ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
خواص کندر
گل نقش طاووس



نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: خواص کندر

  1. Top | #1

    کاربر خودمونی


    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    نوشته ها
    123
    میانگین پست در روز
    0.06
    تشکر از کاربر
    3,739
    تشکر شده 864 در 313 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض خواص کندر


    کندر
    جویدنش لثه را محکم میکند و بوی دهان را میزدایدبرای حافظه مفید است و روایت شده برای حفظ قرآن و قطع ادرار و بلغم از آن بخورند بهترین راه مصرف کندر آنرا کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و مصرف نمایید.
    همچنین میتوانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده نمایید اما کمی تلخ میباشد.


    (من امتحان کردم...جویدنش سخته حالت تهوع می ده و به دندون می چسبه)
    بگذار تا شیطنت عشق چشمان تو را به عریانی خویش بگشاید، هر چند آنجا چیزی جز رنج و پشیمانی نباشداما، هرگز کوری را به خاطر آرامش تحمل مکن!...
    دکتر شریعتی

  2. 2 کاربر از پست mahdis23 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    همکار بخش آموزش


    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    نوشته ها
    6,487
    میانگین پست در روز
    3.62
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    82,740
    تشکر شده 68,661 در 7,402 پست
    حالت من
    Sepasgozar
    اندازه فونت

    پیش فرض

    کُندُر گیاهی دارویی است از راسته افراها (Sapindales) که از صمغ آن هم به عنوان خوشبو کننده استفاده می شود. صمغ کندر را معمولا با اسفنددانه می سوزانند.
    کندر مقوی قلب-حافظه- صاف شدن صدا- ضد خلط خونی است.
    نام علمی این گیاه Boswellia thurifera یا B. sacra است. طعم این عصاره بسیار تلخ است .
    محققان دریافتند که تجویز کندر ، به ویژه دوز ‏‎g/kg‎‏0/05 ، در دوران بحرانی رشد و نمو سیستم عصبی جنین و نوزاد ، موجب افزایش چشمگیر (001/0>‏‎p‎‏) قابلیتهای یادگیری ، به ویژه تقویت و نگهداری حافظه می شود . از این رو به نظر می رسد که کندر می تواند دارای تاثیری مثبت بر روند تکامل مغز و احتمالا شکل گیری مناسب درختهای دندریتی ، اکسونها و برقراری ارتباطات صحیح بین آنها باشد.
    آن چه از روایات راجع به کندر آمده به این شرح است:
    محمد بن سنان از
    امام رضا(ع) نقل كرده است كه آن حضرت فرمود: «همسران باردارتان را كندر دهید؛ اگر حمل آنها پسر باشد، پاكیزه قلب ودانشمند و شجاع خواهد شد و اگر دختر باشد، خوش اخلاق و زیبا مى‏شود.»
    پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ):
    به زنان باردار خود، كندر بدهید؛ چرا كه عقل كودك را افزون مى كند.
    پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ):
    بر شما باد كندر؛ چرا كه ... عقل را افزون مى كند، ذهن را ذكاوت مى دهد، چشم را جلا مى بخشد و فراموشى را از میان مى برد.
    امام رضا (علیه السلام ):
    فراوان كندر بخورید، آن را در دهان نگه دارید و بجوید. بلغم معده را مى زداید و آن را تمیز مى كند، عقل را استحكام مى بخشد و غذا را مى گوارد.
    بهترین راه مصرف کندر
    آنرا کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و مصرف نمایید.
    همچنین می توانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده نمایید اما کمی تلخ می باشد.
    بی خوابی، بد خوابی، نگرانی و اضطراب، سوء هضم، یبوست مزاج، پرخوری، به جای نظم در غذا، خوردن مواد مختلف به فاصله های کم، زیاد خوردن ماست ترش و دوغ ، خوردن زیاد مقدار پنیر، سیب ترش، مقدار زیادی گشنیز هر کدام به طریقی فعالیت های فکری را دشوار یا حافظه و سرعت انتقال را موقتا کند می کند.
    بر عکس خواب مناسب، استراحت، اطمینان خاطر، تغذیه مناسب و منظم، مزاج مرتب، مطالعه در زمان مناسب ( نه بلافاصله بعد از صرف غذا ) خوردن مقدار مناسبی از خرما یا کشمش، عسل و گردو به همراه پنیر، آجیل به مقدارکم، تنفس عمیق در هوای سالم و ورزش صبحگاهی، استفاده از شیر یا شیر کاکائو در صورت امکان، استراحت نیم ساعته در نزدیکی ظهر، بیدار ماندن بعد از نماز صبح یا بعد از طلوع آفتاب، خودداری از خواب نزدیک غروب آفتاب موجب نشاط و فعالیت مغز و افزایش حافظه و آمادگی برای کارهای فکری می شود.
    خوردن صبحانه در ساعات اولیه بامداد (صبح نسبتا زود) به این مقصود کمک می کند . استفاده از مقدارکمی زنجبیل در غذاها ( به جای ادویه دیگر یا همراه آنها ) نیز مفید است. تلاوت آیات قرآن کریم و روزه ماه مبارک رمضان نیز به دلایلی که نیاز به بحث جداگانه دارد، در افزایش حافظه مؤثر است.
    برای تقویت حافظه، مصرف آنتی اكسیدان ها(مثل میوه و سبزی ها) كه از سلولهای بدن دفاع و آنها را تغذیه می كند، پیشنهاد شده است. آنتی اكسیدان ها همچنین از رسوب كردن چربی در رگهای خونی جلوگیری می كنند و باعث می شوند كه خون به راحتی جریان پیدا كند و به مغز برسد.
    مطالعاتی كه در دانشگاه پزشكی هاروارد انجام شده، نشان داده است افرادی كه مقدار زیادی سبزیجات تازه استفاده می كنند، كمتر دچار فراموشی و تضعیف حافظه می شوند.
    مغز برای انجام فعالیت های طبیعی خود به استیل كولین نیاز دارد كه منشأ آن از لسیتین می باشد. وقتی لسیتین ازطریق غذا دریافت می شود طی مراحل جذب وهضم به كبد وارد شده ، شكسته و كولین كه جزئی از ساختمان لسیتین است از آن جدا می شود كه از این كولین آزاد شده بسیاری از مواد حیاتی و ضروری بدن ساخته خواهد شد.
    یكی از نقش های مهم كولین در ساختن استیل كولین است. استیل كولین اهمیت بسیاری برای فعالیت مغز و مركز حافظه دارد و با بودن استیل كولین، مغز و مركز حافظه توانایی ضبط و نگهداری صحبت ها، نوشته ها و دیده ها را خواهند داشت و تا زمانی كه این ماده حیاتی یعنی استیل كولین ساخته شده از لسیتین به اندازه كافی به مغز برسد ما دچار فراموشی نمی شویم و برعكس در اثر كاهش مقدار استیل كولین به دنبال كمبود لسیتین ، حتی به مدت كوتاه، قدرت حافظه كاهش یافته و فرد قدرت حفظ طولانی صحبت ها و دیده ها را از دست خواهد داد و یا مطالب و مسائل جدید را به سختی به خاطر می سپارد.
    منابع غذایی لسیتین
    لسیتین درعدس، ذرت، شیر، زرده تخم مرغ، تخم آفتابگردان، جوانه گندم، بادام زمینی، آرد جو و سر، كبد(جگر) گوساله و... وجود دارد ولی از همه بیشتر در لوبیای سویا یافت می شود. مقدار لسیتین موجود در لوبیای سویا بسیار بالاتر از لسیتین سایر مواد ذكر شده می باشد و به همین علت در سازمان بهداشت جهانی(WHO) سویا را، سلطان لسیتین معرفی كرده اند. به عبارتی كیفیت لسیتین گرفته شده از سویا از سایر تركیبات بهتر و بالاتر می باشد.
    این روزها نبرد بین كربوهیدرات و پروتئین بسیار زیاد است، به خصوص اینکه رژیمهای پُر پروتئین و كم كربوهیدارت اثرات مطلوبی در كاهش وزن و افزایش هوشیاری از خود نشان داده اند. البته نه قندها و نه پروتئین ها، نقش مستقیمی در افزایش توانایی فرد برای تمركز ایفا نمی کنند و به عنوان منبع قدرت مغزی به حساب نمی آیند. اما نباید كل تاثیرات را نادیده گرفت.
    در بدن، كربوهیدرات ها (قندها) به گلوكز تبدیل می شوند. این كار حداقل 2 تا 4 ساعت طول می كشد، در حالی كه تجزیه پروتئین ها حداقل به 4 ساعت زمان نیاز دارد. بنابراین نمی توان گفت یك ماده غذایی اثرات معجزه آسایی بر حافظه داشته باشد.
    متخصصان تغذیه معتقدند تركیبی از غذاها مثل میوه جات، سبزیجات، غلات و دیگر مواد غذایی در كل باعث بهبود سلامت جسم و ذهن می شوند و اگر فردی رژیم غذایی سالمی داشته باشد، كل فعالیتهای جسمی و ذهنی او در حد مطلوب و مورد نظر قرار میگیرند.
    عامل دیگری كه ممكن است با تمركز ذهن افراد رابطه داشته باشد، پُرخوری یا كم خوری است.
    اگر فردی قبل از انجام یك كار مهم، پُرخوری كند، احساس خواب آلودگی می كند، زیرا گردش خون از مغز به سمت معده منحرف می شود تا عمل هضم غذا به بهترین نحو صورت گیرد. از سوی دیگر افرادی كه كالری كافی دریافت نمی كنند و از وعده غذایی خود صرف نظر می كنند یا تحت رژیم های سخت غذایی قرار دارند، نمی توانند تمركز خوبی داشته باشند و حواس آنها به راحتی پرت می شود.
    به علاوه تحقیقات نشان داده است كودكانی كه صبحانه میل می كنند، حافظه كوتاه مدت بهتری نسبت به همكلاسیهای خود كه صبحانه نمی خورند، دارند. در ضمن كودكانی كه صبحانه های پُر كالری می خورند (مثل كیك، شكلات، شیرینی و...) تمركز خوبی ندارند.
    رژیم های غذایی پُر چرب نیز روی آگاهی و تمركز، اثرات منفی دارد، طوری كه حافظه و یادگیری تضعیف می شود، پس نمیتوان از افرادی كه غذاهای پُرچرب می خورند، انتظار هوش آنچنانی داشت.
    قفسه های مغازه ها یا داروخانه ها پر از قرصها، شربت ها و مكمل های ویتامین، املاح و مواد گیاهی است كه روی همه آنها قید شده كه از نظر جسمی و ذهنی باعث تقویت شما می شوند. تعداد این مواد آنقدر زیاد است كه قابل شمارش نیست، اما مطمئن باشید این مواد آن طور هم كه درباره آنها تبلیغ شده، سودمند نیستند و اگر یك امتحان یا مصاحبه بزرگی در پیش دارید، بهتر است برای تقویت حافظه و تمركز خود، بر روی این مواد حساب باز نكنید.
    گزارشهایی وجود دارد كه می گوید ویتامینهای E,C,B و بتاكاروتن و منیزیم می تواند قدرت مغز را تقویت كنند. اما هیچ كس ثابت نكرده كه قرص های حاوی این مواد بتوانند باعث تقویت حافظه و تمركز شوند. در ضمن وقتی مقدار زیادی از این مواد در غذاهای طبیعی وجود دارند، چرا به سراغ قرص های آنها برویم؟
    ویتامین C را به راحتی در مركبات میتوان یافت. بتاكاروتن در هویج ، اسفناج و دیگر سبزیجات برگ دار سبز وجود دارد. قرص های ویتامینی و مكمل موارد مصرف خاصی دارند و هیچ وقت نمی توانند جای مواد غذایی را بگیرند.
    به تازگی نظریه هایی مطرح شده كه قابل توجه است. مثل مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا3(مثل ماهی)، وین پوستین(كه در یك گیاه وجود دارد) یا كولین(ماده مغذی اصلی موجود در لسیتین) دارای اثرات خاصی هستند و بر سلامت ذهن، تاثیرات مثبتی دارند و محققان در تلاشند تركیبی از این مواد را در اختیار افراد بگذارند تا قدرت حافظه آنها تقویت شود.
    فكر نكنید اگر غذای خاصی مصرف كنید، تمركز و حافظه شما قدرت فوق العادهای پیدا می كند. اگر امتحان یا مصاحبه ای در پیش دارید و دوست دارید حافظه و تمركز شما قدرت خوبی داشته باشند، نكات زیر را به خاطر بسپارید:
    - كارهای لازم را برای آمادگی خود، از قبل انجام دهید، سر فرصت و بدون عجله.
    - شب قبل، خوب بخوابید.
    - ورزش را در برنامه زندگی خود به طور منظم در نظر بگیرید.
    - یك رژیم غذایی متعادل و حاول تمامی گروه های غذایی مصرف كنید. به هیچ وجه از ماده غذایی خاصی به منظور تقویت حافظه استفاده نكنید؛ چون ممكن است وضعیت شما را بدتر كند. از غذاهای طبیعی و سالم در حد معقول استفاده كنید تا ذهن شما برای هر كاری آماده باشد.
    این مطلب هم بدنیست خونده بشه هم درباره تقویت حافظه وهم درباره کندر
    خدا آدم ها را به دلیلی به زندگی شما وارد ،
    وبه دلیلی بهتر از زندگی تان خارج می کند.

    هرلحظه سپاس
    آموزش

    رمان تولد یک پروانه | آلاشین کاربر انجمن

    من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    اطلاعيه بخش آموزش
    لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی
    کانال آموزشی آشپزی
    منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)


  4. Top | #3

    Banned


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    5,994
    میانگین پست در روز
    3.16
    محل سکونت
    زیر آسمان خدا
    تشکر از کاربر
    23,550
    تشکر شده 36,264 در 7,301 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    به کرات درباره فواید این گیاه بخصوص در دوران بارداری شنیده ایم ، آیا حقیقت دارد؟

    تاثیر گیاه کندر در افزایش قدرت حافظه


    بر اساس طرح تحقیقاتی پایه ای و بالینی انجام شده مصرف کندر در زمان بارداری موجب افزایش قدرت حافظه جنین می شود .
    دکتر حسین حسین زاده با اشاره به اینکه این طرح با همکاری دکتر جواد رمضانی در مدت یک سال به اجرا در آمده است اظهار داشت : مواد موجود و موثره در گیاه کندر و مصرف آن توسط مادران باردار موجب افزایش قدرت حافظه نوزاد می شود .

    وی با اشاره به اینکه صمغ به دست آمده از گیاه کندر از دیرباز در طب سنتی مورداستفاده بوده و به عنوان افزایش دهنده حافظه و مهارت های یادگیری استفاده می شده است اظهار داشت : علاوه بر این مصرف کندر در افراد بزرگسال نیز موجب تقویت حافظه می شود .

    استاد فارماكودینامی و سم شناسی دانشگاه علوم پزشكی مشهد افزود: در تحقیق بالینی که بر روی دانش آموزان سال سوم دبیرستان در قالب کارایی حافظه و به یاد آوردن جملات صورت گرفت نشان داد که با مصرف کندر قدرت حافظه دانش آموزان افزایش می یابد .

    دکتر حسین زاده افزود : همچنین این آزمایش بر روی دانش آموزانی که معدل کمتری نسبت به دیگران داشتند کارایی بیشتری داشت .
    وی گفت : نتایج این مطالعه نشان داد كه كندر می تواند موجب افزایش توانایی حافظه هم در حافظه سالم و هم در حافظه تخریب شده با هیوسین شود كه مكانیسم احتمالی آن ممكن است از طریق سیستم كولینرژیك باشد.

  5. کاربر زیر از پست AsalBanu تشکر کرده است .


  6. Top | #4

    کاربر نیمه حرفه ای


    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    نوشته ها
    868
    میانگین پست در روز
    0.59
    محل سکونت
    خونه بابام!
    تشکر از کاربر
    4,015
    تشکر شده 4,721 در 1,175 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض اعجاز درمانی کندر

    از درمان خشكی پوست تا رفع بوی بد دهان با کندر
    كندر در حقیقت صمغ گیاهی به همین نام است كه مزهای گس و تلخ دارد... كندر در حقیقت صمغ گیاهی به همین نام است كه مزهای گس و تلخ دارد. این صمغ از زمانهای بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به 3 صورت خوراكی، موضعی و بخور مصرف میشود.
    این صمغ از زمانهای بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به 3 صورت خوراكی، موضعی و بخور مصرف میشود. به باور بسیاری از مردم، مصرف كندر موجب افزایش حافظه و تقویت ضریب هوشی افراد میشود. دكتر سعید صانعی، مشاور گیاهدرمانی توضیحات كاملتری را درباره تاثیر كندر بر حافظه و نسخههای درمانی این صمغ گیاهی در اختیارتان قرار میدهد.
    خانمهای باردار مراقب باشند

    باوری وجود دارد كه مصرف صمغ توسط مادران باردار موجب افزایش هوش و ضریب هوشی جنین و كودك آینده آنها میشود. این نكته صحیح است اما مادران باردار باید مراقب باشند كه مصرف كندر بیش از 3 ماه موجب بیشفعالی كودك آنها شده و این مسئله در آینده آنها را با مشكلات متعددی روبهرو میكند. بنابراین مادران باردار باید توجه داشته باشند كه برای افزایش میزان هوش و تقویت حافظه نوزاد خوردن یك ماه كندر كفایت میكند و این یك ماه باید بعد از 4 ماهگی جنین صورت گیرد.
    یك نسخه برای 3 بیماری

    درمانگران طب سنتی برای درمان خوابآلودگی و بیحالی ناشی از تجمع بلغم در بدن، نسخهای دارند كه به كمك آن میتوان بلغم زائد بدن را دفع كرد و به درمان بیخوابی و حتی بوی بد دهان پرداخت. برای تهیه این نسخه كافی است یك نخود كندر را با یك نخود مصطكی و یك فندق سقز تركیب كرده و آن را بجوید.
    برای تهیه این مواد میتوانید به داروخانههای گیاهی در سطح شهر مراجعه كرده و با تهیه این مواد و جویدن آن علاوهبر بیخوابی، بوی بد دهان خود را نیز درمان كنید. علاوهبر این همین نسخه میتواند تركیب بسیار مناسبی برای افرادی باشد كه به كمر درد یا درد مفاصل از قبیل درد زانو مبتلا هستند. مصرف این نسخه موجب كاهش و تسكین دردهای مفصلی نیز میشود.
    تاثیر كندر در درمان پوست خشك

    افرادی كه پوست خشك و زبر دارند، میتوانند از این نسخه برای بهبود خشكی پوست خود بهره ببرند. این افراد كافی است 2 نخود كندر را درون روغن بادام حرارت دهند تا زمانی كه كندر درون روغن حل شود. پس از آن اجازه دهید كه روغن سرد شود و از آن برای ماساژ پوست دست یا بدنتان استفاده كنید. این روغن تاثیر بسیار زیادی در بهبود خشكی پوستتان خواهد داشت.
    تسكین اعصاب و تپش قلب با كندر

    درمانگران طب سنتی ایران معتقدند، ماساژ ستون فقرات با كمك روغن كنجدی كه در آن كندر حل شده باشد برای تسكین اعصاب و آرامبخشی بیمار بسیار موثر است.
    برای تهیه این روغن كافی است به اندازه سرانگشت كندر را درون روغن كنجد انداخته و روغن را روی حرارت بگذارید تا كندر حل شود. پس از خنك شدن این روغن آن را روی ستون فقرات ماساژ دهید، علاوه بر تسكین اعصاب و ریلكسی، این ماساژ موجب بهبود تپش قلب و تسكین افرادی كه دچار ریزش قلب شدهاند میشود.
    از خواص كندر چه میدانید؟

    كندر علاوهبر خواص درمانی كه در تسكین دردهای مفصلی، درمان بوی بد دهان و افزایش میزان هوش كودكان دارد خواص كمنظیر دیگری دارد كه به برخی از كاربردیترین آنها اشاره میكنیم.
    خوردن صمغ كندر موجب بهبود خش صدا و صاف شدن آن میشود. این صمغ گیاهی با كاهش خلط و ترشحات حلقی خشونت صدا را برطرف میكند.
    تجویز كندر بهصورت خوراكی موجب كاهش خونریزی شدید در خانمهایی كه خونریزیهای بسیار شدید درسیكل قاعدگی دارند، میشود.
    درمانگران طب سنتی بر این باورند كه مصرف كندر در افراد مبتلا به اسهال و افرادی كه دچار تب و استفراغ هستند بسیار موثر است.
    بسیاری از درمانگران بر این باورند، افرادی كه بدزخم هستند و زخمهایشان در مدت زمان بیشتری خوب میشود با مكیدن یا جویدن یك نخود كندر بهصورت روزانه بهمدت 3 تا 4 روز میتوانند به درمان سریعتر زخمها كمك كنند.
    بزرگی میگفت: اگر پدرت ثروتمند نباشه تو مقصر نیستی!!!
    اما اگر پدر شوهرت ثروتمند نباشه خودت مقصری !!





  7. کاربر زیر از پست Veni تشکر کرده است .


  8. Top | #5

    کاربر عادی


    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    نوشته ها
    32
    میانگین پست در روز
    0.06
    محل سکونت
    شیراز
    تشکر از کاربر
    1,318
    تشکر شده 59 در 27 پست
    حالت من
    ShadOsarhal
    اندازه فونت

    پیش فرض کندر به جای ادامس!!

    خواص کندر
    اگر کندر رو با آب سرد بخورید، اسهال رو بند و استفراغ ر قطع میکنه و یکی از مهمترین خواص بسیار مفید و جالب توجه اون، تقویت حافظه و مرتفعکننده فراموشی و ضعف حافظه است.

    جویدن کندر مثل آدامس لثه رو محکم میکنو و بوی دهان رو میزدایه و روایت شده برای قطع ادرار و بلغم میتونید از اون مصرف کنید. مصرف کندر بویژه در زنان باردار و تأثیر اون روی حافظه نوزاد از قدیم الایام مورد تأکید بوده.


    نحوه استفاده:
    اول اون رو مي کوبید و بعد هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از اونرو در یک استکان آب حل کرده و مصرف مي كنيد. میتونید اون رو تو دهنتون بذاريد و مثل آدامس ازش استفاده کنید، البته در این حالت کندر کمی تلخه!

    از نظر حكمای طب سنتی كندر گرم و خشكه و از نظر خواص اون معتقدن كه خشككننده و قابض و بندآورنده خونه،گازها را تحلیل میبره و در تقویت حافظه بسیار موثره، از خونریزیهای خارجی و خونروی از سینه جلوگیری میكنه و اگه با صمغ خورده شه برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثره.

    همچنین اگه با عسل خورده شه برای رفع فراموشی مفیده. اگه تا چند روز هر روز 3 گرم اون رو در آب خيس كنين و ناشتا بخورین برای رفع فراموشی و زیادی بلغم هم مفيده!

  9. 6 کاربر از پست evalina تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. خواص ازدواج برای آقایون و خانم ها!
    توسط در انجمن مطالب طنز
    پاسخ ها: 16
    آخرین نوشته: 1391,02,19, ساعت : 17:35
  2. لوبيا سبز و خواص آن
    توسط آنیتا در انجمن تغذیه و خواص مواد غذایی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1389,03,14, ساعت : 02:33
  3. درباره جدول تناوبي عناصر
    توسط zb7373 در انجمن شیمی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,03,11, ساعت : 17:40

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •