| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 14,895
تشکر شده 852,046 بار در 3,273 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا حالت من : | پست بسیار مفید : +90 امتیاز سلااااااااااام .... و باز هم یه تاپیک برای نقد ... من عاشق این تاپیکم چون نوشته هامو قوی تر می کنه ... با وجود نقدای به جا و فوق العاده شما دوستان عزیز منم روز به روز بهتر می شم انشالله ... امیدوارم تنهام نذارین و پا به پا همراهم بیاین ... نام رمان : توسکا خلاصه: دختری از جنس همه دخترا ... که ناخواسته وارد راهی می شه که براش خیلی چیزا به وجود می یاره ... شهرت ... رقابت ... ثروت ... و چیزی که توی عقلش هم نمی گنجید هیچ وقت ... عشق!!! عشقی از نوع ناب در روزگاری که نامش هم کیمیاست ... لینک اصلی :توسکا | هما پور اصفهانی کاربر انجمن لینک پی دی اف : نا معلوم ... لینک جاوا : نا معلوم ... تعداد صفحات: نا معلوم ... مضمون و نوع نگارش اول : اول شخص و از زبون دختر ... / عشقی / اجتماعی سایر توضیحات: توسکا رو سعی کردم متفاوت با قرار نبود بنویسم ... ولی نیدونم چی بشه خو ... حتما مثل اون یکی کتابم همراهیم کنین و بهم روحیه تزریق کنین ... می دونم از اینم خوشتون می یاد چون اصولاً توی کتابام بیشتر از هر مسئله دیگه ای رو جنبه عشقی اش کار می کنم ... یه موضوع خاص ... برای نود و هشتیای خاص ... بازم هزینه خوندن این کتاب فقط زدن تشکر و امتیازه .... بشتابییییییییییییییید که من برگشتممممممممممممم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نکته: بچه ها از دادن پست های اسپم خودداری کنین خواهشا ... خوب بود ... عالی بود ... کی می ذاری ... زود بذار ... امشبم می ذاری؟ ... همین جور ادامه بده .. از این خوشم می یاد ... چه می دونم! از این پستا ندین اینجا فقط نقد کنین با دلیل ... منم با روی باز نوکر همه تون هستم و جواب می دم ... خواهشا رعایت کنین! توسکا | هما پور اصفهانی کاربر انجمن روزای بارونی هر شب ساعت 11:30 و تقاص ساعت دوازده ... تا وقتی که تقاص تموم نشده روزای بارونی شبی یه پست داریم ولی وقتی تقاص تموم شد تعداد پستا می ره بالا که انشالله زود تموم بشه ... مرسی از صبر و همراهیتون سیگــــــــار شکـــــلاتی متفـــــــاوت coming soon ...ویرایش توسط باران 69 : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ در ساعت ۱۲:۲۰ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : همین جا
تشکرها: 4,608
تشکر شده 747 بار در 194 پست
کتاب مورد علاقه : سخته انتخابش حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام باران جون ![]() ![]() 2تا پست اولت رو خوندم عالی بود ![]() از الان معلومه چقدر هیجان انگیزه | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 26,323
تشکر شده 1,087 بار در 294 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن خیلی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز عالیه من عاشق عکس توسکا شدم خییییییییییییییلللللللییی ییییییی باحاله قیافش موفق باشی من تا تهش باهاتم........ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همه جا ،شایدم هیچ جا
تشکرها: 3,829
تشکر شده 121 بار در 41 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم. از همین اول عالیی شروع کردی. همینطوری ادامه بده ،البته از الان میگم امیدوارم با یه پایان خوب تمومش کنی.با اینکه هنوز اولشه به نظرم توسکا باید شخصیت جالبی داشته باشه.لطفا مثله کار قبلیت تند تند بذار بازم مرسییی. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : انتهای....
تشکرها: 9,396
تشکر شده 2,219 بار در 581 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر، کویر، راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام باران عزیز من رمانتو تا اینجا خوندم راستش جذبم می کنه و خوشم میاد کلا از موضوعش اینکه توسکا یه دختر از خونواده عادیه (فقیر یا پولدار) دوس دارم و اینکه کار قرار نبود قشنگهه اما من اینو بیشتر دوس دارم موفق باشیییییییییییی چیـزی نمیـخـوآهَم جـز . . . یـکــ اتــآقِ تـآریک یـکـ مـوسیقـے بے کَلآم یـکـ فنجـآن قهـوه بـهـ تَلخـی ِ زهـر ! وَ خـوآبـے بـه آرآمـے یـکــ مـَرگ هَمیشـگـے . . . خالکوبی، زهر تاوان، جرات یا حقیقت؟! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جای خوب
تشکرها: 3,742
تشکر شده 162 بار در 65 پست
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز افااااااااااا این ااقاهه چقدر شبیه ارتانه.نه؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : روي زمين خدا
تشکرها: 3,020
تشکر شده 1,839 بار در 980 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود-جدال پر تمنا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خيلي قشنگه ولي دوستش ناراحت نشد كه توسكا جاش رفت تست داد؟؟!! ![]() ❤♫❤♫❤my life belonges to you!ONLY YOU❤♫❤♫❤ | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : اینجا
تشکرها: 9,635
تشکر شده 742 بار در 208 پست
کتاب مورد علاقه : راز فال ورق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام!خیلی خوشحالم که موضوع تکراری نیست.موضوع قبلی داستان روونی داشت و با اینکه تکراری بود من دوسش داشتم.ولی یه چیزی که هست اینه که آدم ناخودآگاه مقایسه می کنه.نه واسه خوب و بد بودن.اینکه قابل پیشبینی باشه بعضی وقتا هیجان داستانو می گیره.ئ الان که با یه سوژه جدید اومدی برات خیلی خوشحالم و دنبال می کنم،موفق باشی عزیزم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سایه او
تشکرها: 84
تشکر شده 74 بار در 15 پست
کتاب مورد علاقه : غزال_در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام و صد سلام به همای عزیزم ![]() ![]() اول که اسمتو دیدم فکر کردم اشتباست بعدش مه عکستو دیدم کلییییییییییییییییی ذوق کردم ![]() طبق معمول نوشتت آدمو جذب میکنه قلمت بی نظیره عزیزم ![]() ![]() همین هم که سعی می کنی بیشتر عاشقانه باشه خودش یه امتیازه ویژه ست هما جونم نمیشه عکسه این دختر داستان عوض بشه؟زشت نیست ولی مدل عکسش یه جوریه بازم ممنونم ازت ![]() منتظر ادامه قشنگش هستم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سایه او
تشکرها: 84
تشکر شده 74 بار در 15 پست
کتاب مورد علاقه : غزال_در امتداد حسرت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام و صد سلام به همای عزیزم ![]() ![]() اول که اسمتو دیدم فکر کردم اشتباست بعدش که عکستو دیدم کلییییییییییییییییی ذوق کردم ![]() طبق معمول نوشتت آدمو جذب میکنه قلمت بی نظیره عزیزم ![]() ![]() همین هم که سعی می کنی بیشتر عاشقانه باشه خودش یه امتیازه ویژه ست هما جونم نمیشه عکسه این دختر داستان عوض بشه؟زشت نیست ولی مدل عکسش یه جوریه بازم ممنونم ازت ![]() منتظر ادامه قشنگش هستم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اصفهانی, انجمن, توسکا, معرفی, نقد, هما, و, پور, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |