| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| طراح جلد کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : همیــنجا♥
تشکرها: 2,303
تشکر شده 2,209 بار در 741 پست
کتاب مورد علاقه : ×چشمهایی به رنگ عسلــ. حالت من : | پست بسیار مفید : +57 امتیاز ضد حال ! پسره میگه من عاشقتم میخوام باهات ازدواج کنم. دختر: خونه داری؟ ![]() نه... دختر حرفشو قطع میکنه: بی ام و داری؟ ![]() نه... چقدر حقوق میگیری؟پسر: حقوق ندارم آخه... دختر: برو گمشو چی فکر کردی به من پیشنهاد دادی؟ و میره ....... پسر با خودش میگه: من چندتا ویلا دارم خونه واسه چی؟ یه پورشه با بنز دارم بی ام و دوست ندارم. چجوری حقوق بگیرم وقتی مدیر شرکتم! | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : teh
تشکرها: 446
تشکر شده 1,115 بار در 648 پست
کتاب مورد علاقه : dar emtedade hasrat حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خاک بر سر دوختره سوالو باید کلی پرسید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکی ها...
تشکرها: 107
تشکر شده 843 بار در 157 پست
کتاب مورد علاقه : هنوز هیچی حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز من اگه جای دختره بودم بعدش میگفتم میدونستم میخواستم امتحانت کنم... ![]() ![]() پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست به شکستی دیگر، بدون از دست دادن اشتیاق ... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : ناکجا اباد
تشکرها: 2,851
تشکر شده 1,009 بار در 441 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز همه چیز که مادیات نیست. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱
تشکرها: 1,831
تشکر شده 1,454 بار در 807 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز این حالت دخترس اگه بدونه چه کلاه گشادی سرش رفته | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد،همسایه امام رضا
تشکرها: 3,180
تشکر شده 4,108 بار در 331 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب های sun daughter حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واییییی...بدبخت دختره اگه بفهمه اینجوری میشه: دوری،دوستی های کوچک را از دل میبره..ولی به دوستی های بزرگ عظمت میده..مثله باد که کبریت رو خاموش ولی شعله آتش رو بیشتر میکنه... ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : غریبستان غربی...
تشکرها: 3,558
تشکر شده 37,347 بار در 340 پست
کتاب مورد علاقه : بسیااااااااااااااااا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واااااای خدای من...... عجب ضد حال تو ضدحالیه...... ماما فرررررررری......! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : .....
تشکرها: 1,791
تشکر شده 2,568 بار در 1,794 پست
کتاب مورد علاقه : ....... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() دختره اگه بفهمه.......قیافش دیدن داره | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 2,374
تشکر شده 5,549 بار در 2,285 پست
کتاب مورد علاقه : tofane digari dar rah ast حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوووووووف دختره بفهمه خودش بکشه حق داره محتاجم به رویشی...نه از این خاک به زایشی...نه از این دست به قصه ای...نه چنین تلخ به باوری...نه چنین پست | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 9,541
تشکر شده 2,363 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من،همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای دختره ظاهر بین!!! حقش بود که از کف اش بره!!!!! بي حوصله ام!.....دست خودم نيست... کمي دلتنگ فردايم!فردايي که تو مي آيي؛ شايد......من نباشم ...! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| این, باحاله, بخونیدش, به, حال, حتما, ضد, میگنخیلی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |