| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : زير گنبد كبود
تشکرها: 21,489
تشکر شده 14,610 بار در 2,539 پست
حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG] [/IMG]![]() ![]() ویرایش توسط SETARE SOHEYL : ۷ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۰۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, $masoumeh$, **سولماز**, *یاس سپید*, 3TAREYE SHAB, aylin-72, blue berry, eli5, eliiiiiii, fatemeh.ss, gorestan man, iryane, lale joon, man!, maryam.mani, mina68, mspariya, niloofarane, paeezi, parsa.a, radon, s.m69, Sahar.M, sahar_268, sydney, s_donia323, UnKnOwN_Sh, ӜFati※anjelӜ, برادپیت, سودی جون, كيميا 2, لي لي پي, نگین, پروکسیما |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیراسمون خدا
تشکرها: 2,089
تشکر شده 1,360 بار در 287 پست
کتاب مورد علاقه : مهرومهتاب... حالت من : | ممنون..... رفتم نشستم کنارش گفتم : برای چی نمیری گـُلات رو بفروشی ؟ گفت : بفروشم که چی ؟ تا دیروز می فروختم که با پولش آبجی مو ببرم دکتر دیشب حالش بد شد و مُرد ، با گریه گفت : تو می خواستی گـُل بخری ؟ گفتم : بخرم که چی ؟ تا دیروز می خریدم برای عشقم امروز فهمیدم باید فراموشش کنم...! اشکاشو که پاک کرد ، یه گـل بهم داد گفت :بگیر باید از نو شروع کرد تو بدون عشقت ، من بدون خواهرم ... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخــــت
تشکرها: 7,855
تشکر شده 4,491 بار در 1,277 پست
کتاب مورد علاقه : خالکوبی حالت من : | بعضیاشون زیبان........ عشق رازیست که تنها به خدا باید گفت . چه سخن ها که خدا با من تنها دارد | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : همین نزدیکی ها
تشکرها: 130
تشکر شده 319 بار در 127 پست
کتاب مورد علاقه : خلوت نشین عشق حالت من : | خوبن....مرسی چارلي چاپلين: در دنيا جاي کافي براي همه هست پس به جاي اينکه جاي کسي را بگيري سعي کن جاي خودت را پيدا کني ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : ایران
تشکرها: 25
تشکر شده 725 بار در 389 پست
کتاب مورد علاقه : عطرین حالت من : | خوشمل بودن ممنون زمرگم هیچ نمی ترسم از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوسد. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : under the sky into my deress
تشکرها: 2,039
تشکر شده 2,971 بار در 803 پست
کتاب مورد علاقه : gone with the wind_harry potter حالت من : | اين قشنگه ![]() خندیدن؛ خوب است، قهقهه؛ عالی است .... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : در آغوش باد
تشکرها: 9,242
تشکر شده 51,449 بار در 11,735 پست
کتاب مورد علاقه : دوستی با عزرائیل حالت من : | بعضی هاش واقعا خوشگل بود بیشتر آخریه مرسی عزیز ![]() دلم کوچک است! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمان خدا
تشکرها: 6,894
تشکر شده 1,436 بار در 618 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و نازکترین حریر ن حالت من : | خواهشا اگه میگید 91 جدید بذارید نه مال احد بوق دلم میگیرد… دلم برای دلم میگیرد برای غربت غریبانه اش،پذیرش بی چون و چرایش و سهم نه چندان عادلانه اش میگیرد و دلم برای غمهای دلم می گیرد… میخواهم دل داریش دهم آرام نمیگیرد،میخواهم ندیده اش بگیرم تحمل نمی آورد، گاه توبیخش میکنم از تمام گردشهای احساس محکومش میکنم و در قفس احساس محکوم به ماندن ، اما باز دلم برای دلم میگیرد… برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تو خونه
تشکرها: 13,654
تشکر شده 87,706 بار در 2,929 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن.... حالت من : | خوبن....مرسی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 22,787
تشکر شده 5,322 بار در 1,978 پست
کتاب مورد علاقه : نقطه در تاریکی حالت من : | ممنونم خییییییییییییییییلی قشنگ بود ![]() قوانین انجمن.... تشکر از پست ویراستاران سایت، نشان شخصیت والای شماست.... با انجمنـــ مشکل دارید؟ اطلاعیه های انجمنــــــ.. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 91, جديد, دخترونه, كت, مانتو, مدل, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |