| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : tab
تشکرها: 1,227
تشکر شده 2,575 بار در 261 پست
کتاب مورد علاقه : پريچهر.دالان بهشت حالت من : | تا وقتي كفش هاي كسي رونپوشيدي درباره ي راه رفتنش قضاوت نكن ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
تشکرها: 14
تشکر شده 1,508 بار در 52 پست
حالت من : | قشنگ بود...مرسی | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : بندر انزززلی
تشکرها: 1,987
تشکر شده 1,051 بار در 698 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | قشنگ بودن.ممنون | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
تشکرها: 14
تشکر شده 1,508 بار در 52 پست
حالت من : | مرسی.......... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
تشکرها: 2,877
تشکر شده 6,662 بار در 595 پست
کتاب مورد علاقه : به ياد مانده حالت من : | مرسى.......... دخترها مثل سیب های روی درخت هستند. بهترین هایشان در بالاترین نقطه درخت قرار دارند. پسرها نمی خواهند به بهترین ها برسند چون می ترسند سقوط کنند و زخمی بشوند، بنابراین به سیب های پوسیده روی زمین که خوب نیستند اما به دست آوردنشان آسان است، اکتفا می کنند . سیب های بالای درخت فکر می کنند مشکلاز آنهاست در حالی که آنها فوق العاده اند. آنها فقط باید منتظر آمدن پسری بمانند که آن قدر شجاع باشد که بتواند از درخت بالا رود و.. دختران مد ویرایش توسط Shining girl : ۳ فروردين ۱۳۹۱ در ساعت ۰۴:۳۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 21,697
تشکر شده 5,180 بار در 1,928 پست
کتاب مورد علاقه : نقطه در تاریکی حالت من : | قشنگ بودن ممنون ![]() قوانین انجمن.... تشکر از پست ویراستاران سایت، نشان شخصیت والای شماست.... با نجمنـــ مشکل دارید؟ اطلاعیه های انجمنــــــ.. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : گاهی دور گاهی نزدیک و گاهی دورتر
تشکرها: 3,001
تشکر شده 1,959 بار در 542 پست
کتاب مورد علاقه : اوووووه ...يه عالم ست حالت من : | ميسي............ به یک جایی از زندگی که رسیدی ، می فهمی اونی که زود میرنجه زود میره، زود هم برمیگرده. ولی اونی که دیر میرنجه دیر میره ، اما دیگه برنمیگرده ...! 4تااز بهترین های نودوهشتی: اسیرشدگان عشق-عملیات مشترک-سقوط ازاد -عصیان سربزنید خوشحال میشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همین جا
تشکرها: 2,818
تشکر شده 2,369 بار در 827 پست
کتاب مورد علاقه : یاد من باش حالت من : | ممنون جالب بود اصلا زن ساخته شده واسه ناز کردن ! گیر دادن غر زدن حسادت کردن اصن دلش میخواد... مشکل داری نیا طرفش... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 2,374
تشکر شده 5,557 بار در 2,286 پست
کتاب مورد علاقه : tofane digari dar rah ast حالت من : | وای من اون کفش اسبرت رو میخوام محتاجم به رویشی...نه از این خاک به زایشی...نه از این دست به قصه ای...نه چنین تلخ به باوری...نه چنین پست | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : در آغوش باد
تشکرها: 8,586
تشکر شده 49,545 بار در 11,161 پست
کتاب مورد علاقه : دوستی با عزرائیل حالت من : | من از کیف اولی با کفش آخری خوشم اومد ![]() هر چقدر دور باشیم باز به هم نزدیکیم !!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| قشنگ, كيف, مدل, وكفش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |