| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: لس انجلس...
(View Stats)
تشکرها: 5,553
تشکر شده 7,253 بار در 1,413 پست
کتاب مورد علاقه : غریب اشنا...چشم هایی به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ..... ![]() شرکت کننده های دوره ی قبل که به این مرحله راه یافتن لطفا متن زیر رو برای دو هفته دیگه اماده کنید تا مسابفه رو بر گذار کنم من 19 ماه جون تاپیک نظر سنجی رو می زنم..... شرکت کننده هاااا: خودم........ امیر.......... میکروب...... نالی.......... ______________ ______________ ______________ ______________ ______________ کاندید های جدید تا هفته اینده برای من دست خط هاشونو بفرستن از اونا 6 نفر انتخاب می شن و به همراه 4 نفر دوره قبل به دوره دوم می رسند..... ستاره ها همه در آسمان من خشکید------------شکوفه ها همه در باغ جان من خشکید نی شکسته شدم خفته در غبار سکوت---------ترانه ها ز غمت بر لبان من خشکید زلال اشک روان از لهیب داغ درون---------------- به عمق سینه ی آتشفشان من خشکید ز سرد مهری ایام و نامرادی بخت---------------- بهارهای جوان در خزان من خشکید به قهر رفتی و در واپسین نگاه وداع------------گلایه های نهان بر زبان من خشکید متن این دوره طولانی تر هستش و سخت تر دوره حساسی هستش چون از این 10 نفر (با کاندید های جدید ) که به مرحله بعد راه پیدا می کنن و در دوره سوم 6 نفر انتخاب شده و بعد در مرحه چهارم 2 نفر و در اخر رقابت بین دونفر اخر..... جایزه مسابقه بعد از نظر سنجی اعلام می شود شرکت کننده های دوره قبل دیگر امکان شرکت را ندارند این روز ها همه تشکر می کنن شما چطور؟ نه پلک هام روی هم میرن نه دست می کشم از گریه نه می خوام برف بیاد، بارون نه چتری رو سرم وا شه امشب چشای من مثل ابر های بهاره نخند به حال من که حالم گریه داره ویرایش توسط Star-Crossed-Lover : ۱۷ خرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۲:۲۳ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | ADNAN22, angelic, AR6AR6, Astrgirl, avazkhamoosh, ELAHE, Elnaz, ermiya_18, Esperichoo, farizad, ghazali_ gavazn, golyas.com, katerina petrova, mhp3362, MICROOOB, miley, n!ika, nalli, NARGES S, nigar_403, prance, REAL LOVE, SAGHIIIII, sama64, sasha, shabnamm, s_donia323, thunder555, Y.a.k.h, zara14, zb7373, آرام.د, روانراد |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: لس انجلس...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غریب اشنا...چشم هایی به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سوال دیگه ای در این بابت بود در خدمت هستم در ضمن شرکت کننده ها اگر متن خاصی مورد نظرشون هست لطفا اینجا یا پیام خوصوصی منو در جریان بزارن تا با بقیه مشورت شه و در صورت نیاز متن عوض شود متشکرم | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسموون این شهر(کدوم شهر؟)
(View Stats)
تشکرها: 552
تشکر شده 434 بار در 198 پست
کتاب مورد علاقه : گندم... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میسی دوسی......فقط تا کی وقت داریم که تحویل بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غریب اشنا...چشم هایی به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جاهایی...
(View Stats)
تشکرها: 2,037
تشکر شده 4,409 بار در 1,608 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببخشید یه چیزی.... اگه امیر توی دوره ی قبل اول شده،مطمئن باشین بازم اول میشه به نظر من بهتره کاندیدای جدید بذارین خانه ات سرد است؟ خورشیدی در پاکت میگذارم و برایت پست میکنم ستاره ای کوچکی در کلمه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: یـــزد
(View Stats)
تشکرها: 16,651
تشکر شده 31,814 بار در 3,273 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا اينگونه است؟ من فكر ميكردم شركت كننده ها عوض ميشن ![]() يعني تو اين سايت به اين گندگي همين تعداد خطشون خوبه؟ ![]() چه جالب ![]() خب ايندفعه چه شود؟ | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | |
| خبرنگار نودهشتیا ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اینا همون شرکت کننده هان که به احتمال زیاد بازم امیر اول بشه.... چه دلپذیراست اینکه گناهانمان پیدا نیستند وگرنه مجبور بودیم هر روز خودمان را پاک بشوییم شاید هم می بایست زیر باران زندگی می کردیم ... و باز دلپذیرو نیکوست اینکه دروغهایمان شکل مان را دگرگون نمی کنند چون در اینصورت حتی یک لحظه همدیگر را به یاد نمی آوردیم خدای رحیم ! تو را به خاطر این همه مهربانی ات سپاس... فدریکو گارسیا لورکا | |
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غریب اشنا...چشم هایی به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
فرمایش صحیح ولی من برای نصف سایت یا بهتر بگم 4/3 سایت دعوت نامه فرستادم و کاندید ها همینا بودن بیشتر مسابقه هم بین نالی جون و امیر هستش من که خودم ناخودسیاهم ولی خوب دارم تمرین می کنم نمی دونم بازم با شرکت کننده ها مشورت می کنم بهتون خبر می دم | |||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جاهایی...
(View Stats)
تشکرها: 2,037
تشکر شده 4,409 بار در 1,608 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اینجوری مسابقه لوس میشه یکم برو چسب شو به مدیرا که بیان کاندیدا بشن | |||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ته ته تهران اللیکوم!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : قورباغه رو قورت بده! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم با امیر موافقم ببین یاید مثلا برای هر دوره 5 نفرو میذاشتی که به چن داره می کشید بعد بین نفرای اول و دوم مسابقه میذاشتی گاهی دلم می خواهد وقتی بغض می کنم ، خدا از آسمان به زمین بیاید ! اشک هایم را پاک کند ، دستانم را بگیرد و بگوید : " اینجا آدم ها اذیتت می کنند ؟!؟ ... بیــــــــــــا بــــــــرویم ! " | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ترین, خط, خوش, دوره, دومین, نود, هشتیها, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |