| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,350 بار در 5,617 پست
| پست مفید : +4 امتیاز با دانلود تولبار سایت از آخرین تغییرات و آخرین کتابهای افزوده شده بدون حضور در سایت با خبر شوید . برخی از امکانات تولبار عبارت است از : 1- امکان جستجو در سایت گوگل ، نودهشتیا ، واژه نامه ، دایره المعارف ، اخبار ، برنامه ، عکس و ... 2- دسترسی به قسمت های مختلف سایت و تالار گفتمان نودهشتیا 3- دارای دسته بندی موضوعات کتابها برای راحتی و سهولت در یافتن کتابها 4- آگاهی از آخرین کتابهای افزوده شده 5- آگاهی از آخرین مطالب ارسال شده در بخش های مختلف انجمن به صورت دسته بندی شده 6- امکان معرفی ایمیل هایتان و آگاهی از دریافت ایمیل جدید (پشتیبانی از سرویس های Hotmail , Yahoo , Gmail , Pop3) 7- آگاهی از وضعیت آب و هوایی شهر خود و تمامی شهر های جهان 8- امکان گوش دادن به رادیوهای آنلاین و ... 9- بازی های آنلاین 10- چت روم دانلود تولبار سایت نودهشتیا مخصوص فایرفکس هم پیوست شد . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, *anahit*, -MARYAM-, -نازلی-, alizee, alonesachlie, armin gerrard, Asal88, Ati__377, avazkhamoosh, Aypinar, behi_jooon, BIDAD, elnaz 90, eteb, Eyes Wide Shut, fademei, FashiOn, gogoli, golyas.com, hana_89, hiva, honey_x, khale rize, Lair_Nilo, Maedeh, matrix, Mina, motevalede_azar, mrkh792, nazem, neginekimiya, parsa.a, p_f_p, saeed_nami, SAGHIIIII, samane7, shadi.d.h, shaghhayeghh, shili, Silver_Moon, Star-crossed, swallow, sydney, talayeh, taraneh24, Vampires, vision, yarasa, { }, اسمانی, الیسا 98, باران, جبارزاده, خانم فسقلی, زاپــاتــا, زی زی گولو, ستاره یخی, سمن ناز, شهگل, شکیبا.., فهیم, لحظه, م.ن, ماجده, مهستی, ناهور, پرهوده, پروانه! |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 1,114 بار در 195 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا نظرت عالی بود.سایت همین رو کم داشت.[img]http://98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img] زانو نمی زنم... حتی اگر سقف آسمان از من کوتاه تر باشد! "کوروش بـــــــــــــــــزرگ!" | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 226
تشکر شده 1,603 بار در 423 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عالی بود adminخان خیلی حال کردم مرسی[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_razz.gif[/img] برای تا ابد ماندن باید رفت! گاهی به قلب کسی، گاهی از قلب کسی ... | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 145
تشکر شده 1,482 بار در 458 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عالیه،فقط اگه یه چت روم بزاری که اعضا بتونن با هم چت کنن خیلی عالی میشه،این طوری دیگه همه راحت میشن و دعواهاشون رو جای دیگه میکنن! مشكلات را با مداد بنويس و پاك كن را در اختيار خدا بگذار . ![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,350 بار در 5,617 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز راه اندازی چت روم که کاری نداره نیم ساعت وقت میبره . اگه دوست داشتید تا درست کنم . | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 1,114 بار در 195 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم با چت روم موافقم. | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمانی آبی تر از دریا
(View Stats)
تشکرها: 254
تشکر شده 2,071 بار در 303 پست
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اره چت روم خوبه وای از اون روزی که من دوباره بی تو بمونم بی تو و قشنگیات ترانه هامو بخونم | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,717 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه چت روم بزنی که بهشت میشه! منتظریم من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 6,283
تشکر شده 2,782 بار در 496 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="admin";p="2875":3gfle5lz] با [url=http://98iacom.ourtoolbar.com/exe:3gfle5lz]دانلود تولبار[/url:3gfle5lz] سایت از آخرین تغییرات و آخرین کتابهای افزوده شده بدون حضور در سایت با خبر شوید . برخی از امکانات تولبار عبارت است از : 8- امکان گوش دادن به رادیوهای آنلاین و ...[/quote:3gfle5lz] ببخشید من این یه نمونه رو توی تولبار ندیدم. یعنی تولبار من مشکل داره؟ از سیاهی چرا هراسیدن شب پر از قطره های الماس است آنچه از شب به جای می ماند عطر سکرآور گل یاس است برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۲:۰۰ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: دره تنهايي
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 17 بار در 8 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز admin خان مطمئن باش اگه چت روم بذاري همه اينجوري[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_biggrin.gif[/img][img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_biggrin.gif[/img][img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_biggrin.gif[/img] ميشن ممنون همه ی هستی من آیه ی تاریکیست که تورا درخود تکرارکنان به سحرگاه شکفتن ها ورستن های ابدی خواهد برد | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اندازی, تولبار, راه, سایت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |