| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : شمال
تشکرها: 8,219
تشکر شده 7,355 بار در 2,033 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | ![]() با چوب بستنی میتونیم گلدون ،قندون و جا شکلاتی درست کنیم میگی نه نگاه بکن ![]() مواد لازم: چوب بستنی چسب گرم اسپره ی رنگ یا براق کننده(بستگی به خودتون داره) *از چوب های هم اندازه استفاده کنید چوب هایی چوب های زیر رو با هم به کار نبرید ![]() حالا روش کار: ![]() چوب های هم اندازه رو جدا کنید به اندازه ی 1چوب بستنی کنار هم ردیف کنید ![]() دوتا چوب بستنی رو با چسب گرم در جهت برعکس بقیه چوب بستنی ها بچسبونید ![]() ![]() تو هر ردیف دوتا چوب بستنی رو جهت عکس چوب بستنی های ردیف قبل تو محل تقاطع با چسب بچسبونید اینکارو ادامه بدید تا جاییکه به ارتفاع موردقبولتون برسه درب : ![]() ![]() یه ردیف چوب بستنی رو بدون چسب بذارید رو جاش دریف بعدی رو چسب بزنید اگه توجه کنید این ردیف از جاش حرکت میکنه ![]() تو ردیف های بعدی هم همیشه هر ردیفو هو جهت عکس ردیف های بعدی بچسبونید اما اینبار هر چوب رو درونتر از چوب بعدی بگذارید تا جایی که تنها یه چوب قرار بگیره و برای جوب بعدی جایی نباشه اینم نمای کامل از چند وجه در اخر اسپره ی براق کننده یا رنگی بزنید در ضمن چسب های اضافه رو پاک کنید ![]() ![]() ![]() ![]() ٠•●خـدایـــا مـےتونَـم چـَند لَـح ـظــہ بـاهـاتـ خَلـوَتـ کـُنـــَم؟ قـولـ مـ ــے دَهـَم بیـشـتَر اَز چَ ـند لَـحظـہ وَقـتـت را نَـگـیـرَم گـــوشِـتـ ُ بــیار جـ ِلـــو... بیــا نَـزدیــکـ ـتَـر... مـَـن خَ ـستـ ِه اَم مــےشنَوـے؟….●•٠· تشکر شما موجبات فعالیت مارا فراهم میکند لطفا همراهی فرمائید ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : شمال
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | کسی ندید یا کارم خیلی بده؟ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | آخی دلت نسوزه من با کلی ذوق و شوق دیدم وخوشحالم که اولین هستم |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 136
تشکر شده 816 بار در 374 پست
کتاب مورد علاقه : گندم. غزال حالت من : | بابا ایول................... زدی رو دست هرچی هنرمنده چقدر خوبه بعضی از آدما بدونن که اگر چیزی رو به روشون نمیاری “از سادگی نیست” شاید دیگه اونقدر واست مهم نیستن که روشون حساس باشی !!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : کرج
تشکرها: 4,981
تشکر شده 22,281 بار در 2,243 پست
حالت من : | خیلی باحاله فقط این همه بستنی رو کی خرده؟ بعضی وقتا اونقدر کم میاری که حوصله توضیح دادن نداری بذار هر طور دوست دارن برداشت کنن | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 473
تشکر شده 807 بار در 469 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | چه جالب مرسی و این دنیا پر است ازصدای پای آدم هایی که در حالی که تورا می بوسند در ذهن خود طناب دار تو را می بافند ............. ![]() زیباترییین سسللاامم طلوع خورشیدعشششق است و من آن را بدون غروبش تقدیم تو می کنم ![]() هر گاه شادم یادتو غمگینم می کند هرگاه غمگینم یاد تو شادم می کند پپس هر دو را دوست دارم چون حکایت از تو می کند ![]() دوستت دارم" را برای هر دویمان فرستادی ، هم من ، هم او ، خیانت میکردی یا عدالت ؟ | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر دستان خدا...
تشکرها: 1,915
تشکر شده 980 بار در 327 پست
کتاب مورد علاقه : حسرت عشق،همخونه حالت من : | حالا اگه من بخوام مثلشو درست کنم اینهمه چوب بستنی از کجا بیارم؟؟؟؟ تا تیر 92 مرخص میشم! همه شما رو دوست دارم!برام دعا کنین!!! ف.ن ![]() ![]() رمانایی که اگه نخونینشون ضرر کردین!!!
| ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تو قلبش ...!!!!
تشکرها: 5,293
تشکر شده 711 بار در 424 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه/تا ته دنیا و ... حالت من : | خوشگله گلم... . آرزویت را برآورد میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند. ![]() ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان هایی که میخونم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | نقل قول:
اگه اردو هم باشی دیگه ستت کامله![]() ![]() (عجب چیزی گفتم) این چوبا برای یه فصل یه خانواده ی چهار نفریه(فقط زمستون این شده)![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بستنی, چوب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |