| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
کتاب مورد علاقه : مادام کاملیا حالت من : | ![]() شخصا اعلام می کنم این شخصیت با من هیچ فرقی نمی کنه !!!!!!!!! به سوي من اگر مي آييد با پتك و تبر بياييد جنگ است بر سر شكستن چيني نازك تنهايي ِ من | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, *dorsa*, @parisa@, alonesachlie, Artemisa, asal, Asal88, avazkhamoosh, brain storm, Elahe-Goddess, elahe70, farizad, fatima_59, gha3dak, gogoli, hana_89, hiva, layahashemi, lolo14, m.gabryel, Maedeh, mahbano, mahdiyeh, pari-jojo, REAL LOVE, saghar23, sasha, sC0rP!0N--GirL, setareh joon, shabnamm, sirius, s_donia323, triti, Y.a.k.h, zara14, zb7373, _black Flood_, αгѕαпα, آزالیا, آنیتا, اشکان منصوری, خانم فسقلی, لیلا.شب, ماجده, منجی, نهایت, گلنار, گیتی |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: TEHRAAAN
تشکرها: 1,618
تشکر شده 1,598 بار در 681 پست
کتاب مورد علاقه : you,are you ؟!!!!!! حالت من : | مامانی خیلی باحالی داشتم زندگیمو میـــــــــکردم...........!!!! همه چیــــز خوب بود قبل از تو عشق با من غریبگی میـــکرد....! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
کتاب مورد علاقه : مادام کاملیا حالت من : | شیما توام آره | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: هستیم حالا !
تشکرها: 227
تشکر شده 950 بار در 366 پست
| مرسی!! کلی خندیدم!! I’m sorry for the way I let go From everything I wanted when you came along But I am never beaten, broken not defeated I know next to you is not where I belong | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,210 بار در 14,665 پست
حالت من : | ممنون شهگل جونم تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تبریز
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | خیلی با مزه بود والله مال من که از اول تابستون فقط اینترنت بوده خواب-خوردن-اینترنت بگذار عشق مال ِ کسانی باشد که سفاهت ِ عاشق پیشگی دارند... من و تو شجاعت عاقل بودن داریم... آنقدر که بدانیم ٬ وقتی عشق از در می آید رنج است که با آن خروار خروار بر سر آوار می شود... ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | ای ول شهگل خانم .... عالی بود ![]() |
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جا
تشکرها: 2,131
تشکر شده 2,967 بار در 999 پست
حالت من : | | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 1,296
تشکر شده 2,503 بار در 875 پست
کتاب مورد علاقه : مرئی نامرئی حالت من : | ایول راستم میگه اسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است بــاران بهانـه است.... لعیا ، 18 | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: اهواز
تشکرها: 1,999
تشکر شده 2,022 بار در 622 پست
کتاب مورد علاقه : عاشقم باش حالت من : | مرسی شهگل جان خیلی جالب بود . ولی با زندگی من یکی نمیخونه شنا کردن در جهت جریان آب ، از عهده ماهی مرده هم برمی آید . ضد پسرا و ضد دخترا برا کل کل بیایید www.forum.98ia.com/group126.html | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بچه, جریان, زندگی, ما, نودهشتیا, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |