| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو تنهایی خودم!
تشکرها: 21,462
تشکر شده 72,087 بار در 12,652 پست
کتاب مورد علاقه : معشوقی برای ابدیت! حالت من : | برهنه ات می کنند تا بهتر شکسته شوی, نترس گردوی کوچک! آنچه سیاه می شود روی تو نیست،دست آنهاست... ![]() خودت اینجا پیش من اما دلت جایی دیگه / یه روزی خوب یه روزی سرد تر از پیشه حرف آخر نمونده بیا ما / همه چی تموم شد فقط با یه انتخاب | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *Hadis_71*, *_*aseman*_*, .:.TaniA.:., 021girl, architect_shima, banana, degeer, dokhtar mehr, galapagOos, harimeshgh, hiva, khale rize, kurda smahlt:<, lale joon, lokoroko, M.matineh, mahtab68, mitra.ym, nasrin22, nemesis, phare, rain bow, sevda-ss, taraneh24, ~MaAxX~, آسمان ابی, بلور, سمن ناز, !arefeh, مادام بی موسیو, میتی65, نازنین جونم, پروانه! |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : طهران-تهران ... پایتخت دود و دم!
تشکرها: 5,595
تشکر شده 5,874 بار در 1,411 پست
کتاب مورد علاقه : دسته ی دلقک ها حالت من : | هر دوشون رو خیلی دوس دارم به خصوص پریناز رو! ممنون | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : tab
تشکرها: 1,227
تشکر شده 2,600 بار در 261 پست
کتاب مورد علاقه : پريچهر.دالان بهشت حالت من : | منم دوسشون دارم مرسيي تا وقتي كفش هاي كسي رونپوشيدي درباره ي راه رفتنش قضاوت نكن ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : گوشه اي از دنيا
تشکرها: 5,925
تشکر شده 987 بار در 406 پست
کتاب مورد علاقه : تمام رمان هاي زيبا حالت من : | هر دوشونو دوست دارم مانتو شبنم قلب خاني رو دوست دارمممم پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست، دگر غصه چرا؟!؟!... آرزو دارم:خورشید، رهایت نکند غم، صدایت نکند ظلمت شام، سیاهت نکند و تو را از دل آنکس که دلت در تن اوست حضرت دوست جدایت نکند... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : A.Gh
تشکرها: 169
تشکر شده 592 بار در 287 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من... حلقه عشقم.. حالت من : | این فرزاد حسنی منو کشته با این رفتارش!! خدایــــ ـــــــــــــــــــــا در انجمـ ـاد نـگـ ـاهـهایــــ سـ ـرد اینــ مردمـ ـ دلـ ـمـ ـ برایـــ جهنـ ـمتــ تنگـــ شدهـ استــ ... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 2,051
تشکر شده 1,639 بار در 637 پست
کتاب مورد علاقه : كتابهاي رمان.تكنولوژي حالت من : | من پریزاد ایزیار رو نمیشناسم میشه بگید کجا بازی کرده؟ نمی توان برگشت و آغاز خوبی داشت! ولی میتوان تغییر مسیر داد و پایان خوبی ساخت وبلاگم: http://paizan.blogfa.com | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت دود وگوگرد
تشکرها: 2,398
تشکر شده 6,415 بار در 626 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت، دا حالت من : | شبنم قلی خانی رو میدوستم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تو قلب عچقم
تشکرها: 5,887
تشکر شده 23,400 بار در 1,304 پست
کتاب مورد علاقه : غزال-رمان هایsun daughter حالت من : | داداش این شبنم قلی خانی شکل الینا خاطرات یک خوناشام نیست؟ ![]() ![]() ![]() به زودی: ![]() مخاطب اگه خــــــــاص باشه... ! لازم نیست شما دورش رو از این و اون خلوت کنی خودش واسه بودن شما جا باز می کنه ! لازم نیست واسش دنیا رو بخرید تا بمونه ! خودش قدر یه شاخ گلتون رو می دونه ! لازم نیست هر کسی رو توجیح کنید که ایشون ماله شماست ! خودش تورو به همه دنیا نشون میده و میگه این ماله منه ! لازم نیست به فکر رفتنش باشید خودش به شما ثابت می کنه اومده که بمونه ! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : مُعَلَق رو هــوآ
تشکرها: 2,105
تشکر شده 47,114 بار در 843 پست
کتاب مورد علاقه : یآسَمیـטּ... حالت من : | جفتشونو دوس دارمم چقدر باید ببوسمت اتا کتابِ این همه گریه بسته شود؟ تا هق هق این همه... تمام؟! "سید علی صالحی" تراكـــم تنهایــی | _SarA_ كاربر انجمن خالکـــوبی | shadow_das کاربر انجمن ♥ازدواج یک ترشیده! | Rojin khanum کاربر انجمن♥ | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : اهواز......
تشکرها: 2,585
تشکر شده 2,263 بار در 1,037 پست
کتاب مورد علاقه : ک تخیلی قرمز قهرمان حالت من : | ممنون.عالی بود | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایزدیار, برنامه, تحویل, خانی, در, دیدنی, سال, شبنم, شبکه, عکس, قلی, های, و, پریناز, ۳ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |