| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : یه گوشه ای از این گربه
تشکرها: 1,904
تشکر شده 9,800 بار در 544 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب چیه؟ حالت من : | دکمه ی تشکر و مثبت خراب بود یه امتحان کن ببین درست شده هميشــــه خــــودت بــــاش کپــــي 150 تومــــن بيــــشتر نـــــی d-_-b عزیزم به لباس مارکت نناز ! به لباس نیست که به ذاته آدمه ! وگرنه گاو لباسش 100 % چرمه خالصه : | | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *MAHSA 73*, Abandokht, armin gerrard, Az@de, BABA ETI, blue eyes*, dadash amin2, dream2, farnaz21, fatemeh.7426, jigar jon, lana_21, M mehrane, mahtabeeshgh, maryammogadas, Mino Bookworm, niayesh_s.s, RedDRCo, shaghayagh banoO, yasnaa, zizi1996, ~ kamelia ~, ارغوان 67, ارمغان شادی, شاهزاده شب, نام کاربری, نغمه71, ღღ Parisa ღღ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : گوش های گربه(اذربایجان شرقی)
تشکرها: 29
تشکر شده 438 بار در 278 پست
کتاب مورد علاقه : اصلا کتاب چیه ؟ حالت من : | تشکر ولی خیلی مزخرف بود | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : تو زندان مامان جونم
تشکرها: 4,434
تشکر شده 15,184 بار در 1,708 پست
کتاب مورد علاقه : آکمان. همسایه من حالت من : | راست میگه دیگه مزخرف بود رمانم به اسم اکمان: ![]() http://www.forum.98ia.com/t446735.htm l نقد رمان اکمان؟ ![]() http://www.forum.98ia.com/t448087.html | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : یه گوشه ای از این گربه
تشکرها: 1,904
تشکر شده 9,800 بار در 544 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب چیه؟ حالت من : | من شرمنده من ببخشید دیگه تکرار نمیشه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 9,951
تشکر شده 7,177 بار در 2,919 پست
کتاب مورد علاقه : کویر تشنه.حسرت عشق.یک حالت من : | ادم وقتی حرفی میزنه باید منتظر عاقبتشم باشه 20ﻭ21 ﺗﻴﺮ91 ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺭﻭﺯ ﺯﻧﺪﮔﻴﻢ ﺑﻮﺩ . .ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﺭﻭﻯ ﺣﺮﻓﻬﺎﻳﻤﺎﻥ ﻧﻤﻴﻤﺎﻥﻳﻢ.!ﺑﺮ ﺭﻭﻯ ﺯﻣﻴﻨﻰ ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻩ ﺍﻳﻢ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺩﻭﺭ ﻣﻴﺰﻧﺪ! ﺳﻴﺐ ﺳﺮﺧﻰ ﮐﻪ ﺣﻮﺍ ﭼﻴﺪ ﻓﺮﻳﺐ ﺷﻴﺮﻳﻦ ﻋﺸﻖ ﺑﻮﺩ.ﺁﺩﻡ ﺍﮔﺮ ﻧﻤﻴﺨﻮﺭﺩ ﺁﺩﻡ ﻧﺒﻮﺩ! ﺧﻴﻠﻰ ﻫﺎ ﻣﺘﺮﺳﮏ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﭼﻮﻥ ﭘﺮﻧﺪﻩ ﻫﺎﺭﻭ ﻣﻴﺘﺮﺳﻮﻧﻪ ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﻮﻥ ﺗﻨﻬﺎﻳﻰ ﺭﻭ ﺩﺭﮎ ﻣﻴﮑﻨﻪ ![]() ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺷﺨﺼﻴﺖ ﺗﻮ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺷﺨﺼﻴﺘﻰ ﮐﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺑﺎﺗﻮ ﺑﻮﺩﻥ ﭘﻴﺪﺍ ﻣﻴﮑﻨﻢ ﭘﺮﺍﻧﺘﺰ ﺑﺎﺯ(ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ...ﭘﺮﺍﻧﺘﺰ ﺭﻭ ﻧﻤﻴﺒﻨﺪﻡ ﭼﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﻢ ﺗﻤﻮﻣﻰ ﻧﺪﺍﺭﻩﺍﮔﺮ ﺩﻳﺪﻯ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﺮﺍﺕ ﻣﻔﻬﻮﻣﻰ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺗﺤﻤﻞ ﮐﻦ ﺷﺎﻳﺪ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﻧﻴﺎﻯ ﮐﺴﻰ ﺑﺎﺷﻰ ![]() ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻗﻬﻮﻩ:1ﺷﻴﺮﻳﻦ ﻣﺜﻞ ﭼﺸﺎﺕ 2ﺭﻗﻴﻖ ﻣﺜﻞ ﻗﻠﺒﺖ 3ﺗﻠﺦ ﻣﺜﻞ ﺩﻭﺭﻳﺖ ﺍﺳﻢ ﻫﺮﮐﺴﻰ ﺭﻭ ﺗﻮ ﭘﺮﻭﻓﺎﻳﻠﻢ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻴﺸﻢ ![]() ای دی یاهوم tant857 | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تو لباسامم
تشکرها: 849
تشکر شده 127 بار در 90 پست
کتاب مورد علاقه : سهراب سپهری حالت من : | مرسی واقعا خیلی باحال بود چي بگم والا....... ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,111
تشکر شده 1,907 بار در 767 پست
کتاب مورد علاقه : اووووه خیلیه... حالت من : | واااااااااااااا.....؟؟؟؟؟؟
| ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,835
تشکر شده 2,974 بار در 1,504 پست
کتاب مورد علاقه : این روز ها..... حالت من : | چه باحاله؟؟؟؟؟ نباش دلگیرتقصیر از خودت بود دسته کلید علاقه که گم شدباید عوض میکردی قفل تمام آرزو ها را | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : Iran, shiRaz (shiMi ghiAh) - my Student house iS esFaHan (haKim nEzami
تشکرها: 1,867
تشکر شده 4,055 بار در 951 پست
کتاب مورد علاقه : pride & prejudice, windswept , حالت من : | خیلی ام جالب بود ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ بیا رُک باشیم ! من این روزها به خودم هم پشت پا میزنم دست هایم همدیگر را پس میزنند . . . بیا رُک باشیم شاید اگر دست تو بود باز هم دست من در جیبم بود ! ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو تنهایی خودم!
تشکرها: 21,200
تشکر شده 68,688 بار در 12,364 پست
کتاب مورد علاقه : معشوقی برای ابدیت! حالت من : | جکشو شنیده بودم قبلا برهنه ات می کنند تا بهتر شکسته شوی, نترس گردوی کوچک! آنچه سیاه می شود روی تو نیست،دست آنهاست... ![]() ![]() آپلود فایل و عکس | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تفنگ, سربازتصاوير, قضيه, كرمكي, و, ي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |