| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : کرمانشاه
تشکرها: 2,875
تشکر شده 14,375 بار در 647 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز شطرنج عشق(2) نویسنده : شادي داودي به خانم داودی بابت نوشتن این رمان زیبا خسته نباشید میگم.همه بچه های سایت کارای خانم داودی رو دوست دارن.از اینکه اینبار هم قسمت من شد که رمان های ایشون رو بذارم خوشحالم.همچنین از سما خانم بابت انتقال رمان تشکر می کنم. لینک غیرمستقیم ویرایش توسط R.A.S.O.O.L : ۱۲ شهريور ۱۳۸۹ در ساعت ۰۶:۳۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $ ساجده$, *ATRIN*, *dorsa*, *Mystery*, *parvaz*, *TARA*, .Donya, 677389, ?98i, abdolghani, amirbadi, ana_b, aroosak, aroosak$ad, asal_cheshmak, azin_kh, douzi, ELAHE, Elahe111, elha89, elia65, emel_20, farnaz58, fati camando, fatosh, geloria68, golaleh, Goleyas2, hamid_mm, hana_89, Hirad77, M!na70, Mar.Mar, marzie67, Masoumehmkh, Miss-Mani, mlika, mmssnn, motevalede_azar, nairika, narges_p, pr.delafrouz, saeid5757, safo, Sahar.M, Sam!ra, sargol73, sazin513, shadi.d.h, shahzad, shiva-68, soliya-bala, Patient.Stone, sunthin, tina 1989, ستایش مهر, شایان20, شبنم, طلوع عشق, !arefeh, لیلاحمیده, مِنّا, نانسی72, پرهوده, پروانه!, گندمک000, یه آدم, یگانه |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 79,297
تشکر شده 295,803 بار در 19,866 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز خـــــــــــــدا و دیگر هیچ...! لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $ ساجده$, *ATRIN*, *dorsa*, *GolDeN*, ahe72, AsalBanu, bahar_19, dokhtarepaeiz, Elahe111, elha89, fati camando, honey_x, M!na70, MarMar73, maryam sh, marzie67, nairika, Nana_m0rena2006, Neda1366, pa.j, ponio, p_f_p, REAL LOVE, s.love, saeid5757, safo, SAGHIIIII, Sam!ra, sazin513, shadi.d.h, shahzad, shiva-68, skarlet 62, smart girl, sunthin, tabaloga_ra, tina 1989, ايزابلا, برادپیت, ریحونه, عشق یخی, مِنّا, پرهوده |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,319
تشکر شده 168,855 بار در 12,622 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
لینک اصلاح شد! مدتی نیستم دوستان، لطفا بغیر از موارد ضروری بمن پیام ندید. ![]() اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز دوست عزیز اینجا بخش موبایل کتاب! اگه در بخش خودش جستجو کنید حتما پیدا میکنید! لطفا دقت کنید! شطرنج عشق 2 | شادی داودی (sahdi.d.h) | دانلود | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,997
تشکر شده 363,077 بار در 30,822 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
شاید مشکل از گوشی شماست این روزها خدا هم قوانين بخش عكس | قبل از فعالیت در بخش حتما مطالعه کنید! از حرفهای تکراری من خسته است چه حس مشترکی داریم من و خدا.او... از حرفهای تکراری من خسته است و من... از تکرار غم انگیز روزهایم... | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 56,914
تشکر شده 59,665 بار در 6,903 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
کتاب دوباره ساخته شد اگه بازم مشکل داشته باشید ایراد از گوشی یا نحوه دانلود خودتونه http://www.up.98ia.com/images/nm9rp7utf0ef95dlat6.jar
| |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,997
تشکر شده 363,077 بار در 30,822 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دانلود, داودي, داوودي, داوودی, رمان, شادي, شادی, شطرنج, عشق, عشق2, مخصوص, موبایل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |