| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: درون گودی دستای مهربون خدا
(View Stats)
تشکرها: 192
تشکر شده 394 بار در 106 پست
کتاب مورد علاقه : ستاره های بی نشان,4اثر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سالگرد ازدواج زن:عزیزم امیدوارم همیشه عاشق هم بمانیم و شمع زندگی مان نورانی باشد. مرد:عزیزم کی نوبت کیک می شه؟؟ روز زن زن:عزیزم مهم نیست هیچ هدیه ای برام نخریدی یک بوسه کافیه! مرد:خوشحالم تو رو انتخاب کردم آشپزی تو عالیه(شام چی داریم؟) روز مرد زن:وای عزیزم اصلا قابل تو رو نداره کاش می تونستم هدیه بهتری بگیرم. مرد:حالا اشکال نداره عزیزم سال دیگه جبران می کنی (چه بوی غذایی میاد). 40 روز بعد از تولد بچه زن:وای مامانی بازم گرسنه هستی (عزیزم شیر خشک بچه رو ندیدی!) مرد:با دهان پر (نه عزیزم ندیدم!راستی عزیزم شیر خشک چرا اینقدر خوشمزه اس!!!) 40 سال بعد زن:عزیزم شمع زندگیمون داره بی فروغ میشه ما پیر شدیم مرد:یعنی دیگه کیک نخوریم! 2 ثانیه قبل از مرگ زن:عزیزم همیشه دوستت داشتم. مرد:گشنمه وصیت نامه زن:کاش مجال بیشتری بود تا در میان عزیزانم می بودم و نثارشان می کردم تمام زندگی ام را مرد:شب هفتم قرمه سبزی بدید! اون دنیا زن"خطاب به فرشته مسئول:خاهش می کنم ما را از هم جدا نکنید,نه نه عزیزم...خدایا به خاطرمن((و سرانجام موافقت میشه مرد از جهنم بره بهشت)) مرد:خطاب به در بار جهنم:حالا تو بهشت شام چی میدن؟ کوله ام غرق غم است...آدم خوب کم است! عده ای بی خبرند...عده ای کور و کرند و گروهی پکرند... دلم از این همه بد میگیرد و چه خوب...آدمی میمیرد. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 232 بار در 72 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی باحال بود مرسسسسسسسسی عزیزم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran-shahrak gharb
(View Stats)
تشکرها: 705
تشکر شده 791 بار در 258 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اون دنیا زن"خطاب به فرشته مسئول:خواهش می کنم ما را از هم جدا نکنید,نه نه عزیزم...خدایا به خاطرمن((و سرانجام موافقت میشه مرد از جهنم بره بهشت)) مرد:خطاب به در بار جهنم:حالا تو بهشت شام چی میدن؟ واقعا که مردا پررو هستن باورم کن که فقط باور تو... میتونه قفل قفس رو بشکنه . . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: توي قلب تو
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 43 بار در 21 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا" مرداها شكمو هستن به جز خوردن هيچ كاري ديگه اي ندارن ( البته غر زدن هم بلدن) خيلي با حال بود حيف زن كه احساساتشو پاي مرد ميزاره كه بويي از احساسات نبرده | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: شهری با هوای پاک (تهران)
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 85 بار در 22 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی با حال بود کلی خندیدم ولی این مردا واقعا موجودات شکم پرستین عشق با زمان فراموش می شود و زمان با عشق | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همین نزدیکی ها
(View Stats)
تشکرها: 6,682
تشکر شده 4,818 بار در 1,020 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی کتاب ها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جالب بود . ![]() ممنون آیا می دانید؟ بدن انسان می تونه تا 45 واحد درد رو تحمل کنه. اما زمان تولد، یک زن تا 57 واحد درد رو احساس می کنه این معادل شکسته شدن همزمان 20 استخوانه! مادرتون رو دوست داشته باشید.... ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: shomal
(View Stats)
تشکرها: 2,345
تشکر شده 1,049 بار در 287 پست
کتاب مورد علاقه : کوری | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ببخشید پس چرا این خانوماااااا رژیم میگیرن ؟ بعدشم زود بزود رژیم عوض میکنن ![]() فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست دوست داشتن امری لحظه ای و گذراست ولی داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است. ( دکتر علی شریعتی ) ![]() | |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: همین اطراف
(View Stats)
تشکرها: 59
تشکر شده 1,706 بار در 654 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جالب بود اين مرداااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا كه حاليشون نميشه بهش بگو فقط بخورن اين بهترين هديه است | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 5,656
تشکر شده 17,610 بار در 2,365 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زن ها همیشه با عاطفه هستن | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سقف اسمون
(View Stats)
تشکرها: 5,034
تشکر شده 4,166 بار در 937 پست
کتاب مورد علاقه : حسن کچل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه بابا دیگه اینجوریام نیست بیچاره مردا این قدرا هم شکمو نیستن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| حرف, در, زن, زندگی, ماقع, مختلف, مرد, مواقع, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |