| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت ایران
تشکرها: 1,582
تشکر شده 3,585 بار در 267 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز دوستای گل این یه کلیپ از ماهر زین که به نظر من خیلی قشنگه... متن آهنگشم واستون گذاشتم + لینک دانلود کلیپ http://www.aparat.com/public/public/user_data/flv_video/5/999c6838f46b9a572fc823ee0590dd1514043.flv آپارات تنها سایتی بود که مطمئن بودم شیلتر نمیشه.... با اینکه حجمش 18 مگه ولی به نظر من ارزششو داره... بخصوص که کلیپشم فوق العادس... I praise Allah for sending me youmy love* You found me home and sail with me And I`m here with you Nowlet me let you know You've opened my heart I was always thinkin' thatlove was wrong But everything was changed when you came along Oooooh And there's a couple of words I wanna say For the rest ofmy life I`ll be with you I`ll stay by your side honest and true Until the end of my time I`ll be loving you, loving you For the restof my life Through days and nights I'll thank Allah for opening my eyes Now and forever I I`ll be there for you I know it deep in myheart I feel so blessed when I think of U And I ask Allah to bless allwe do You`re my wife & my friend & my strength And I pray we`retogether in Jannah Now I find myself I feel so strong I guess everythingwas changed when you came along Oooooh And there's a couple of words Iwanna say For the rest of my life I`ll be with you I`ll stay byyour side honest and true Until the end of my time I`ll be loving you, loving you For the rest of my life Through days and nights I'llthank Allah for opening my eyes Now and forever I I`ll be there foryou I know it deep in my heart & now that you`re here Infront of me I strongly feel love And I have no doubt And I sing it loudthat I will love U eternally For the rest of my life I`ll be withyou I`ll stay by your side honest and true Until the end of my time I`ll be loving you, loving you For the rest of my life Through daysand nights I'll thank Allah for opening my eyes Now and foreverI I`ll be there for you I know it deep in my heart من كه از كوی تو بیرون نرود پای خیالم! چه برانی! چه بخوانی! چه به اوجم برسانی! چه به خاكم بكشانی! "نه من آنم كه برنجم" "نه تو آنی كه برانی" /\/\/\/\/\/\/\/\ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 20,689
تشکر شده 43,514 بار در 6,628 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز به سلامتي پسري که پول هاي مچاله شدشو اروم گذاشت جلوي فروشنده و گفت: براي روز پدر يک کمربند مي خوام فروشنده: چه جنسي باشه؟ پسر کوچولو: .. .. فرقي نميکنه فقط دردش کم باشه | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 7,440
تشکر شده 634 بار در 270 پست
کتاب مورد علاقه : اریکا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دمت گرم ......خیلی باحال بود ...یعنی من دیووووووووونه این آهنگشم...خیلی با فیلم جور دراومد...مرسی ایده ![]() خداوندا تو سکاندار هستی و من نباید بترسم...تو از من مواظبت میکنی ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : پایتخت
تشکرها: 7,413
تشکر شده 4,235 بار در 893 پست
کتاب مورد علاقه : می گل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هم کلیپ فوق العاده بود هم اهنگ متنش .... راستی میدونید خواننده و اسم اهنگ چیه ؟؟؟؟؟؟؟ برای دانلود میخوام ممنون ....................... عروس هفت میلیونی | مریم دخت14 کاربر انجمن سلام ممنون میشم به رمان منو مریم یه سر بزنید سِودا | solia ومریم دخت14 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دانلود, عشقولانه, کلیپ, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |