| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : شمال
تشکرها: 8,337
تشکر شده 7,363 بار در 2,037 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | ![]() ![]() 3 ـ مرکز دستمال را پيدا کنيد . دو طرف را روي آن تاي مثلثي بزنيد به گونه اي که اضافه ي آن به سمت پايين قرار گيرد . 4 ـ دو طرف بيروني درپايين را به سمت مرکز بار ديگر تا بزنيد . 5 ـ همانند مسير راهنما ، به سمت مرکز بار ديگر تا بزنيد . 6 ـ مثلث بالا را به پشت ببريد . 7 ـ دو مثلث در طرفين را به مرکز برده و لاي هم ببريد . 8 ـ تصوير به دست آمده ، کار نهايي را مشخص مي نمايد . براي استفاده از اين مدل دستمال ، آن را به پشت برگردانيد . لاي گوش ها را باز کرده و دولاي باز را به طرفين راهنمايي کنيد . ٠•●خـدایـــا مـےتونَـم چـَند لَـح ـظــہ بـاهـاتـ خَلـوَتـ کـُنـــَم؟ قـولـ مـ ــے دَهـَم بیـشـتَر اَز چَ ـند لَـحظـہ وَقـتـت را نَـگـیـرَم گـــوشِـتـ ُ بــیار جـ ِلـــو... بیــا نَـزدیــکـ ـتَـر... مـَـن خَ ـستـ ِه اَم مــےشنَوـے؟….●•٠· تشکر شما موجبات فعالیت مارا فراهم میکند لطفا همراهی فرمائید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : شمال
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | Napkin origami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | Folding cloth napkins ![]() ![]() ![]() ![]() 4![]() ![]() Beautiful napkin folding ![]() Despite looking fairly elaborate, this fold is an easy one, and it can be done with almost any variety of napkin. Display small bowls or glasses on top of these, or use them as novelty cocktail napkins. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | ![]() Now your guests can wipe food off of their expensive ties with... inexpensive ties! Isn't that special? This one's easier with limp napkins, but if you only have stiffies then an iron will make this simple to do. Remember that the larger the napkin is, the longer the tie will be. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fancy napkin folding techniques ![]() This is a neat fold to have sitting on your guests dinner plates, and it's pretty easy assuming that you have an iron. I repeat, break out the iron! Iron, iron iron iron iron iron. Iron. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10. Take hold of the two corners in the center of the napkin's near side and fold them up and out diagonally - so the edges are almost parallel to the folds at the far end. These will become the sleeves. ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | How to fold napkins like a pro ![]() So you want something easy and elegant? Something that looks nice and fancy but doesn't take a boat-load of time? Try this one on for size. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Folding napkins for silverware ![]() Setting the table for lunch? Want simple and functional? Then go with a classic. These also work well with chopsticks. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دستمال, سفره, مدل, چند |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |