| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت دود وگوگرد
تشکرها: 2,396
تشکر شده 6,339 بار در 622 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت، دا حالت من : | | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : در آغوش باد
تشکرها: 8,561
تشکر شده 49,345 بار در 11,118 پست
کتاب مورد علاقه : دوستی با عزرائیل حالت من : | مرسی رنگاش با مدل هاش فوق العاده بودند ![]() هر چقدر دور باشیم باز به هم نزدیکیم !!! | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تو دنیای بی اعتمادی هـــا!
تشکرها: 12,096
تشکر شده 6,975 بار در 3,199 پست
حالت من : | ممنون ..قشنگ بودن ..من از این بیشتر خوشم اومد ![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 4,502
تشکر شده 1,879 بار در 977 پست
کتاب مورد علاقه : Boof Koor حالت من : | مرسی خوب بودن...!! آخـــــــــــــــــــه جایــــــ شومـا که تو عکـدمی نیس ![]() ![]() ![]() جــــــــــــــای شومـــــــــا اینجــــــــــــــــــاست ــــــ ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : نودهشتیا
تشکرها: 4,293
تشکر شده 1,820 بار در 460 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و چشم هایی به رنگ حالت من : | من اولی رو خیلی دوس داشتممممممممممممممممممم لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬ غافل ازاینکه خوشبختی در همون لحظه ای بود که سپری شد. (دکتر علی شریعتی ) | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
تشکرها: 4,383
تشکر شده 10,814 بار در 4,009 پست
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | همشون به اندازه کافی خوشگل بودن اولی خوش رنگ تر ه | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : Beside the lily marsh
تشکرها: 21,782
تشکر شده 42,447 بار در 3,433 پست
کتاب مورد علاقه : Désirée.War and Peace حالت من : | مدلاشون زنانه بودن . بابا دخترونه و شاد بزارید . ![]() رنگ این و ژیله اش رو خیلی دوست داشتم . تابستان 1392 بغض هایم، روزی خواهد امد که بغض هایم مرا خواهد شکست مرا خواهد کشت ، روزی تمام خواهم شد ، کامل از بین خواهم رفت خواهم پوسید ، روزی خواهد امد که غرق خواهم شد در سیل اشکهایم این دوستی 5 نفره نیست ،عشق هایی می ایند که دیگر مثلث نیستند، انقدر ضلع دارند که نمیدانی چند ضلعی عشقیت را چگونه و با چه معادله ای حل خواهی کرد ، شاید باید رفت باید دوباره ساخت تمام تمام من ، مجازات ادمها مجازات عشقها مجازات علاقه ها ، بازگشت هایی که شکست میخورند فرارهایی که ناتمام می مانند ، رمان در حال تایپم یک جنایی ارام که در تاروپود عاشقانه ای کلاسیک کم رنگ شده است رمانی با یک راز ، عشق خیانت گم گشتگی اشتباه و باز . . . بهت | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه!
تشکرها: 37,514
تشکر شده 15,108 بار در 4,572 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | آخریه خوشگله! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2012, زنانه, سال, شیک, لباسهای, مجلسی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |