| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 1,658
تشکر شده 176 بار در 62 پست
کتاب مورد علاقه : اراگون.الدست.بریسینگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قربون دستت چت روم هم بذار.خخخخخخخووووااااااااا هههههههههششششششششش | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همين نزديكي
(View Stats)
تشکرها: 5,640
تشکر شده 4,518 بار در 647 پست
کتاب مورد علاقه : شب ايراني -توايلايت - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با سپاس فراوان عالي و مفيد بود الهم اغفر لي الذنوب التي تنزل النقم الهم اغفر لي الذنوب التي تغير النعمالهم اغفر لي الذنوب التي تحبس الدعاء الهم اغفر ذنوب التي تنزل البلاء http://www.forum.98ia.com/t126236.html | ||||||||
| |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش نرم افزار ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 12,692
تشکر شده 16,530 بار در 2,583 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب-هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من نصبش کردم ولی برام یه نوار خالی می یاره. یه آدمایی هستن که همیشه با حوصله جواب اس ام اساتو میدن… هروقت ازشون بپرسی چطوری؟ میگن خوبم.. وقتی میبینن یه گنجشک داره رو زمین دنبال غذا میگرده,راهشون رو کج میکنن از یه طرف دیگه میرن که اون نپره… همینایی که تو سرما اگه یخ ام بزنن, دستتو ول نمیکنن بزارن تو جیبشون… اونایی که تو تلفن یهویی ساکت میشن/اینایی که همیشه میخندن اینایی که تو چله زمستون پیشنهاد بستنی خوردن میدن/همونایین که براتون حاضرن هرکاری بکنن تو رو خدا اگه باهاشون میرید تو رابطه, اذیتشون نکنین … تنهاشون نزارین ؛ داغون میشن … | ||||||||
| |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: هر کجا که خوشم بیاد ... زیر سقف آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سپیده عشق , بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولبار کلا کار نمی کنه ... اون یکی آدرسا هم ارور میدن ... اگه این تولبار نودهشتیا منتفیه خواهشا این تاپیکو قفل کنین که ما دچار سر در گمی نشیم حرفهاي ما هنوز ناتمام... تا نگاه مي کني وقت رفتن است بازهم همان حکايت هميشگي ! پيش از آنکه با خبر شوي لحظه ي عظيمت تو ناگزير مي شود ای دریغ و حسرت همیشگی ... ناگهان چقدر زود دير مي شود! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اندازی, تولبار, راه, سایت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |