| |||
| | #4191 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: olympus
(View Stats)
تشکرها: 1,629
تشکر شده 1,446 بار در 981 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،حس مبهم عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داریووووش کبیر هیچ وقت کاراش حرف نداشته و........... اصلا من عمرا ب داریووش کبیر گیر بدم ............ سخت است یک رنگ ماندن در دنیایی که مردمش برای پررنگشدن حاضرند هزاران رنگ باشند!!! | ||||||||
| | |
| | #4192 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
تشکرها: 7,720
تشکر شده 15,327 بار در 1,887 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پرده رو بكش دخترم سر بي روسري وايسادي رو به رو شيشه اخه!!! فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن لینک نقد : فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا... | ||||||||
| | |
| | #4193 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال غرب ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هر چی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اه اه چه دختر سبکی دختر باید سنگین باشه نه اینکه هرهر بخنده هيچكس نفهميد كه خداهم تنهاييش رافرياد ميزند"قل هو الله احد". اینم از وبلاگم حتما سر بزنید http://rozegashang.mihanblog.com/ | ||||||||
| | |
| | #4194 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي خيلي دور
(View Stats)
تشکرها: 3
تشکر شده 719 بار در 19 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بيا حالا قهر نكن به سلامتیه اونایی که برای داشتنشون لازم نیست با سیاست باشی یا نقش بازی کنی، همین که یک رنگ باشی کافیه | ||||||||
| | |
| | #4195 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: zire asemoone khoda
(View Stats)
تشکرها: 871
تشکر شده 3,888 بار در 847 پست
کتاب مورد علاقه : ايلگار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اینجا نشستی که چی؟!!!! خب باشه باهات دوست میشم!!!! بعضـی وقتـــھآ.....دنبآلـ یکـــ کلـید\"Shift\" میگردمـ....برآے دیدنـ اونـ روے آدمـھــا!![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4196 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم" آسمان مال من است!
(View Stats)
تشکرها: 5,239
تشکر شده 5,633 بار در 3,294 پست
کتاب مورد علاقه : khayam,hafez حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واي اون روسريتو قربون ![]() تو چقد خوشگلييييييييييي | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4197 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 3,268
تشکر شده 2,745 بار در 1,609 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اه...............تصویر نیمروی سوختس؟؟؟هیچیش معلوم نبود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4198 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي خيلي دور
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخى اينقدر مموشى نميتونم بهت گير بدم...جوجو | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4199 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: سلسله جزاير خندان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | بدون امتیاز : 0 امتیاز دختری بلند شو چرا سرت گذاشتی روی پاهات اونم توی خیابون | ||||||||
| | |
| | #4200 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز كشتيام غرق شدن.... تو هم برو يه شونه رو موهات بكش... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آواتور, بده, به, سه, قبلي, قبلی, نفر, پيچ, گير |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |