| |||
| | #61 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سقف خدا
تشکرها: 14,639
تشکر شده 10,267 بار در 4,612 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود-باورم کن حالت من : | اصلا به دل نمیشینه خوشم نمیاد اصلا ازش | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #62 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی همین گوشه ها زیر بال و پره خدا
تشکرها: 10,058
تشکر شده 944 بار در 564 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی هستن نمیدونم کدو حالت من : | من یک عذرخواهی به "خودم" بدهکارم! برای اینکه احساساتی بودم، برای اینکه یک رو بودم، برای اینکه غرورم رو شکستم، برای اینکه ساده بودم... برای اینکه انسان بودم... " خودم " من رو ببخش... خیلی اذیتت کردم. ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #63 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : یکی از شهرای اصفهان
تشکرها: 5,510
تشکر شده 3,032 بار در 1,197 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و .... حالت من : | بهتر از اون موقع شده که خودشو برنزه کرده بود... اونموقع مثل کولی ها شده بود.... حالا بهتر شده.... روز شمار مرگ... تنها کمتر از 57روز باقی مونده... کمتر از57 روز تا کنکــــــــــور... ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #64 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 15,976
تشکر شده 357 بار در 234 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین و تیبو حالت من : | زیاد ازش خوشم نمیاد | ||||||||
| | |
| | #65 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همین جا
تشکرها: 353
تشکر شده 851 بار در 293 پست
کتاب مورد علاقه : مثنوی معنوی حالت من : | خیلی دوسش دارم مرسی | ||||||||
| | |
| | #66 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 10,433
تشکر شده 3,886 بار در 1,046 پست
کتاب مورد علاقه : پنجره حالت من : | یکیش بازیگر اون یکی رو نمیدونم چرا ممنوع التصویر شده؟ بی ارایش خوشکلتره ![]() | ||||||||
| | |
| | #67 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 3,099
تشکر شده 2,145 بار در 434 پست
کتاب مورد علاقه : جدال پر تمنا - افسونگر حالت من : | چه عحب موهاش دراومد ابروهای قشنگی داره زیباترین رمان هایی که بی نهایت دوستشون دارم ![]() معشوقه شیطان آن نیمه دیگر![]() روزای بارونی| هما پور اصفهانی دردَم ...| sun daughter کاربر انجمن خــــــــــــــالکوبی |Shadow_das طالع ماه | mehrsa_m | ||||||||
| | |
| | #68 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : تو قلب عشقم که نمدونم کیه....
تشکرها: 2,695
تشکر شده 1,458 بار در 781 پست
کتاب مورد علاقه : درامتداد حسرت حالت من : | ازش خوشم نماد.. ایششششش مـن! عاشـق نیسـتم... فقـط گاهی حرف تـو که می شـود دلـم مثـل ایــنکه تـب کنـد! گـرم و سـرد می شـود... آب مــی شـود... تــنگ مــی شــود | ||||||||
| | |
| | #69 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : کنار همسر و پسرم
تشکرها: 870
تشکر شده 4,461 بار در 274 پست
کتاب مورد علاقه : با باد میخوانم، میزبا حالت من : | ممنون زندگی تو قایق است و دنیا دریا مواظب باش قایق زندگیت سوراخ نشود چون غرق دنیا میشوی زهرا غنی ![]() | ||||||||
| | |
| | #70 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۲ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۲ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 12
تشکر شده 2 بار در 2 پست
حالت من : | دکتر جون خسته نباشی بابت عکسا ولی من یکی که اصلا ازش خوشم نمیاد دیشب باز هم پستچی پیر محله ما نیامد...یاباید خانه مان را عوض کنم یا ![]() پستچی را!تو که هر روز برایم نامه مینویسی...مگر نه؟! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جدیدترین, سحرقریشی, عکسهای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |