| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : زير گنبد كبود
تشکرها: 20,213
تشکر شده 14,154 بار در 2,380 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : ی جایی از این کره ی خاکی
تشکرها: 3,271
تشکر شده 476 بار در 171 پست
کتاب مورد علاقه : اله ناز حالت من : | مرسی دیدی که سخت نیست تنها بدون من صبح میشود شبها تنها بدون من این نبض زندگی بی وقفه میزند فرقی نمیکند با من....بدون من دیروز اگرچه سخت..!!.امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من... ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : خونه
تشکرها: 8,588
تشکر شده 4,093 بار در 1,107 پست
کتاب مورد علاقه : Harry potter حالت من : | دومي رو دوست داشتم مرسي............. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید خدا گوید: تو ای زیباتر از خورشید زیبایم تو ای والاترین مهمان دنیایم بدان آغوش من باز است شروع کن یک قدم با تو تمام گامهای مانده اش با من... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : خوزستان_ دزفول
تشکرها: 43,308
تشکر شده 96,717 بار در 12,758 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر، بامداد خمار حالت من : | خوشکل و شیک بودن ممنون ♥♥♥♥♥ پروانگی ِ یک پروانه | رز صورتی ... کاربر انجمن در گرگ و میش نگاه تو | رز صورتی ... کاربر انجمن ورود ممنوع!!! اینجا تربت زنانه ی من بویِ فاطمه می دهد، من از جنس او هستم برای ورود به خلوت من دوستانه بیا آن هم با وضو ،اینجا دلی سخت شکسته و خداییش میان شکسته های دلش نشسته مراقب حرمت خدای نشسته بر خرابه ها باش رز صورتی ... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : در میان خاطرات خوش
تشکرها: 4,437
تشکر شده 5,747 بار در 1,760 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب و دالان به حالت من : | ممنون زیبا بودند البته زیاد با بهار جور نبودند شاید پاییزه مناسب تر بود بعضی ها را هرچقدر هم که بخواهی؛“تمام” نمی شوند …. همش به آغوششان بدهکار میمانی! حضورشان”گرم” است؛ سکوتشان خالی میکند دل ِآدم را … آرامش ِ صدایشان را کم می آوری! هر دم هر لحظه “کم” می آوریشان … آخ که چقدر کم دارمت …. همه به نوعی انتظار معجزه را میکشیم معجزه ای که آمدنش دلی می خواهد پاک ، دوست خوبم دستانم را بگیر همراه با من دعا کن شاید اون دل پاک دل بی کینه تو باشد..... این گروه رو خیلی دوست دارم تو هم دوست داشتی بیا گروه رهایی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : میون اسمون
تشکرها: 931
تشکر شده 1,435 بار در 605 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه,دوستت دارم,تا ت حالت من : | میسسی گشنگ بودند مرا اینگونه باور کن کمی تنها... کمی بی کس... خدا هم ترک ما کرده.. خدا دیگر کجا رفته...!؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 422
تشکر شده 1,154 بار در 560 پست
کتاب مورد علاقه : عشق پنهان حالت من : | مگه خارجی ها هم مانتو می پوشن که مدل بهاره داشته باشن | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) |
| کاربر متوسط ![]() | فکر کن این مانتوها رو بدون شلوار بپوشی بری توی خیابون گفت دانایی که: گرگی خیره سر، هست پنهان در نهاد هر بشر! لاجرم جاری است پیکاری سترگ روز و شب، مابین این انسان و گرگ زور بازو چاره ی این گرگ نیست صاحب اندیشه داند چاره چیست ای بسا انسان رنجور پریش سخت پیچیده گلوی گرگ خویش وی بسا زور آفرین مرد دلیر هست در چنگال گرگ خود اسیر هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته می شود انسان پاک ![]() |
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : بهشت!!!
تشکرها: 479
تشکر شده 787 بار در 219 پست
کتاب مورد علاقه : عاشقی کن با خدا !!! حالت من : | شرمنده من که خوشم نیومد! آدمای ساده.... آدمای بی غل و غش.... آدمای راستگو.... آدمای صادق.... خیلی زود و خیلی راحت عاشق می شن... خیلی واسه عشقشون مایه میذارن.... خیلی راحت احساسشون رو بُروز میدن..... خیلی راحت بهت می گن که دوستت دارن.... خیلی دیر دل می کنن.... خیلی دیر تنهات می ذارن.... اما..... وقتی زخمی بشن... وقتی نامردی ببینن... وقتی دروغ ازت بشنون... وقتی خیانت ببینن... وقتی تهمت بشنون...وقتی زخمی بشن... وقتی دلشون بشکنه... ساکت می شن... اون موقع تنهات می ذارن... خیلی راحت میرن.... و.... دیگه هم بر نمی گردن..... میرن و برای همیشه تنها میمونن.... تاخودش بیاد دنبالشوبشه مرهم قلبش.... همه کسشون خداست.... (منم یه آدمیم ازاین جنس) ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | خوب بود اما نه برای بهار ![]() |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2012, ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟, بهار, زيباي, شيك, مانتو, مدل, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |