| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : رشت
تشکرها: 13,014
تشکر شده 47,138 بار در 3,584 پست
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | 50000 دلار - Nike Shoes diamond throne ![]() 160000 دلار - Shoes of Prince India ![]() 500000 دلار - Stiletto Stuart Weitzman Diamond Dream ![]() 666000 دلار - The Ruby Shoes ‘The Wizard of Oz’ ![]() 1 ميليون دلار - Retro Rose Stuart Weitzman ![]() 1.09 ميليون دلار - Stuart Weitzman stiletto’s Platinum Guild ![]() 1.6 ميليون دلار - Ruby Stiletto Stuart Weitzman ![]() 2 ميليون دلار - High Heels Stuart Weitzman tanzanite ![]() 2 ميليون دلار - Cinderella Stuart Weitzman Shoes ![]() 3 ميليون دلار - Stuart Weitzman’s Rita Hayworth Heels ![]() ![]() ![]() ![]() رمان اولم تموم شد - اگه دنبالِ یه کارِ متفاوت هستین كليك كنين - اينجام نقدش كنين (خلاصه داستانش اين پايينه) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید Coming Soon * يك سال بعد ... * Coming Soon رمان دوست عزیزم محبت ... فکرشم نکنین که این رمان رو از دست بدین پسر عموی افسانه ای | MidnightSun کاربر انجمن دفتر اشعار و دلنوشته های عشقم | MidnightSun في البداهه هاي من . . ! | Moeiiin كاربر انجمن نودهشتيا هشت بيتي هاي خدمت | Moeiiin وبلاگم ( تمام دل نوشته ها و شعرهام ) | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : روی گل ها
تشکرها: 2,767
تشکر شده 487 بار در 229 پست
کتاب مورد علاقه : چایی با طعم خدا حالت من : | مفت گرونه والا | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 73
تشکر شده 369 بار در 130 پست
حالت من : | اصلا زیبا نیستن............ ! کاش سرنوشت تو خالی از من نبود کاش,من برایت مثل یک نسیم رهگذر نبودم کاش مثل آسمان همیشه در کنارت می ماندم کاش... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : خونه ی بخت
تشکرها: 15,164
تشکر شده 8,686 بار در 1,637 پست
کتاب مورد علاقه : بخوانیم اول ابتدایی حالت من : | اونی که نگین آبببببی داشششششت چه خوششششگل بووووود مررررررسسسسسسسسی | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 2,221
تشکر شده 1,003 بار در 629 پست
کتاب مورد علاقه : pride & prejudice.همخونه حالت من : | الان چه تفاوتی با بقیه کفشا دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این مفت گرونه رو خوب اومدی.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید وقتی جهان از ریشه ی جهنم ... و آدم از ریشه ی عدم ... وسعی از ریشه های یأس می آید . وقتی که یک تفاوت ساده در حرف کفتار را به کفتر تبدیل میکند... باید به بی تفاوتی واژه ها و واژه های بی طرفی مثل نان دل بست نان را از هر طرف که بخوانی نان است... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : همین جا
تشکرها: 2,315
تشکر شده 5,321 بار در 1,428 پست
کتاب مورد علاقه : 6سال درمیان قبایل وحشی حالت من : | نایک که در حالت عادی هم گرونه.اما باقی مثلا چی بودن. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : حالاااااااا
تشکرها: 2,569
تشکر شده 10,614 بار در 1,733 پست
کتاب مورد علاقه : باید فکر کنم حالت من : | خب این بد نبود.... اینجا سرزمین واژه های وارونه است جایی که گنج *جنگ* میشود درمان *نامرد* وقهقه *هق هق* اما دزد همان دزد است ، درد همان درد و گرگ همان گرگ | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تهرون درب قهوه ایه
تشکرها: 17,250
تشکر شده 14,599 بار در 3,308 پست
کتاب مورد علاقه : قد كتابخونه ملي حالت من : | چقدر زشتن اينا اه اه ![]() ![]() هی روزگار!!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : هرجا او باشد
تشکرها: 8,843
تشکر شده 1,708 بار در 714 پست
حالت من : | واااااااااااااو زیاد خوشگلم نیستن !! کی میره همچین کفشی بخره!!!!! تنهاییم را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نیست آنقدر غم دارم که میخواهم تمام فصل ها را بر سفره ی رنگین خود بنشانمت ، بنشین غمی نیست!! ![]() ![]() http://rahibeghalbesefidam.mihanblog.com | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹
تشکرها: 19,609
تشکر شده 220,337 بار در 1,809 پست
حالت من : | اصلا خوشگل نبودن !!! 3 میلیون دلار واسه یه کفش ؟؟؟ بعد فکرشو بکن کسی که این کفشو میپوشه میاد تو برنامه حمایت سازمان ملل با کلی ناز و عشوه نیم ملیون کمک میکنه !!!! بازم به من مربوط نیست ... هر کسی میتونه هر جور دلش میخواد پولشو خرج کنه ... ولی من عمرا نمیتونم یه همچین کاری بکنم ... از پس جدانم برنمیام !!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ترين, دنيا, عكس, قيمت, كفش, هاي, گران |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |