| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 9,299
تشکر شده 5,489 بار در 1,298 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بیخودی حروم میشن لحظه هام به پای تو / تو که دوسم نداری از خیال من برو | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : جغرافیای کوچک من بازوان توست...
تشکرها: 8,760
تشکر شده 12,678 بار در 1,878 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد. حالت من : | قیافش بد نی....ممنون برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید just:zm2f Tehran is MINE ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 9,959
تشکر شده 13,610 بار در 3,352 پست
کتاب مورد علاقه : رمان! حالت من : | اینم قیافش خوبه ولی دقیقا بر عکس همن . این پوستش و موهاش روشنه چشماشم ابیه دلم تنگ می شـود گاهـی ... برای يک دوستت دارمِ سـاده ! دو فنجـان قهــوه ی داغ ! سه روز تعـطيلی در زمسـتان ! چـهار خنـده ی بلنــد ! و پنــج انگشـتِ دوست داشتـنی ! که لابلای انگشتانم جای گیرد ... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : يه جاي همين نزديكي ها
تشکرها: 686
تشکر شده 3,612 بار در 542 پست
کتاب مورد علاقه : « آيناز » حالت من : | فكر نكنما ؟؟؟؟؟؟؟ بچه کنکوری 91 ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,965
تشکر شده 1,204 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | محمد رضا گلزار که از این بزرگ تر می زنه ! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر اسمون خدا
تشکرها: 2,959
تشکر شده 13,999 بار در 1,462 پست
کتاب مورد علاقه : رمان ربه کا حالت من : | قيافش بدنيست ميسي تا دوماه کمرنگم ![]() گروه تلخ نوشته ها هم دیگه دعوت نامه نمیخواد چون این دو ماه نیستم پس دیگه پیام خصوصی درخواست دعوت نامه لطفا ندید ![]() ![]() دلم واسه همتون میتنگه دوست جونیا خدانگهدار![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : فعلا که تو فضا
تشکرها: 22,879
تشکر شده 1,652 بار در 383 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی غیر مشترک حالت من : | اینم قیافش خوبه ولی فکر میکنم این کوچیکتر باشه رفته اي و من هر روز به موريانه هايي فکر مي کنم که آهسته و آرام گوشه هاي خيالم را مي جوند . تا بي خيال نشده ام برگرد !!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جای خوب
تشکرها: 1,426
تشکر شده 3,202 بار در 1,278 پست
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم- پرشان حالت من : | اگه این برادرش باشه هم بهش می خوره کوچیک تر باشه هم قیافه اش بهتره راستی این چکارست | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمون این شهر
تشکرها: 22,482
تشکر شده 14,263 بار در 3,462 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | خوشگله..خوشمان امد ![]() اما فک کنم داداش کوچیکش باشه دقت کردی؟! چند روزی ست چهره ی زیبایت چیزی کم دارد! چیزی مثل... کمی لبخند!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : در همین نزدیکی...!
تشکرها: 25,086
تشکر شده 53,631 بار در 6,033 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | لطفا در انجمن فارسی تایپ کنید تا پستتون پاک نشه بزودی (برمبنای یک ماجرای واقعی) | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اینم, برادر, بزرگ, رضا, عکس, محمد, گلزار |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |