنوان ميكردي ![]() مسسسي اسمون دلت افتابي لطفا لينك نقد رو اخر هر قسمت بذار ممنون | ||||||||
| |
| | #303 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : بهترین جای دنیا
تشکرها: 13,703
تشکر شده 85,427 بار در 1,005 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
سلام نازنینا واقعا نوشتن این مطلب برام سخته اما.... ممنونم از همه ی اونایی که تو این مدت دلگرمیه من بودن هم کنار من بودن هم کنار دل نوشته ام واقعا شرمنده ام که باید بگم رمان به دلایلی کاملا شخصی ادامه داده نمیشه از مدیرا میخوام حذفش کنند از وبلاگ های دیگه هم همینطور شرمنده ام بابت وقتی که برای رمانم گذاشتید بزارید به حساب ناوارد بودن بنده تو این سایت لحظات خوب و خوش زیادی کنارتون داشتم محبت خالصانتون به من نشون داد که هستن ادمایی که تو دنیای مجازی هم اسمانی باشند نمیتونم تک تک اسماتونو ببرم چون می ترسم اسم یکی از شما گلا رو در حال حاضر یادم رفته باشه دلم برای همتون تنگ میشه اگه خوبی بدی دیدید حلالم کنید واقعا روی اینو نداشتم به تک تک دوستای گلم پیام بدم که دیگه نمیام شرمنده روی ماهتون امیدوارم در هر نقطه ای از این کره خاکی هستین شادو سرحال باشید یه یادگاری از این سایت می برم ممنونم نودو هشتیا تو کسیو به من دادی که دنیا نداره به خدا می سپارمتون یا حق | |||||||||
| |
| | #304 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : روی زمین زیر آسمون خدا
تشکرها: 8,016
تشکر شده 920 بار در 455 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایشالا امتحانتو خوب بدی عزیزم .............ما همچنان صبر میکنم تا بیای ادامه رومان زیباتو بزاری........... موفق باشی........ ![]() به روزها دل مبند ، روزها به فصل که میرسند ، رنگ عوض میکنند با شب بمان ، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است . . . ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #305 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : کنار دریا زیر آسمان آبی
تشکرها: 5,415
تشکر شده 20,939 بار در 2,061 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه، شطرنج عشق | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم، دست گلت درد نکنه ... رمان خیلی قشنگه... تا اینجای که من خوندم موضوعش متفاوت بود و خوب پیش رفت، فقط تو قسمت آخر فکر نمی کردم سوده رو کاری به کارش داشته باشند، آخه هم حالش خراب بود و هم .... ![]() دوست دارم زودتر ببینم که آخرش چی میشه ... موفق باشی خانمی ... دست من نیست نفسم از عطر تو کلافه می شه لحظه ای که حسی از تو به دلم اضافه می شه | ||||||||
| |
| | #306 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : ♡تو قلب عشقم♡
تشکرها: 10,499
تشکر شده 15,697 بار در 2,303 پست
کتاب مورد علاقه : آنـ نـیـمـهـ دیـگـر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببین من مردم از دست پست دادن شما ![]() میدونم امروز امتحان داشتی و نتونستی ![]() ولی بعد از این خواهشا زود زود بذار ![]() سایت فیلتره سخت باز میشه ![]() بعدش با هزار و یک بدبختی من میام میبینم شما پست نذاشتی حالم گرفته میشه ![]() حالمونو نگیر دیگه عزیزم میـ نویسم " د ی د ا ر" ... تو اگر بی من و دلتنگ منی یک به یک فاصله ها را بردار ... !! | ||||||||
| |
| | #307 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر زمین
تشکرها: 135
تشکر شده 105 بار در 49 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-بهشت الهی دانت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام رمانتون موضوع جالبي داشت موضوعي كه يه ذره متفاوتش كرد محيط داستان رو اما ديالوگها يه ذره تكراري بودن اين بود كه اين رمان رو تكراري به نظر ميورد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید راستی روسپی! از خودت پرسیدی چرا اگر در سرزمین من و تو، زنی زنانگی اش را بفروشد که نان در بیارد رگ غیرت اربابان بیرون می زند اما اگر همان زن کلیه اش را بفروشد تا نانی بخرد و یا شوهر زندانی اش آزاد شود این «ایثار» است ! مگر هردو از یک تن نیست؟ بفروش ! تنت را حراج کن… من در دیارم کسانی را دیدم که دین خدا را چوب میزنند به قیمت دنیایشان، شرفت را شکر که اگر میفروشی از تن می فروشی نه از دین. (( فریدون فرخزاد )) | ||||||||
| |
| | #308 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : bushehr
تشکرها: 951
تشکر شده 1,168 بار در 164 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت-چشمهای حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم 5شنبه که گذشت هنوز نذاشتی چراااااااااااااااا/؟ این لینک رمانمه: عاشقت بودم اما... http://www.forum.98ia.com/t886686.html این هم لینک نقد رمانمه : http://www.forum.98ia.com/t900393.html#post9547303 ---------------------------------------------------------------------- ﻧﯿﻮﺗﻮטּ ﺍﮔﺮ ﺟﺂﺫﺑﮧ ﺭﺁ ﻣـﮯﻓﻬﻤﯿـב، ﻣﻌﺸﻮﻗﮧ ﺍﺵ בﺭ בﻓﺘﺮ ﺧﺂﻃﺮﺁﺗﺸـ ﻧﻤـﮯ ﻧﻮﺷﺘــ : ﺍﺷڪ ﻫﺂﮮ ﻣـטּ ﻫﻤـ ﺭﻭﮮ ﺯﻣﯿـטּ ﺍﻓﺘﺂב ﺍﻣﺂ ﺗـﻮ ﺳﯿﺒــ ﺭﺁ ﺗﺮﺟﯿﺤـ בﺁבﮮ...! | ||||||||
| |
| | #309 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 3,242
تشکر شده 3,299 بار در 1,020 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام گلم ... از 5شنبه و امتحانت خیلی گذشته ها ... پست جدید نمیزاری ... گلم به نظرت الان که دیگه 6 صفحه ات تموم شده داستانت نباید یکم جلو میرفت؟ ... آخه ما هنوز همون اولشیم ... هنوز هیچی معلوم ... هنوز دخترا تصمیم خودشون نرفتن و همینطور پسرا ... هنوز نمیدونیم روال داستان چه جوریه ... بازم مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی... ![]() منتظریممممممممممممممممممم ممممم... ![]() | ||||||||
| |
| | #310 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : بهترین جای دنیا
تشکرها: 13,703
تشکر شده 85,427 بار در 1,005 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
من سعی خودمو کردم نرمال جلو برم امیدوارم تا اخر همراهیم کنی | |||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسیر, با, شدگان, عشق, متفاوت, موضوعی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |